AZBox Elite/Premium, part II

Oυτε εγω ψηνομαι με τα δυο τελευταια, πoυ θα παει θα βγει και v1.0...:grandpa:

Eχει κανεις δοκιμασει το timeshift σε HD καναλια;
Tην παλευει ο δεκτης να δωσει εικονα με delay χωρις σπασιματα κλπ; Θα το δοκιμαζα ο ιδιος αλλα δεν του εχω δισκο επανω...

Ρωταω γιατι, λογω Μουντιαλ, θελω να συγχρονισω ηχο ΝΕΤ με εικονα ΖDF/das Erste και η εικονα προηγειται χρονικα στο das Erste κατα 3 δευτερα περιπου ενω στο ZDF περιπου 1 δευτερολεπτο...

:chinscratch:

-bye-

Oυτε εγω ψηνομαι με τα δυο τελευταια, πoυ θα παει θα βγει και v1.0...:grandpa:

Eχει κανεις δοκιμασει το timeshift σε HD καναλια;
Tην παλευει ο δεκτης να δωσει εικονα με delay χωρις σπασιματα κλπ; Θα το δοκιμαζα ο ιδιος αλλα δεν του εχω δισκο επανω...

Ρωταω γιατι, λογω Μουντιαλ, θελω να συγχρονισω ηχο ΝΕΤ με εικονα ΖDF/das Erste και η εικονα προηγειται χρονικα στο das Erste κατα 3 δευτερα περιπου ενω στο ZDF περιπου 1 δευτερολεπτο...

:chinscratch:

-bye-
προσωπικα εγω εχω tv tuner στο pc βλεπω zdf hd απο τον δεκτη και εχω ηχο απο το pc αλλα το timeshift το βαζω στο tv tuner στο pc γιατι ο ηχος τις ΝΕΤ προηγειται χρονικα απο1 εως 3 δευτερολεπτα:operator:

Αν και έχω διαβάσει τις περισσότερες σελίδες έχω μερικές ερωτήσεις γιατί σκέφτομαι την αγορά του δέκτη (αν και φανατικός htpc-άκιας)
1. Είχαν αναφερθεί θέματα για τη λήψη 4.2.2 feeds σε DVB-S2 . Έχει γίνει κάτι για το θέμα;
2. Πόσο καλός είναι στην αναπαραγωγή mkv; Μπορεί κάποιος να δοκιμάσει αυτά τα αρχεία που είναι εκτός προδιαγραφών
James Bond: Quantum of Solace 1080p trailer
BBC Planet Earth: From Pole to Pole opening clip
3. Με μοτέρ και USALS όλα οκ;
4. Από σταθερότητα πως πάει; Timeshift και pvr λειτουργούν κανονικά;
5. Μόνο ο PLUS υποστηρίζει θέαση από ένα δέκτη και εγγραφή από άλλον;

Ευχαριστώ

Παιδια εχω ενα προβλημα με τον premium είναι απ τα πρώτα κομμάτια.Αγόρασα προσφατα την modoula+καρτα για το γνωστο Penthouse hd πακετο.Όταν τοποθετείτε η modoula ο δέκτης τρελαίνετε και σε όλα τα hd κανάλια χάνει την εικονα (βγαζει ψηφιακά πιξελ) όπως όταν δεν υπάρχει σήμα ενώ ήχο εχω κανονικά.Στα sd κανάλια όμως δεν υπάρχει πρόβλημα με την modoula μέσα.Όταν βγει η modoula μετά από 5 sec περίπου επανέρχεται η εικονα στα hd κανονικά.Έχει συναντήσει κανείς φίλος αυτό το πρόβλημα???Έχω επικοινωνήσει με το κατάστημα που τον αγόρασα και περιμένω απάντηση..

οταν εχουμε επιλεξει wifi στον azbox καλυτερα ειναι να επιλεξουμε στατικη ή δυναμικη IP ?????? Αν καποιος εχει πειραματιστει με αυτό ας μας πει τις απόψεις του .......

