Καλησπέρα.
Έχω τον AZBOX premium με περασμένο το firmware 2011.04.14azbox-0.9.5306-patch.bin.
Στο μηχάνημα έχω έναν 2,5 WD Scorpion blue 320GB.
Το πρόβλημα που έχω είναι ότι ενώ όλα λειτουργούν κανονικά όταν κάνω RECORD και σταματήσω την εγγραφή κολαει το κανάλι που βλέπω. Για να ξεκολλήσει πρέπει να αλλάξω κανάλι και έπειτα πάλι όλα λειτουργούν οκ.
Εννοείτε ότι το δοκίμασα και με και χωρίς την επιλογή για Timeshift.
Ξέρει κάνεις κάτι γι’ αυτό το πρόβλημα και πως μπορώ να το λύσω?
Υπάρχει μήπως κάποια άλλη έκδοση firmware που δοκιμάσατε να να παίζει οκ?
Ευχαριστώ και περιμένω την βοήθεια σας
Λοιπόν παιδιά μετά από παρά μα παρά πολλές δοκιμές έφτασα σε ένα σημείο που πιστεύω ότι όσοι γνωρίζουν μπορούν να βοηθήσουν.
Τελικά δοκίμασα 3,5” HDD αλλά το πρόβλημα δεν ήταν τελικά εκεί. Όταν δοκιμάσω να γράψω FreeToAir κανάλια δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Το πρόβλημα δημιουργείται όταν πάω να γράψω Ν*Β* η οποία παίζει μέσω οικιακού καλωδιακού σπλι**ρ (το οποίο και δεν απαγορεύεται).
Λοιπόν από τα λίγα που γνωρίζω (και τα οποία δυστυχώς έμαθα μόνος μιας και όσοι γνωρίζουν από δορυφορικά δεν είναι διαθεμένοι να μοιραστούν ούτε τις γνώσεις ούτε τις εμπειρίες τους) προκειμένου να διαβάζει το Reader του δέκτη Irdeto, έβαλα ένα Plug-in το Openxcan που έχει μαζί του και το Multicas. Όταν έχω αυτά μέσα διαβάζει οκ την Irdeto αλλά έχω το πρόβλημα με το record που είχα αναφέρει στο αρχικό μου post.
Μήπως πρέπει να βάλω και κάποιο ακόμα Plug-in ώστε να μην έχω το κόλλημα στο record.
Αν ναι ποιο είναι αυτό και τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω αν χρειάζονται. Επίσης από πού μπορώ να το βρω κατά προτίμηση να το κατεβάσω αν γίνεται μέσω Internet από τον δέκτη
ή να το περάσω με Usb.
Αν δεν υπάρχει λύση στο πρόβλημα μπορεί να μου υποδείξει κάποιος ένα δέκτη που να μπορεί να κάνει σωστά 5 πραγματάκια που χρειάζομαι χωρίς να χρειαστεί να είμαι Guru.
Να είναι HD
Να διαβάζει IRDETO
Να έχει TimeShift
Να είναι pvr
Να μπορεί να συμπεριλάβει στο Record κομμάτι και πριν από την στιγμή που παταω το κουμπί Rec (όπως έκανε και πριν 5 χρόνια ο Relook που ακόμα έχω)
Σημειωτέον όλα τα παραπάνω εκτός από το τελευταίο τα κάνει με εξαιρετική άνεση και χωρίς κόπο ο Antidream τον οποίο όλοι κοροϊδεύουν.
Αν κάποιος έχει 2 κοματια Antidream MX 800 και προτιμά να έχει τον AZBOX HD PREMIUM δέχομαι αυτομάτως την ανταλλαγή