AZBox Elite/Premium, part II

Και ομως η λύση βρεθηκε .Βλέπει μόνο όσους σταθμούς εκπέμπουν σε ΜΡ3 η ACC ...αν ειναι winap δεν τον διαβαζει με τιποτα !! γι αυτο δεν φορτωνε ...ημαρτον:award:

Τωρα να δουμε τι θα κανουμε το RSS ...:smash::smash::smash:

AZBox Premium. Εσωτερικός δέκτης DVB-T MPEG-4

Έχω τον AZBox Premium εδώ και κάτι μήνες ανενεργό (ακόμα κλειστός στο κουτί του) με βασική επιδίωξη να τον χρησιμοποιούσα όπου θα "ταίριαζε" εργονομικά καλύτερα.

Μετά την εγκατάσταση της Kuro στο σαλόνι μου, αποφάσισα να τον βάλω κι αυτόν δίπλα. Πλην όμως θα ήθελα να τον εξοπλίσω με εσωτερικό επίγειο ψηφιακό δέκτη DVB-T MPEG-4.

Ο εδώ αντιπρόσωπος έγινε "πρώην αντιπρόσωπος". Σε ενόχλησή μου, μου είπε ότι δεν έφερε ούτε φέρνει τέτοιες μονάδες. Έχω βρει αυτόν, ο οποίος λέει ότι είναι της μαμάς του.

Ερωτώ:

1) Τον έχει κάποιος εγκαταστήσει και δοκιμάσει; Αν ναι, πώς δουλεύει; Υπάρχουν προβλήματα συμβατότητας; Έχει ο δέκτης δυνατότητες HD?

2) Υπάρχουν άλλοι παρόμοιοι δέκτες (μοντούλες) που να μπορούν να ενσωματωθούν στον Premium και να λειτουργήσουν σωστά? Αν ναι, ποιός ή ποιοί (κανένα όνομα, μοντέλο, μάρκα, link κλπ.);

3) Ξέρουμε ποιός είναι ο εν Ελλάδι αντιπρόσωπος ή επίσημος εισαγωγέας της AZBox?

Ευχαριστώ
-

Re: AZBox Premium. Εσωτερικός δέκτης DVB-T MPEG-4

Έχω τον AZBox Premium εδώ και κάτι μήνες ανενεργό (ακόμα κλειστός στο κουτί του) με βασική επιδίωξη να τον χρησιμοποιούσα όπου θα "ταίριαζε" εργονομικά καλύτερα.

Μετά την εγκατάσταση της Kuro στο σαλόνι μου, αποφάσισα να τον βάλω κι αυτόν δίπλα. Πλην όμως θα ήθελα να τον εξοπλίσω με εσωτερικό επίγειο ψηφιακό δέκτη DVB-T MPEG-4.

Ο εδώ αντιπρόσωπος έγινε "πρώην αντιπρόσωπος". Σε ενόχλησή μου, μου είπε ότι δεν έφερε ούτε φέρνει τέτοιες μονάδες. Έχω βρει αυτόν, ο οποίος λέει ότι είναι της μαμάς του.

Ερωτώ:

1) Τον έχει κάποιος εγκαταστήσει και δοκιμάσει; Αν ναι, πώς δουλεύει; Υπάρχουν προβλήματα συμβατότητας; Έχει ο δέκτης δυνατότητες HD?

2) Υπάρχουν άλλοι παρόμοιοι δέκτες (μοντούλες) που να μπορούν να ενσωματωθούν στον Premium και να λειτουργήσουν σωστά? Αν ναι, ποιός ή ποιοί (κανένα όνομα, μοντέλο, μάρκα, link κλπ.);

3) Ξέρουμε ποιός είναι ο εν Ελλάδι αντιπρόσωπος ή επίσημος εισαγωγέας της AZBox?

Ευχαριστώ
-
εν Ελλάδι αντιπρόσωπος ειναι η Τronix το τουνερ αν ψαξεις θα το βρεις αρκετα φτηνοτερα απο τα 70 που το εχει η shl

Εσωτερικός δέκτης DVB-T MPEG-4

εν Ελλάδι αντιπρόσωπος ειναι η Τronix το τουνερ αν ψαξεις θα το βρεις αρκετα φτηνοτερα απο τα 70 που το εχει η shl

Ευχαριστώ, leo, για την πληροφορία.

Για ρίξε και κανένα info για το tuner σε κάποιον άλλο. Εγώ απλά το εντόπισα μέσω skroutz.
-

Γειά σου αγαπητέ Παναγιώτη (που κάποτε είχες αγοράσει από εμένα από τις αγγελίες του AVFORUM ένα IRDETO module).

Θυμάμαι πως υπήρχε αρκετά φθηνότερο πριν λίγο καιρό , αλλά αυτήν τη στιγμή με ένα πρόχειρο ψάξιμο στο διαδύκτιο δε βρήκα κάτι από Ελλάδα.

