AZBox Elite/Premium, part II

Δοκιμασε και το εξης : Πήγαινε σε ενα καναλι και μετα πατα το detail menu αριστερα και πηγαινε στο recorded programs .Εκει θα δει το αρχείο και δεν υπαρχει περιπτωση να μην το παιζει:grandpa:

@1600
ετοιμοι οι drivers για το tuner του premium θα τους ενσωματοσουν στο Ε2 και αυριο? μεθαυριο? θα δωσουν την νεα βερσιόν στο λαό.

Γεια σου, ρε nakata, αγγελειαφορε των καλων ειδησεων:a0210:

2500 χρονια μετα, αναβιωνεις το θρυλο. Ωραιος! Παντα τετοια!

Σήμερα έβαλα 2ο tuner (διάλεξα dvb-s2 να βάλω, για απροβλημάτιστη εγγραφή με ταυτόχρονη παρακολούθηση καναλιών από νόβα). Υπάρχει τρόπος να βάλουμε ακριβώς τα ίδια κανάλια του 1ου tuner στο 2ο χωρίς να κάνουμε scan στο 2ο? Υποθέτω με κάποια εντολή στο telnet ή από το ftp με κάποιο copy paste...

Enigma 2 v1.0.30

What is new :

- P+ tuner driver tested

- P+ FAN control enabled and activated

- some fixes in audio - volume control now is ok, mute/unmute also

- plus few more fixes

Εδώ

Οι κάτοχοι Elite & απλού Premium ας μην το δοκιμάσουν ακόμη διότι αναφέρθηκαν προβλήματα κατά την εγκατάσταση.

παιδια εγω εχω κολησει εκει που ο δεκτης βγαζει rescue mode? τι πρεπει να κανω!!! φυσικα προσπαθησα να βαλω Ε2 τον plus!!!

ακυρο παιδια ηταν χαλασμενο το καλωδιο για το internet!!! αντε να δουμε τι λεει το Ε2!!!!

παιδια ΜΗΝ το βαλετε σε elite και premium δημιουργει προβληματα κατα την εγκατασταση
με την 0.29 πέρασα έτοιμα κανάλια με το dreambox edit όλα ok εκτος ενός δορυφόρου astra 2 28.2 E , για ρίξε μια ματια μήπως έχεις το ίδιο πρόβλημα .

με την 0.29 πέρασα έτοιμα κανάλια με το dreambox edit όλα ok εκτος ενός δορυφόρου astra 2 28.2 E , για ρίξε μια ματια μήπως έχεις το ίδιο πρόβλημα .

και τα feed 4 2 2 τα ανοίγει κανονικότατα !! από μένει δοκιμη σε 4 2 2 dvb - s2 :) αλλα με τον astra 2 28.2 E έχω το πρόβλημα ενώ τον έχω περάσει κανονικά σαν τους άλλους αυτόν μου τον εμφανίζει ότι πρέπει να το περάσω γιατί δεν υπάρχει.
πιο κουμπί έχουνε βάλει τον ήχο για αλλαγή γλώσσας??

και τα feed 4 2 2 τα ανοίγει κανονικότατα !! από μένει δοκιμη σε 4 2 2 dvb - s2 :) αλλα με τον astra 2 28.2 E έχω το πρόβλημα ενώ τον έχω περάσει κανονικά σαν τους άλλους αυτόν μου τον εμφανίζει ότι πρέπει να το περάσω γιατί δεν υπάρχει.

μάλλον στο satellites.xml τον έχει με διαφορετικό όνομα, άνοιξε το αρχείο με έναν editor π.χ notepad++ και άλλαξε το,το satellites.xml βρίσκεται στο /etc/tuxbox

μάλλον στο satellites.xml τον έχει με διαφορετικό όνομα, άνοιξε το αρχείο με έναν editor π.χ notepad++ και άλλαξε το,το satellites.xml βρίσκεται στο /etc/tuxbox

ok είπαμε αντιγραφή από το dream του e2 αλλα μικρές λεπτομέρειες θα υπάρχουνε πάντα , ήθελε reboot από το ρεύμα να συνέρθει !! :)
thanks leo !!

@1600
ετοιμοι οι drivers και για τον ultra και σημερα -αυριο μαλλον θα κυκλοφορησει το νεο λογισμικο ολα σε ενα δηλαδη θα ειναι και για ολους τους δεκτες (elite,premium,premium plus ,ultra)

Αντε καλες δοκιμες:BDGBGDB55:

δεν μιλουσα για την v1.0.29 αλλα για την v1.0.30

Σαν πολυ "inside information" να κατεχεις εσυ.....Οτι χρονοδιαγραμμα εδωσες, επαληθευτηκε.

Μου φαινεται ή εχεις βαλει κι εσυ το χερακι σου στο project? Ε, φανταστικε μου συμφορουμιτη?

Αυτο πες μου μονο.....και τιποτε αλλο! Τελος!:music-smiley-005:

Απάντηση: Re: AZBox Elite/Premium, part II

γιατι ρε παιδια δεν θα ισχυουν οι ιδιες λειτουργιες στα πληκτρα;

ο φιλος nakata ειναι ο μεγας δασκαλος γι αυτο ειναι μεσα στα χρονοδιαγραμματα!!! τους χαιρετισμου μου δασκαλε!!!!