AZBox Elite/Premium, part II

Καλησπερα στην παρεα!!!Στην παρουσα φαση εχω την εκδοση 4585 στον Azbox μπορει να μου πει καποιος επειδη εχω προβληματα με την αναπαραγωγη MKV αρχειων μιας και κολαει η εικονα η καμια φορα δεν τα παιζει και καθολου...Μπορει να μου πει καποιος καποια εκδοση ικανοποιητικη χωρις αυτα τα προβληματα?
Ευχαριστω!!!

Καλημέρα. Μόλις αγόρασα τον hd premium με kgdteam firmware.θα ήθελα να μάθω κάτι που με απασχολεί καθώς το θεωρώ απαραίτητο. Όταν κάνω rec από την τηλεόραση η εγγραφή αρχίζει από την στιγμή που πατάω το κουμπί. Υπάρχει μήπως κάποιο firmware που να υποστηρίζει και εγγραφή από το timeshift? Στον relook που είχα μπορούσες να ορίσεις να γράψει 30min ,1h, 1.5h, 2h πριν το σημειο που ηταν live είναι αδιανόητο να μην έχουν προβλέψει κάτι τέτοιο. Επίσης όταν κάνεις backforwoard μπορεί να γίνει όπως το εμπρός? Δηλαδή 2x, 4x….16x ? και όχι πηδηματάκια? Και ένα τελευταίο ότι 720p και πάνω βάλεις να παίξει κολλάει κάποια στιγμή? Η γίνεται μόνο σε εμένα?

Σε Samsung UE32B6000 32'' ο Brooser του azbox μου αφήνει δεξιά και αριστερά κενό περίπου 2 εκατοστων δηλ. δεν την καλύπτει πλήρως την οθόνη σε αντίθεση με το youtube που την καλύπτει ολόκληρη .... συμβαίνει το ίδιο και σε σας ... ας μου απαντήσει κάποιος που έχει ανάλογη TV....

Re: Απάντηση: Re: AZBox Elite/Premium, part II

+ Wi-Fi o premium.

Θέλω τον εσωτερικό σκληρό και δεν με ενδιαφέρει το wi-fi (υπάρχει gigabit ethernet). Να υποθέσω ότι δεν έχει κάποιο κόλπο για εσωτερικό δίσκο στον elite (πχ να έχει τις αναμονές για τα καλώδια στην πλακέτα του), οπότε αναγκαστικά premium?

DVB-T module υποθέτω παίρνουν και οι δύο κανονικά ε?

Παιδια θα μπορουσε καποιος να μου πει καποια πραγματα για το blind scane, το soft και hard scane, πως υλοποιουντε και αν οντως δουλευει αυτο στο δεκτη.Αν οντως δουλευει με ενδιαφερει να τον αγορασω,γι'αυτο και τα feed.
Θα ηθελα την γνωση σας και την γνωμη σας.
Regards dbfan

Αδιάφορο , δεν εχει και πολλές αλλαγες ..δυστυχως μετά από τόσο καιρό:AFADF0:
Οντως, η έκδοση δείχνει διακοσμητική αν είναι μόνο αυτές οι αλλαγές:
| play iptv recordings from tv
| fixed drop of iptv audio packets when playing recordings
| added photo service menu
| iptv: fixed url address

Απάντηση: Re: AZBox Elite/Premium, part II

Παιδια θα μπορουσε καποιος να μου πει καποια πραγματα για το blind scane, το soft και hard scane, πως υλοποιουντε και αν οντως δουλευει αυτο στο δεκτη.Αν οντως δουλευει με ενδιαφερει να τον αγορασω,γι'αυτο και τα feed.
Θα ηθελα την γνωση σας και την γνωμη σας.
Regards dbfan
H ανάγνωση feeds 4:2:2 λειτουργεί καλά σε όλα τα μοντέλα.
Το blind scan λειτουργεί μέσω software στον Elite και στον Premium.
Το hardware blind scan υπάρχει μόνο στον νέο Premium Plus. Υποθέτω ότι αυτός θα κάνει καλά τη δουλειά του λόγω υλικού.
Οι δύο πρώτοι είναι δύσχρηστοι στον τομέα αυτό.

Αν θέλεις τη γνώμη μου, το 4:2:2 είναι προτιμότερο. Τα feeds τα βρίσκεις εύκολα στις σελίδες που έχουν αναφερθεί.
Αναδημοσιεύσεις θα βρεις στην κατηγορία των Feeds και άμεση ενημέρωση εδώ:
http://www.satelliweb.com/index.php?section=livef

4:2:2 παίζει μόνο ο συγκεκριμένος δέκτης ?

Στα mkv τα προβλήματα λύθηκαν ? Γενικά σαν media player (το mkv με ενδιαφέρει) αξίζει ή παρουσιάζει κολλήματα ώρες-ώρες ?

Ποιές οι διαφορές Elite - Premium ?

ΥΓ: Ας μου στείλει κάποιος με pm που μπορώ να τον βρώ σε καλή τιμή ?

4:2:2 διαβάζει απροβλημάτιστα η οικογένεια Azbox. Δε γνωρίζω άλλο δέκτη (πλην δορυφορικών καρτών για PC).

Σαν media player εξακολουθεί να είναι πολύ μπροστά από κάθε άλλο δορυφορικό δέκτη. Προσωπικά δεν έχω κολλήματα ποτέ, πλην κάποιων βαριών mkv σε 1080 (WIKI - EuReKA) και όχι σε όλα. Εννοείται ότι με τα άλλα 1080mkv δεν έχει πρόβλημα. (DTS Downmix επίσης) Δεν είναι πλήρης από κάθε άποψη, αλλά για λύση 2 σε 1 είναι ιδανικός.

Ο premium έχει wi-fi, δέχεται εσωτερικά σκληρό δίσκο, έχει διαφορετικό τ/χ και εξωτερικό τροφοδοτικό. O premium twin plus κάνει επιπλέον hardware blind scan.

http://www.pixmania.gr/gr/gr/4022586/art/azbox/premium-hd-combo-sat-tdt.html

340 ο Premium μαζί με το DVB-T module και με τα μεταφορικά. Μιά χαρά ή μου φαίνεται?

Και μένα μια χαρά μου φαίνεται. Βέβαια υπάρχει και αυτό όμως το καινούριο πάντα θάναι καινούριο.
Παρεμπιπτόντως κυκλοφορούν κάποιες φήμες ότι κατάφεραν να απαλλαγούν από κάποια software ψιψιψίνια που τους είχαν καθηλωμένους και εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος είναι πλέον δυνατή η εφαρμογή Enigma2 plugins στο μηχάνημα. Αν αληθεύουν τότε το μηχάνημα καθίσταται ακόμη ελκυστικότερο...