Αν σε βολεύει πάντως το Ebay μπορείς να δεις κι εδώ ενδεικτικά...

http://cgi.ebay.de/DVB-T-Tuner-AZBo...eo_Elektronik_TV_Receiver&hash=item2eaca51a4b

Απάντηση: AZBox Premium. Εσωτερικός δέκτης DVB-T MPEG-4

Ερωτώ:

Ευχαριστώ
-
Το tuner κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις. Μια για τους "παλιούς" Azbox Elite & Premium και μια για τον Plus.
Για τις δικές μας εκδόσεις (παλιός Premium & Elite) διατίθεται στην Γερμανία σε τιμές από 22,90.
Εγώ αγόρασα από εδώ (πριν το Πάσχα):
http://www.smartcard24.com/azbox-dv...rce=Idealo&utm_medium=cpc&utm_campaign=Idealo

Σήμερα μπορείς να το βρεις φθηνότερα:
http://www.ac-sat-corner.de/shop/product_info.php?language=de&products_id=2494

Κατά τ' άλλα το tuner λειτουργεί απροβλημάτιστα και ταχύτατα.
Εμφανίζει ελληνικό EPG στα κανάλια της ERT Digital και αγγλικό στα κανάλια της Digea. Γενικότερα ο δέκτης έχει θέμα με το Ελληνικό EPG και στα δορυφορικά (βλέπε Nova) αλλά κάποια στιγμή θα λυθεί και αυτό.

Συστήνεται ανεπιφύλακτα.

Re: Απάντηση: AZBox Premium. Εσωτερικός δέκτης DVB-T MPEG-4

Το tuner κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις. Μια για τους "παλιούς" Azbox Elite & Premium και μια για τον Plus.
Για τις δικές μας εκδόσεις (παλιός Premium & Elite) διατίθεται στην Γερμανία σε τιμές από 22,90.
Εγώ αγόρασα από εδώ (πριν το Πάσχα):
http://www.smartcard24.com/azbox-dv...rce=Idealo&utm_medium=cpc&utm_campaign=Idealo

Σήμερα μπορείς να το βρεις φθηνότερα:
http://www.ac-sat-corner.de/shop/product_info.php?language=de&products_id=2494

Κατά τ' άλλα το tuner λειτουργεί απροβλημάτιστα και ταχύτατα.
Εμφανίζει ελληνικό EPG στα κανάλια της ERT Digital και αγγλικό στα κανάλια της Digea. Γενικότερα ο δέκτης έχει θέμα με το Ελληνικό EPG και στα δορυφορικά (βλέπε Nova) αλλά κάποια στιγμή θα λυθεί και αυτό.

Συστήνεται ανεπιφύλακτα.
ΠΡΟΣΟΧΗ !

Το πρώτο link παραπέμπει σε DVB-C tuner που είναι για καλωδιακά δίκτυα.
Αυτό που συζητάμε είναι DVB-T tuner.

Βγηκε σημερα το Priority Manager 2.0 το οποίο και εγκατέστησα και ειδα και κάποια διαφορά θα έλεγα στην ταχύτητα

Re: Απάντηση: AZBox Elite/Premium, part II

Βγηκε σημερα το Priority Manager 2.0 το οποίο και εγκατέστησα και ειδα και κάποια διαφορά θα έλεγα στην ταχύτητα

Τι ακριβως κανει και για πια ταχυτητα μιλλας???:ADFAD2:

Αυτά που λεει εδω

DESCRIPTION:
------------------------------------------------------------------------------------------
This plugin is written by BUYUKBANG to improve total performance of Azbox HD !
Here is the short list of jobs Priority Manager does:

1. Priority Manager automatically changes the priorities of the processes to give optimal
performance for the menu being used. I tested all processes one by one, decided their
effects on the performance of all modules and prepared a bug-free (hopefully) and complex
logic to cover all possible usage cases.

2. Priority Manager provides power saving! Smudger's power measurements show that
Priority Manager decrease power consumption of the box from 25W to 23W while watching an
SD channel and from 28W to 24W while watching an HD channel.

3. Priority Manager optionally automatically mounts CIF and NFS shares when remote server
is online and automatically unmounts CIF AND NFS shares when remote server is offline, so
protects file manager from freezes when remote goes offline after the shares mounted.

4. Priority Manager optionally creates swap file on your HDD/Flash disk which will help
RAM by caching some part of the memory. Priority Manager not only supports creating swap
file on internal HDD or usb HDD/Flash disk connected before Azbox boots, it also supports
creating swap file on usb HDD/Flash disk connected after Azbox boots by continuously
checking for new USB devices.

5. Priority Manager can execute user selected programs after going into SLEEP mode and
the kill them after return from SLEEP mode. By using this feature running resource
intensive programs like transmission, aMule, azepgmgr in only SLEEP mode will be
automatically managed without user intervention.

6. Priority Manager increases internal storage (DOM) speed speed up to 20% by changing
its working parameters.

7. Priority Manager provides "Deep Sleep Mode" which automatically kills all unnecessary
applications and improve downloading speed when box goes to sleep mode.

