Τις τελευταιες μερες μου παρουζιασει προβλημα ο δεκτης. Εχω 4 δορυφορους, με διπλα Lnb και στον Αστρα 19 μου βγαζει "χωρις σημα". Το θεμα ειναι οτι στον αλλο δεκτη του σπιτιου παιζει απροβληματιστα.
Σκεφτηκα οτι εχει προβλημα το Diseqc αλλα οι αλλοι 3 δορυφοροι παιζουν κανονικα. Οι ρυθμισεις του δορυφορου ειναι οπως στους αλλους δορυφορους δηλαδη: 22Khz - OFF, 0/12V - OV, και ταση LNB - ON. Κανω κατι λαθος?
Να προσθεσω οτι μπορει ο Αστρα να παιξει καποια στιγμη για 1 λεπτο πχ, μετα θα αρχισει τα κολληματα και μετα θα βγαλει χωρις σημα παλι. Και κατα την διαρκεια που θα παιξει ο Αστρα θα βγει εκτος σηματος αλλος δορυφορος!!!
Αλλαξα και firmware και παλι τα ιδια (αυτη τη στιγμη εχει το 0.9.5020).
Καμια ιδεα?
γεια σας χρονια πολλα και καλη χρονια!!! θα ηθεελα να ρωτησω ποιο ειναι το καλυτερο cccam για τον azbox με το 0.9.5209 και ποιο με το enigma2!!!!
Φιλε καλημερα και καλή χρονια.Αν διαβασες τους κανονες γραφουμε με ελληνικά μονο και οχι κεφαλαια :grandpa:PALHKARIA IDH KHKLOFORH H [0.9.5020]KAI DOYLEYH POLY KALA TO MEDIA PLEYER GIA KINHTO DEN XERO .EXO STATERA PIATA .
Μπα δεν νομιζω γιατι απο οτι καταλαβα προβλημα εχει και ο hotbird. Μια παιζει και μια δεν εχει σημα. Ο badr και ο Hellas παιζουν απροβληματιστα. Αstra, hotbird μπορει να παιξουν για λιγα λεπτα και μετα θα μεινουν χωρις σημα παλι.μήπως έχει πρόβλημα η έξοδος του lnb?
Ε κάπως έτσι χαλάνε τα diseqc.Το μονο που μπορω να σκεφτω οτι φταιει ειναι να εχει χαλασει το diseqc.
Αλλα γιατι να εχει μια σημα και μια οχι και μονο σε astra, hotbird? :furious3:
Μας μπερδεψες! Τελικα ποιο θεωρεις καλυτερο σαν cccam client, το mgcamd ή το multicas;Για μένα το mgcamd είναι το καλύτερο cccam client, παίζει καλύτερα ακόμα και από το multicas. Το μειονέκτημα είναι ότι δεν υποστηρίζει εγγραφή και streaming. Κατα τ' άλλλα η τελευταία έκδοση του MultiCAS-v162E-C09C είναι πολύ καλή. Εμένα το cccam κολλαέι συνέχεια. Καλή Χρονιά σε όλους.
Μας μπερδεψες! Τελικα ποιο θεωρεις καλυτερο σαν cccam client, το mgcamd ή το multicas;
ναι , με το multicas αλλα και με το mgcam.παίζει στον azbox to Newcamd5 25??????????????????
Kαλο diseqc ειχα βαλει και δεν ειναι 3-4 χρονια. 27 ευρω κιολας το ειχα παρει! Δεν θυμαμαι μαρκα.Ε κάπως έτσι χαλάνε τα diseqc.
Δοκίμασε να αλλάξεις τα καλώδια στο LNB δλδ να βάλεις το ένα στη θέση του άλλου (μήπως φταίει το LNB). Επίσης δοκίμασε να αλλάξεις τη σειρά των βυσμάτων στο διακόπτη και επίσης να κοιτάξεις τα βύσματα αν είναι εντάξει μην τυχόν (λέμε τώρα) και βραχυκυκλώνει κανένα συρματάκι.
Αν οι προσπάθειές σου αποβούν άκαρπες είσαι για diseqc.
Εγώ θα σου πρότεινα αν είσαι fit και δεν χρειάζεσαι την άσκηση ανέβα-κατέβα ταράτσα καμιά 10αριά φορές, να πάρεις ένα καλό diseqc εξαρχής. Τα αξίζει τα λεφτά του...
Το ζητούμενο είναι να υπάρξει επίσημο πλήρως λειτουργικό firmware (και όχι Ε2) για να διατηρήσει ο δέκτης τον προσωπικό του χαρακτήρα και να μη γίνει ένας από τους πολλούς που τρέχουν προβληματικό Ε2.Πολύ ησυχία από το μέτωπο των enigma2 firms. Ελπίζω νάναι για καλό και οσονούπω να έχουμε το πολυαναμενόμενο ...καιρός είναι να "ξεθαφτεί" το μηχάνημα και να πάρει θέση στο βάθρο...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.