ειναι ακριβως το ιδιο σε ταχυτητα απλως στην δυναμικη αλλαζει η ip οταν κανει επανεκινηση το ρουτερ! αυτο εχω παρατηρησει εγω!!!

Aπο θέμα λειτουργίας είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα.Απλά για να μην ψάχνεις τι ip έχει ο δέκτης σου κάθε φορά που θες να συνδεθείς πχ μέσο ftp,τότε καλό είναι να βάλεις μια static δική σου.

Απάντηση: Re: AZBox Elite/Premium, part II

εχουμε και λεμε
κατεβασε αυτο το αρχειο
http://rapidshare.com/files/282217155/skin.rar καντο unrar και μετα με ενα ftp προγραμμα ριξτο στο tmp συνδεσου με τον δεκτη μεσω telnet και δωσε την εντολη chmod 755 /tmp/skin/install πατα enter και δωσε την εντολη /tmp/skin/install ξαναπατα enter μετα πηγαινε στις ρυθμίσεις / System Information/font setup και επελεξε το sony.ttf πατα οκ και θα παρεις το μυνημα οτι η νεα γραμματοσειρα θα ενεργοποιηθει μετα απο την επανεκινηση του δεκτη, ξαναξεκινα τον δεκτη και εισαι ετοιμος σε περιπτωση που δεν σου αρεσει η γραμματοσειρα μπορεις να την αλλαξεις με μια απο τις http://rapidshare.com/files/282833564/jamanta_fonts.zip η με οποιαδηποτε γραμματοσειρα προτιμας

Φίλε όταν λες καντο unrar εννοείς να του αλλάξω όνομα?Να του κάνω αποσυμπίεση??Πως το ρίχνουμε στον tmp χύμα τα αρχεία που έχει μέσα η όλο το rar όπως είναι,γιατί μου βγαζει σφάλμα,εκανα και το ένα και το άλλο...
Δεν υπάρχει τρόπος για αυτόματη εγκατάσταση??

Re: Απάντηση: Re: AZBox Elite/Premium, part II

Φίλε όταν λες καντο unrar εννοείς να του αλλάξω όνομα?Να του κάνω αποσυμπίεση??Πως το ρίχνουμε στον tmp χύμα τα αρχεία που έχει μέσα η όλο το rar όπως είναι,γιατί μου βγαζει σφάλμα,εκανα και το ένα και το άλλο...
Δεν υπάρχει τρόπος για αυτόματη εγκατάσταση??

Εννοω να το κανεις αποσυμπιεση οσο για αυτοματη εγκατασταση ριξε μια ματια στο ποστ 1057 και θα βρεις οτι χρειαζεσαι

Θέλω να μου πείτε τι κάνω λάθος.Στο πρόγραμμα δεξιά τον κίτρινο φάκελο που το πατάμε για να επιλέξουμε φάκελο ποιον επιλέγουμε?Μου λέει για MMP.Βάζω λοιπών το skin που το εκανα unrar και μέσα περιεχέι φάκελο MMP αλλά μου βγαζει αυτό το μήνυμα που βλέπετε..Επισης εχω βρει κάτι boot logo με ποιο τρόπο μπορώ να τα περάσω και αυτά?Μου την σπάει πάντως που ο δέκτης κάνει boot για πολύ ώρα με μαύρη εικονα και μόνο προς το τέλος εμφανιζει το logo..Παρακαλώ αν μπορεί καποιος φίλος να μου εξηγήσει λίγο τον τρόπο που δουλεύει το skin uploader.

Σχετικά με τον manual τρόπο,οκ κάνω unrar το αρχείο με τα skins, τα αρχεία όμως που τα ρίχνω?Και έτσι όλα όπως είναι χύμα???