Τι μπορει να συμβαινει?
Μου βγαζει "ΧΩΡΙΣ ΣΗΜΑ". Μολις κανω reboot φτιαχνει αλλα για λιγο. Αν αλλαξω δορυφορο μπορει να ερθει παλι το σημα, μπορει και οχι.
Περασα το τελευταιο λογισμικο αλλα το προβλημα συνεχιζεται. Να αναφερω οτι ο δεκτης δοκιμαστηκε σε 2 εγκαταστασεις οπου αλλοι δεκτες παιζουν κανονικα.
Ακομα με το τελευταιο λογισμικο δεν λεει να διαβασει με τιποτα καρτα Νοβ@.
Και με irdeto μοντουλα και με το reader.
Κανεις, καμια ιδεα?

φιλε μου ενα παρομοιο προβλημα που ειχα και εγω με τους δορυφορους λυθηκε βαζοντας off το harweare acceleration απο τις ρυθμισης
Εαν δεν γινει κατι κανε format application aera και περνα το το fw

Last edited:
Priority Manager 1.3 Από εδώ:
http://www.filestube.com/5d4426bd7027e99803e9/go.html

Οδηγίες
1. Extract PriorityManager.plugin and plugins.lst files from the archive file.

2. Copy PriorityManager.plugin and plugins.lst to USB or simply transfer them by FTP to
/tmp folder of your Azbox.

3. Enter Plugins menu, press Red Button on remote controller to add plugin. If you're
using USB select to install it from USB, or if you transferred files to /tmp folder
install it from tmp folder.

4. Check user defined parameters in /PLUGINS/PriorityManager/settings.txt and edit
parameters if you want, save the file.

5. Activate plugin from the plugins menu: PLUGINS-->PriorityManager-->Activate/Reactivate

6. After the first run of the script standby.sh and wakeup.sh scripts will be created
under /DISK2/etc . These scripts will help to main script for the decision of the sleep
mode by creating and deleting a file ( /tmp/PriorityManager_Sleep ) If you have already
standby.sh and wakeup.sh in /DISK2/etc, they will be backed up by installation process
in the same directory. Then you may want to manually add below commands to scripts
before running Priority Manager:
echo 0 > /tmp/PriorityManager_Sleep = to standby.sh
rm /tmp/PriorityManager_Sleep = to wakeup.sh

Γεια χαρά σε όλους,
2 ερωτήσεις: 1) θέλω να κάνω ένα πλήρες reset στον δέκτη, να αδειάσει τελείως. Πως γίνετε; και τι πρέπει να φορτώσω μετά και πως;
2 είπα;; σόρρυ χαχαχα
και τέλος έχω ένα ψιλοπρόβλημα με το cccam. άλλοτε δουλεύει και άλλοτε όχι.
καμμιά βοήθεια;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Να ρωτήσω και γω όλους σας κάποια πραγματάκια και θέλω την βοήθεια
και την γνώμη σας, επειδή σκέφτομαι την αγορά ενός ΑΖΒΟΧ και δεν
θέλω να δόσω τα λεφτά μου έτσι....χωρις να γνωρίζω καποια θέματα
του συγκεκριμένου δέκτη.
Λαμβάνωντας υπόψην όλες αυτές τις δυνατότητες του δέκτη (hdmi , 4:2:2 feeds, multimedia player, pvr, youtube και πολλά άλλα) που με καλυπτουν
πλήρως αλλά...διαβάζωντας σε όλες τις προηγουμενες σελίδες και για
συνεχόμενα προβλήματα που αναφαίρονται σ'αυτόν ή στο λογισμικό του
είμαι λίγο δυστακτικός όσο αφορά την αγορά του.
Επιπλέον θα ήθελα να μαθω αν είναι συμβατο το dvb-t tuner του με τα
ψηφιακά της digea, γιατι αν είναι οντως έτσι προσθετει ακόμη ενα συν
στις δυνατοτητες του.
Παλιός κάτοχος ενός dreambox 7020 και άλλων δυο δεκτών linux με
λογισμικό enigma θέλω τώρα να κάνω μια αγορά διαφορετική που να
καλύψει πλήρως τα λεφτά για τον συγκεκριμένο δέκτη.

Περιμένω την γνώμη σας και ελπίζω να με καλύψουν σε μεγάλο ποσοστο.

Απάντηση: Re: AZBox Elite/Premium, part II

Γεια χαρά σε όλους,
2 ερωτήσεις: 1) θέλω να κάνω ένα πλήρες reset στον δέκτη, να αδειάσει τελείως. Πως γίνετε; και τι πρέπει να φορτώσω μετά και πως;
2 είπα;; σόρρυ χαχαχα
και τέλος έχω ένα ψιλοπρόβλημα με το cccam. άλλοτε δουλεύει και άλλοτε όχι.
καμμιά βοήθεια;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αμα δεν πιασουν τα format application area και το factory default από το settings τότε τον ανοιγεις ....και αφαιρέις την μνημη και ειναι σαν καινουργιος