AZBOX Me & Mini Me

Απάντηση: AZBOX Me & MINI ME

Driver for Wireless USB devices with rtl8187​

Connect by telnet to Azbox Me which is running on RTi Core E2 1.5.0, and type this commands

cd /etc

mkdir acpi

cd acpi

mkdir events

Unpack archive and copy files:

r8187b.ko to /lib/modules/2.6.22.19-44-opensat/extra/

bootup file to /etc/init.d

RadioPower.sh to /etc/acpi/events

Dont forgett to give CHMOD 755 permission to file RadioPower.sh which is located in /etc/acpi/events

After this plug-in USB Wireless with rtl8187 , turn off and turn on Azbox Me.

http://www.mediafire.com/?41zvtqn1nrpdat3

Δυστυχως φιλε rsakman τα εκανα αυτα που γραφεις ...αλλα τιποτα ...δεν το βλεπει το στικακι...τι μπορτει να φταιει?

Για αναγνώριση δίσκου USB σε ext3 στον azbox me πληκτρολογούμε τις εξής εντολές μέσω telnet

umount /dev/sda1

mkfs.ext3 /dev/sda1

after this command is done, you need to mount your HDD with this commands:

mount /dev/sda1 /media/hdd

To be able to record(red button) and timeshift(yellow button), we need to create movie directory, with this commands:

cd /media/hdd

mkdir movie

Δοκίμασε πάλι και βάλε CHMOD 755 σε όλα τα αρχεία μπας και γίνει κάτι.Πάντως αυτοί ισχυρίζονται πως δουλεύει

Επίσης κάτι που παρατήρησα,που μπορεί πολλοί να μην το ξέρουν.
Αν θέλετε να ανιχνεύσετε ένα feed ή μια συχνότητα που είναι σε dvb-s2 δεν χρειάζεται να αλλάξετε το dvb-s σε s2 μιας και στο dvb-s2 δεν είναι το modulation & fec αυτόματα,αφήστε το σε dvb-s και κάντε ανίχνευση.Η dvb-s2 συχνότητα θα κατέβει μια χαρά

Last edited:

RTi SySInfo

Attached ipk file
Also available via Online Update

screenshotpib.jpg

http://www.mediafire.com/?k97v1he80pqoo54

Re: Απάντηση: AZBOX Me & MINI ME

Μπορείς να αποθηκεύσεις τα κανάλια και με το dogsettings (δες και στο ανάλογο νήμα εδώ)

Σε αυτή τη περίπτωση,που τα έχω σώσει, πρέπει να έχω ξεχωριστό profile για enigma & άλλο γia neutrino?
Δηλαδή αν έχω σώσει τα κανάλια με συνδεση neutrino δε τα περνάει με rti image?

Σε αυτή τη περίπτωση,που τα έχω σώσει, πρέπει να έχω ξεχωριστό profile για enigma & άλλο γia neutrino?
Δηλαδή αν έχω σώσει τα κανάλια με συνδεση neutrino δε τα περνάει με rti image?

Εγώ το έχω κάνει με δυο profile ένα για enigma2 και ένα για neutrino

@makisfgr

τσεκαρισε αν το στικακι ειναι v 2 .
Alfa AWUS036H, AirLive WL-1600USB

LevelOne WNC-0301USB v5

LevelOne WNC-0305USB

NetGear WG111v2

NetGear WG111v3

Belkin Components F5D7050 Wireless G Adapter v5000

Surecom Technology Corp. EP-9001-g

Sitecom Europe B.V. WL-168

Sphairon Access Systems GmbH Turbolink UB801R

CNet Technology Inc. CWD-854 Wireless

Linksys WUSB54GC v2

Qcom Wireless 802.11g 54Mbps

Ovislink Corp.

Last edited:
Re: AZBOX Me & MINI ME

έχω την εντυπωση πως με τα τελευταία images έχει γίνει πιο γρήγορο το σκαναρισμα ενός δορυφόρου

RTi SySInfo

Attached ipk file
Also available via Online Update

screenshotpib.jpg

http://www.mediafire.com/?k97v1he80pqoo54

Τα plugins που κατεβάζουμε κατ'αρχην που αποθηκεύοντε στη μνήμη του δέκτη να υποθέσω και αν ναι τότε γίνεται να κουμπόσουμε ένα στικάκι ώστε να αποθηκεύοντε όλα εκεί χωρίς να έχουμε θέμα χώρου με το δέκτη?

και κάτι ακόμη, αφού σετάρουμε στις προτημήσεις μας το δέκτη με ρυθμίσεις εφαρμογες κλπ υπάρχει κάποιος τρόπος να αποθηκευτούν κάπου ώστε όταν περνάμε νέο image να μη ξαναμπαίνουμε στην ίδια διαδικασία?

Έχει υπεραρκετή μνήμη. Οι ρυθμίσεις αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο μέσα από το μενού και είναι κοινές για όλα τα enigma. Μετά από νέο flash image βλέπει ότι υπάρχουν αποθηκευμένες και ρωτά να τις φορτώσει. Αυτό ισχύει και στο rti και στο rsi.

Καλησπέρα! Έχω παρατηρήσει το εξής:
αν ο δέκτης παραμείνει αρκετή ώρα σε κάποιο καναλι (χωρίς να το αλλάξεις), κολλάει!
Σβήνει το φως στο power button, στο display μένει κάποιο γράμμα κολλημένο και o δεκτης δεν αντιδρά!
Χρησιμοποιώ το Rti 1.5.0.

Καλησπέρα! Έχω παρατηρήσει το εξής:
αν ο δέκτης παραμείνει αρκετή ώρα σε κάποιο καναλι (χωρίς να το αλλάξεις), κολλάει!
Σβήνει το φως στο power button, στο display μένει κάποιο γράμμα κολλημένο και o δεκτης δεν αντιδρά!
Χρησιμοποιώ το Rti 1.5.0.

Προσωπικά σε μένα δε συμβαίνει αυτό.Το αφήνω πες κανά 10ωρο ανοιχτό το βράδυ και όταν ξανανίγω την τηλεόραση ο δέκτης αντιδρά μια χαρά

Μπορεί κάποιος που έχει μοτερ να μου στείλει σε εικόνα αν γίνεται τις ρυθμίσεις που έχει στο tuner του?Γιατί με τον Aztrino κατεβαίνουν όλα τα κανάλια από Eurobird 9E γύρω στα 500 και στις 19Ε γύρω στα 1380 ενώ με το RTI έχω Eurobird 9E 94 services και 19Ε 934 services

Δεν μπορω να καταλαβω τι φταίει!
Έκανα restart, το αφησα σε κάποιο καναλι και πάλι τα ίδια! Σβήνει το front panel, ο δέκτης κολλάει,
αλλά το κανάλι δείχνει κανονικά!
Καμιά ιδέα?

Μήπως έχεις αλλάξει καμία ρύθμιση πέρα του 1080p ή του έχεις βάλει κάποιο plugin που δε του αρέσει?Σώσε την λίστα των καναλιών σου και ξαναβάλε το image