AZBox Elite/Premium, part II

Απάντηση: Re: AZBox Elite/Premium, part II

Καλησπερα στην παρεα!!Διαβαζοντας για τον Ε2 στα διαφορα post που διαβασα και ειπα να τον περασω...Το εβαλα λοιπον σε ενα στικακι και μπουταρα τον δεκτη με τον Ε2...Αφου εγινε η εκατασταση προς εκπληξη μου ειδα οτι ο δεκτης δεν μπουταρει και μολις μπαινει μου λεει geeko :P και παραμενει εκει κολλημενο ...το τηλεχηρηστηριο δεν αντιδρα με τιποτα!!!!Δοκιμασα να βαλω το firmware 0.9.1172 το πιο αρχαιο της μαμας κατασκευαστριας AZBOX
μα παλι τα ιδια δεν μπουταρει και μου βγαζει συνεχως το ιδιο μυνημα "geeko :P......Τι μπορει να συμβαινει...Ειχε καποιος αλλος παρομοια εμπειρια?Μηπως ο δεκτης ???ΠΕΘΑΝΕ???Τι να κανω?:huh2:
Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ στην αρχή. Διάβασε εδω με την μόνη λεπτομέρεια
να έχεις τον δέκτη στο δίκτυο μέσω εθερνετ για να σου βγάλει ΙΡ και να συνεχίσεις...

edit: με πρόλαβε ο προηγούμενος...

ok!!!Ευχαριστω μολις περασα το ε2...Πως βρισκω τους δορυφορους ....Τωρα τα βρηκαμε τα λεφτα μας!!!!Μας δυσκολέυουν την ζωη !!!!Mπορει καποιος να βοηθησει μηπως και πιασω κανενα δορυφορο με USALS?
Ευχαριστω!!!

Re: Απάντηση: Re: AZBox Elite/Premium, part II

με την μόνη λεπτομέρεια
να έχεις τον δέκτη στο δίκτυο μέσω εθερνετ για να σου βγάλει ΙΡ και να συνεχίσεις...

Mε wi fi δηλ. με τίποτε....οπότε, πού να τρέχω εγώ να τεστάρω εκεί που τόχω το ρούτερ....
Πάλι καλά που δεν είχα χρόνο να τσεκάρω....

Re: Απάντηση: Re: AZBox Elite/Premium, part II

Mε wi fi δηλ. με τίποτε....οπότε, πού να τρέχω εγώ να τεστάρω εκεί που τόχω το ρούτερ....
Πάλι καλά που δεν είχα χρόνο να τσεκάρω....
Σε μενα τουλαχιστον οχι. Τωρα στην σελιδα 148 ποστ 1475 ενα παλικαρι
γραφει ενα τροπο για να δουλεψει, αλλα εγω δεν τα καταφερα.:bigcry:
Εχει δοκιμασει κανεις αλλος?

Ας μου δωσει καποιος μια ενεργη διευθυνση για IPTV για να τη δοκιμασω.....ευχαριστω ........

Official fw θα κάνουμε καιρό να δούμε μου φαίνεται... υποτίθεται ότι νέα ομάδα επεξεργάζεται project που θα απογειώσει το δέκτη, αλλά μέχρι τώρα παραμένουν...στο υπόγειο!

Η αληθεια ειναι οτι δεν τους κακοπεσε το ε2 αντιθετα νομιζω χαλαροσανε λιγο τωρα και αυτο εχει πολλα ποβληματα οποτε σου λενε το δικο μας ειναι πολυ μπροστα ας το μην βιαζομαστε και πολυ ΦΕΤΑ που λεει και η διαφημιση......

Ρε παιδια αν θυμαμαι καλα το εχω γραψει και πριν ενα μηνα περιπου οτι οταν κολαει ο δεκτης φορτωνοντας το Ε2 στην οθονη του δεκτη βγαζει το μηνυμα geeko και ο geeko ειναι ο μετα celrun και κορεατων επισημος coder της opensat και η απορια μου ειναι η εξης δεν αναρωτηθηκατε ποτε γιατι ο δεκτης βγαζει αυτο το μηνυμα αφου η opensat και o geeko δεν εχουν καμια αναμειξη με το Ε2?

Μα το παραδεχονται και αυτοι οτι η opensat τους βοηθαει πολυ χωρις αμφιβολια ειναι σε επαφη ,αλλωστε αυτο ειναι και για μας καλο ,ελπιζω, αντε να δουμε τον αψογο σχεδον player του οριτζιναλ σε ε2 και τι αλλο......

Αυτή είναι μια λίστα με τα adapters που είναι συμβατά και δουλεύουν μέχρι τώρα

Alfa AWUS036s
AftertheMac G54SL (Rebadged CNet dongle)
Asus WL-167G v.2
Belkin F5D7050 v3000uk
Belkin F5D7050 v3001 & v3002
Belkin F5D9050 v3014
Belkin F5D9050 ver 4000uk
Buffalo WLI-U2-G54HP
Conceptronic C54RU
D-Link DWL-G122 Rev. C1 (F/W.:v3.00)
D-Link DWL-G122 Rev. C1 (F/W.:v3.10)
D-Link DWA-110 Rev. A1 (F/W.:1.00)
Edimax EW-7318USg
Engenius EUB-3701 EXT
Hama 62764
Hawking HWUG1
Hawking HWUG1A
Hercules HWGUSB2-54-V2
Hercules HWGUSB2-54-V2-AP
Linksys WUSB54GC
Linksys WUSB54GR
MSI US54SE II
Ovislink W54USB v. 2
Ovislink WT-2000USB
Quickertek Quicky Jr
Sitecom WL-113
Sitecom WL-172
TP-LINK TL-WN321G
Unicorn TW-54G

παιδια κανενα νεο για official update??? εχουμε σκασει εδω!!!!:slapface:

Καλα Χριστουγεννα και αν οχι τοτε μαλλον με το ευτυχισμενο νεο ετος 2011
(προβλεψη ειναι και οχι σιγουρη πληροφορια)