Last edited:
Tο προγραμμα σου ζηταει να επιλεξεις τον φακελο που περιεχει τον υποφακελο MMP και οχι τον φακελο MMP δηλαδη στην περιπτωση θα επιλεξεις απλα το C:/downloads και οχι το C:/downloads/MMP

Επειδή έχουν μαζευτεί πολλά τηλεκοντρόλ πάνω στο τραπέζι, γνωρίζει κανείς τον τετραψήφιο κωδικό του Azbox για χρήση σε universal τ/χ?
(το ίδιο ισχύει και για τον Vu+)

Tο προγραμμα σου ζηταει να επιλεξεις τον φακελο που περιεχει τον υποφακελο MMP και οχι τον φακελο MMP δηλαδη στην περιπτωση θα επιλεξεις απλα το C:/downloads και οχι το C:/downloads/MMP

Eυχαριστω το έλυσα αυτο το προβλημα αν και μονο αυτο που υπαρχει μεσα στον φακελο MMP,εχω κατεβάσει και κάτι άλλα skins που είναι σκέτα αρχεία .png αλλά δεν ξέρω που πρέπει να τα στείλω...
Την λίστα με τα ip κανάλια σε ποιο φάκελο τα βάζουμε?

Γειά σας παιδιά.

Προσπάθησα να διαβάσω τα 100ντάδες posts για τον AZBOX αλλά λόγω χρόνου δεν τα κατάφερα.

Απ' ότι κατάλαβα μέχρι τώρα ο δέκτης ακόμα δεν είναι ακόμα τελείως stable.

Αν μπορείτε να μου λύσετε και τρείς απορίες:

1. Ελληνικά subtitles υποστηρίζει σε mkv files?
2. Το CCCAM δουλεύει καλά?
3. Μπορώ να τον πάρω και να μην χάσω άπειρες ώρες να προσπαθώ να τον σεττάρω?

Παιδια εχω ενα προβλημα με τον premium είναι απ τα πρώτα κομμάτια.Αγόρασα προσφατα την modoula+καρτα για το γνωστο Penthouse hd πακετο.Όταν τοποθετείτε η modoula ο δέκτης τρελαίνετε και σε όλα τα hd κανάλια χάνει την εικονα (βγαζει ψηφιακά πιξελ) όπως όταν δεν υπάρχει σήμα ενώ ήχο εχω κανονικά.Στα sd κανάλια όμως δεν υπάρχει πρόβλημα με την modoula μέσα.Όταν βγει η modoula μετά από 5 sec περίπου επανέρχεται η εικονα στα hd κανονικά.Έχει συναντήσει κανείς φίλος αυτό το πρόβλημα???Έχω επικοινωνήσει με το κατάστημα που τον αγόρασα και περιμένω απάντηση..

Παιδιά καμιά απάντηση στο ποιο πάνω πρόβλημα?Οχι τίποτα άλλο αλλά η συνδρομή τρέχει τσάμπα και δεν μπορώ να δω...
Ο tronix μου είπε ότι δεν γνωριζει τι παίζει και σε αυτούς που έκαναν τεστ στον παλιό δεν έπαιζε.

Γειά σας παιδιά.

Προσπάθησα να διαβάσω τα 100ντάδες posts για τον AZBOX αλλά λόγω χρόνου δεν τα κατάφερα.

Απ' ότι κατάλαβα μέχρι τώρα ο δέκτης ακόμα δεν είναι ακόμα τελείως stable.

Αν μπορείτε να μου λύσετε και τρείς απορίες:

1. Ελληνικά subtitles υποστηρίζει σε mkv files?
2. Το CCCAM δουλεύει καλά?
3. Μπορώ να τον πάρω και να μην χάσω άπειρες ώρες να προσπαθώ να τον σεττάρω?

Χρήστο ναι κανονικά υποστηρίζει ελληνικά στα mkv

To cccam δεν το εχω δουλέψει ποτέ τι να το κάνεις?Το multiCAS που έχει διαβάζει όλες σχεδόν της κάρτες.

Να τον σεταρεις δεν θες ώρες,απλά κάθε λίγο βγαίνει και νέα αναβάθμιση και το σωστό θα ήταν να την περνάς.

Παιδια μια πληροφορια για iptv στον azbox,θελω να ψαξω και να δω μεσω αυτης της δυνατοτητας του αποκοδικοποιητη ενα ματσακι το βραδυ,αν μπορει καποιος να με καθοδηγησει θα ημουν ευγνωμον.

*Εχουμε μεινει πολυ καιρο χωρις ΑΡΗ και πρεπει σημερα να κανω κουμαντο.

Re: Απάντηση: Re: AZBox Elite/Premium, part II

Eυχαριστω το έλυσα αυτο το προβλημα αν και μονο αυτο που υπαρχει μεσα στον φακελο MMP,εχω κατεβάσει και κάτι άλλα skins που είναι σκέτα αρχεία .png αλλά δεν ξέρω που πρέπει να τα στείλω...
Την λίστα με τα ip κανάλια σε ποιο φάκελο τα βάζουμε?

το πρωτο που εχεις να κανεις ειναι να παρεις δικαιωματα admin για τον φακελο MMP δινοντας την εντολη mount -o remount,rw -t ext3 /dev/hda1 /MMP (σε telnet συνδεση) και μετα στειλε με ftp το αρχειο boot_logo.png στο /MMP/hd/Program/Image/Startup-Simple/ αφου πρωτα εχεις διαγραψει το ηδη υπαρχον εκει ομωνυμο αρχειο.

οσο για τα ip καναλια τα περνας στο all_channel.dat με καποιο απο τα παρακατω προγραμματα

• Microsoft Visual Studio
  • Corel WordPerfect
  • Nero ShowTime
  • Nullsoft Winamp
  • SoftVelocity Clarion
  • Ontrack EasyRecovery
  • Runtime GetDataBack
  • Pitney Bowes MapInfo
  • καθως και το notepaD++
  • αν και δεν νομιζω να καταφερεις κατι γιατι φαινεται οτι ο δεκτης κανει καποιου ειδους μετατροπη απο .dat σε .bin οποτε με κανενα απο αυτα τα προγραμματα δεν εχεις φουλ προσβαση στο αρχειο αλλα δεν εχεις να χασεις και κατι αν δοκιμασεις

Πρόβλημα συμβατότητας RF loop του πρόσθετου δέκτη DVB-T με την είσοδο σε Pionner Kuro

Καλησπέρα στους διαστημοχτυπημένους.

Πρόσφατα μετά τη σύνδεση του δικού μου AZBox Premium με την τηλεόρασή μου (Pioneer Kuro 6090H), παρατήρησα κάποιο πρόβλημα στη λειτουργία της τηλεόρασης. Συγκεκριμένα, όταν άναβα τον AZBox, έχανα τα ψηφιακά κανάλια της ΕΡΤ, ενώ αυτά της Digea έμεναν απείραχτα.

Θεώρησα ότι το πρόβλημα αφορούσε στην τηλεόραση, αλλά έκανα λάθος. Είναι πρόβλημα ασυμβατότητας της εξόδου RF του δέκτη DVB-T του AZBox με την είσοδο RF της Kuro. Έτσι, κατήργησα τη σύνδεση RF loop και συνέδεσα την είσοδο RF, τόσο του AZBox, όσο και της Kuro με ένα splitter.

Όλη η ιστορία περιγράφεται λεπτομερώς εδώ και εδώ.

Ας το γνωρίζουν οι χρήστες AZBox, όταν προσπαθήσουν να ενσωματώσουν δέκτη DVB-T και να τον συνδέσουν με RF loop, όπως συνήθως κάνουμε στις επίγειες συνδέσεις.
-