DimAsi
Supreme Member
Εχει ανακαλύψει κανεις καποιο τρόπο ωστε να βλεπει EPG και για τις επόμενες ωρες εκτος από τις 2 που δειχνει μόνο ?
Φιλε optex δεν το περνει δηλαδη παταο οκ απο τον δεκτη αλλα αυτο συνεχιζει και ανοιγει το Ε2 (δηλαδη κανω την αναβαθμηση που κανω και οταν εχει γνησιο ιματζ)
Φιλε optex δεν το περνει δηλαδη παταο οκ απο τον δεκτη αλλα αυτο συνεχιζει και ανοιγει το Ε2 (δηλαδη κανω την αναβαθμηση που κανω και οταν εχει γνησιο ιματζ)
Θα επιβεβαιωσω τον δασκαλο nakata σχετικά με το θεμα . Λοιπον αν εχεις φορμαρισμένο το δισκο σε linux μπορεις να γραψεις οτι θες αλλά παιζει τα αρχεία ΜΟΝΟ από το File Manager ! Αν πας να τα παιξεις από το Movies δεν τα υποστηριζει ο Media player.Ολίγον τι εκτός κλίματος, αλλά μια και αναφέρθηκε το 5020, να πω κάτι που παρατήρησα και ξεχνάω επί μέρες να αναφέρω:
τα αρχεία ts που έχω γράψει από το δέκτη, μπορώ κανονικά να τα δω σε pc. μπορώ επίσης από το μενού TV->Εγγεγραμένο πρόγραμμα να τα δω στο δέκτη. Τόσο από το μενού "Ταινίες", όμως, όσο και από τη ¨Διαχείριση αρχείων", πατώντας το ΟΚ ή το play, μου βγάζει μήνυμα "Δεν υποστηρίζεται". Έχει να κάνει με το fw ή είναι κάτι που παρατηρείται και από άλλους φίλους με διαφορετικό(fw);
Αναμένω με προβληματισμό τις απαντήσεις σας, ευχαριστώ πολύ.
Ρε παιδιά όποιος έχει περάσει το τελευταίο firmware του Ε2, ο δέκτης του
μπαίνει σε κατάσταση αναμονής? Γιατί εμένα δεν κλείνει με τίποτα. Μόνο με το
διακοπτάκι από πίσω.
Το HDD το έκανα διαμόρφωση από το δέκτηlinux;().Το usb stick είναι σε fat32.Symperifora i idia...:stupid:Θα επιβεβαιωσω τον δασκαλο nakata σχετικά με το θεμα . Λοιπον αν εχεις φορμαρισμένο το δισκο σε linux μπορεις να γραψεις οτι θες αλλά παιζει τα αρχεία ΜΟΝΟ από το File Manager ! Αν πας να τα παιξεις από το Movies δεν τα υποστηριζει ο Media player.
οχι δεν μπαινει στην αναμονη
Το HDD το έκανα διαμόρφωση από το δέκτηlinux;().Το usb stick είναι σε fat32.Symperifora i idia...:stupid:
Θα το δω,να αντιγράψω πρώτα τα εγγεγραμένα-ή μάλλον όχι, θα φορμάρω ένα στικάκι σε ext3 και θα το κάνω το πείραμα...δοκιμασε ξανα αφου πρωτα φορμαρεις τον δισκο σε pc με linux (ext3)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.