AZBOX Me & Mini Me

Απάντηση: AZBOX Me & MINI ME

Πιο αναλυτικά

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Just a quick update on the AzBox ME front. As you all know, this receiver is not yet being sold yet in North America as ourselves along with the other distributor over here don't feel that the current AZTrino software that comes with the unit is suitable for use in the North American market. Unfortunately, after examining the current Neutrino/AZTrino source code, it would be almost impossible to overhaul it so that it at least matches the current level of functionality as found in the current firmware that comes with the AzBox Elite, Ultra and Premium Plus.

This is why that we at AzBox Canada are currently working with Opensat in getting the Android operating system functional with the AzBox ME. The advantage of having Android is that we can easily leverage existing Android applications in order to provide enhanced multimedia functionality to the unit. Already, we have the Android web browser running smoothly on the ME which runs a LOT better than the existing web browser found in the current AzBox models. Currently, we are working on having the DVB demux interface operating on Android which is the "bridge" between the tuner backend and the video display frontend in order to be able to view satellite TV channel video and audio in Android.

We will keep everyone posted on our progress as updates are available but rest assured, we are working very hard in bringing you a receiver that won't disappoint!

At this point, we would like to keep our timeline as open as possible so technically, it will be launched on or before the end of summer which is September 21st 2012. We will eventually release an official launch date as we approach the end of pre-launch development in order to reduce the possibility of having to delay the launch.

However, we are designing the AzBox Me Android edition with the feedhunter in mind so some of the workarounds that are currently required with our existing receivers won't be needed anymore. For example, we will reduce restrictions when adding frequencies in order to allow closely spaced TP's to still be added. (i.e. SatMex, NSS806, etc...)

Regards,

PwrSurge
AzBox Canada

Προσωπικά δε με ενοχλεί καθόλου να αργήσει μεχρι τότε.Μέχρι τώρα είμαι ευχαριστημένος για το τι κάνει και φαίνεται ότι θα κάνει περισσότερα!
Ευχαριστώ τον φίλο mworker για την πληροφόρηση

Last edited:

παιδια μηπως καποιος απο σας εχει το GLAMOUR X-Infinity by MCelliot_g v4.0! cvs Edition?

Απάντηση: Re: Απάντηση: AZBOX Me & MINI ME

Σ' ευχαριστω αλλα τα λινκς ειναι ανενεργα οπως και τα λινκς που βρηκα σε πολλα αλλα φορουμ γιαυτο η μονη μου ελπιδα ειναι να το εχει καποιο απο τα παιδια και να μου το στειλει με καποιο τροπο η αν θελει να το εγκαταστησει ο ιδιος στον me και να μας πει τις εντυπωσεις του (απο αυτα που εχω διαβασει μεχρι στιγμης εχω σχηματισει την γνωμη οτι προκειται για ενα απο τα καλυτερα skins και σκαω που δεν μπορω να το δοκιμασω)

Re: Απάντηση: AZBOX Me & MINI ME

Ίσως λίγο άσχετο, κι' όμως!... Πολύ σχετικό. Θα ήθελα μέσα απο αυτές τις γραμμές να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Θάνο για τις πολύτιμες πληροφορίες και βοήθεια που μου έδωσε τηλεφωνικά ώστε να καταλάβω ορισμένα πράγματα με τον Δέκτη ΑΖbox me που αγόρασα απο τον ίδιον.
Πολλοί πολλούν όχι μόνο δέκτες αλλά γενικά διάφορα, και μόλις το εμπόρευμα φεύγει απο το ράφι του καταστήματος....Δε σε ξέρω, δε με ξέρεις!
Αυτό όμως δεν συνέβη με τον αξιότιμο κ. Δημήτρη Θάνο (Sat-eshop) απο τον Βόλο, ο οποίος, μου έδειξε πολλαπλώς, όχι μονο το πόσο καλός επαγγελματίας είναι, αλλά και το πόσο καλός και σωστός άνθρωπος είναι! Προτιμήστε τον και δεν θα απαγοητευτείτε!!! Satkosta speaking-bye-

@ tsakman and leonkoum
Σας ευχαριστω πολυ παιδες να ειστε παντα καλα

Re: AZBOX Me & MINI ME

Kαλησπερα παιδια,
Καμια 'πατατα' θα εκανα παλι...ενω το στικ usb το βλεπει κανονικα οταν πανω να βαλω τον εξωτερικο σκληρο (320GB,ntfs) στην μπροστινη θυρα usb δεν τον βλεπει & τρωω ενα μεγαλοπρεπες 'παγωμα' στον MC ...
Το image ειναι το rti1.7
Tι να κανω?

Δε θυμάμαι αν πρέπει να κάνεις τον δίσκο από ntfs εxt3 να δουλέψει.Δοκίμασε και τις εντολές αυτές

connect to receiver with telnet and type this commands one by one:

umount /dev/sda1

mkfs.ext3 /dev/sda1

after this command is done, you need to mount your HDD with this commands:

mount /dev/sda1 /media/hdd

To be able to record and timeshift, we need to create movie directory, with this commands:

cd /media/hdd

mkdir movie

Ίσως λίγο άσχετο, κι' όμως!... Πολύ σχετικό. Θα ήθελα μέσα απο αυτές τις γραμμές να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Θάνο για τις πολύτιμες πληροφορίες και βοήθεια που μου έδωσε τηλεφωνικά ώστε να καταλάβω ορισμένα πράγματα με τον Δέκτη ΑΖbox me που αγόρασα απο τον ίδιον.
Πολλοί πολλούν όχι μόνο δέκτες αλλά γενικά διάφορα, και μόλις το εμπόρευμα φεύγει απο το ράφι του καταστήματος....Δε σε ξέρω, δε με ξέρεις!
Αυτό όμως δεν συνέβη με τον αξιότιμο κ. Δημήτρη Θάνο (Sat-eshop) απο τον Βόλο, ο οποίος, μου έδειξε πολλαπλώς, όχι μονο το πόσο καλός επαγγελματίας είναι, αλλά και το πόσο καλός και σωστός άνθρωπος είναι! Προτιμήστε τον και δεν θα απαγοητευτείτε!!! Satkosta speaking-bye-

Φίλε Κώστα ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Θα τα πούμε και από κοντά ελπίζω :)

Δε θυμάμαι αν πρέπει να κάνεις τον δίσκο από ntfs εxt3 να δουλέψει.Δοκίμασε και τις εντολές αυτές

connect to receiver with telnet and type this commands one by one:

umount /dev/sda1

mkfs.ext3 /dev/sda1

after this command is done, you need to mount your HDD with this commands:

mount /dev/sda1 /media/hdd

To be able to record and timeshift, we need to create movie directory, with this commands:

cd /media/hdd

mkdir movie

Αν τον κανω ομως ext3 δεν θα τον βλεπουν τα win7, ετσι δεν ειναι?
Δεν υπαρχει τροπος απλα να το βαζω στον δεκτη και να το βλεπει κανονικα?

Αν τον κανω ομως ext3 δεν θα τον βλεπουν τα win7, ετσι δεν ειναι?
Δεν υπαρχει τροπος απλα να το βαζω στον δεκτη και να το βλεπει κανονικα?

http://www.mediafire.com/?m99ibyujibpgj3h

εγκατεστησε το στο pc σου και θα βλεπει και δισκους φορμαρισμενους σε ext2 και ext3

Επειδή, λόγω φόρτου εγασίας, δεν ασχολήθηκα ακόμα με το αν ο συγκεκριμένος δέκτης κατεβάζει και ΑΝΟΙΓΕΙ τα feeds 4:2:2...Είναι κάποιος εδώ που ασχολήθηκε με το συγκεκριμένο θέμα; Αν ΝΑΙ, τον παρακαλώ να μας πεί τις εντυπώσεις του.
Ένας απο τους λόγους που αγόρασα τον συγκεκριμένο δέκτη ήταν κατα ΜΕΓΑΛΟ ποσοστό και οτι θα μπορει να ανοίγει και feeds 4:2:2. Λοιπόν, τα ανοίγει;;; Περιμένω να μου πει καποιος, και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Επειδή, λόγω φόρτου εγασίας, δεν ασχολήθηκα ακόμα με το αν ο συγκεκριμένος δέκτης κατεβάζει και ΑΝΟΙΓΕΙ τα feeds 4:2:2...Είναι κάποιος εδώ που ασχολήθηκε με το συγκεκριμένο θέμα; Αν ΝΑΙ, τον παρακαλώ να μας πεί τις εντυπώσεις του.
Ένας απο τους λόγους που αγόρασα τον συγκεκριμένο δέκτη ήταν κατα ΜΕΓΑΛΟ ποσοστό και οτι θα μπορει να ανοίγει και feeds 4:2:2. