DimAsi
Supreme Member
Δοκιμασε και το εξης : Πήγαινε σε ενα καναλι και μετα πατα το detail menu αριστερα και πηγαινε στο recorded programs .Εκει θα δει το αρχείο και δεν υπαρχει περιπτωση να μην το παιζει:grandpa:
@1600
ετοιμοι οι drivers για το tuner του premium θα τους ενσωματοσουν στο Ε2 και αυριο? μεθαυριο? θα δωσουν την νεα βερσιόν στο λαό.
λες να παρει σειρα ο plus???
τον premium plus εννοουσα απλως λογω γηρατειων ξεχασα το plus
με την 0.29 πέρασα έτοιμα κανάλια με το dreambox edit όλα ok εκτος ενός δορυφόρου astra 2 28.2 E , για ρίξε μια ματια μήπως έχεις το ίδιο πρόβλημα .παιδια ΜΗΝ το βαλετε σε elite και premium δημιουργει προβληματα κατα την εγκατασταση
με την 0.29 πέρασα έτοιμα κανάλια με το dreambox edit όλα ok εκτος ενός δορυφόρου astra 2 28.2 E , για ρίξε μια ματια μήπως έχεις το ίδιο πρόβλημα .
και τα feed 4 2 2 τα ανοίγει κανονικότατα !! από μένει δοκιμη σε 4 2 2 dvb - s2αλλα με τον astra 2 28.2 E έχω το πρόβλημα ενώ τον έχω περάσει κανονικά σαν τους άλλους αυτόν μου τον εμφανίζει ότι πρέπει να το περάσω γιατί δεν υπάρχει.
πιο κουμπί έχουνε βάλει τον ήχο για αλλαγή γλώσσας??
μάλλον στο satellites.xml τον έχει με διαφορετικό όνομα, άνοιξε το αρχείο με έναν editor π.χ notepad++ και άλλαξε το,το satellites.xml βρίσκεται στο /etc/tuxbox
δεν μιλουσα για την v1.0.29 αλλα για την v1.0.30με την 0.29 πέρασα έτοιμα κανάλια με το dreambox edit όλα ok εκτος ενός δορυφόρου astra 2 28.2 E , για ρίξε μια ματια μήπως έχεις το ίδιο πρόβλημα .
και τα feed 4 2 2 τα ανοίγει κανονικότατα !! από μένει δοκιμη σε 4 2 2 dvb - s2αλλα με τον astra 2 28.2 E έχω το πρόβλημα ενώ τον έχω περάσει κανονικά σαν τους άλλους αυτόν μου τον εμφανίζει ότι πρέπει να το περάσω γιατί δεν υπάρχει.
πιο κουμπί έχουνε βάλει τον ήχο για αλλαγή γλώσσας??
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.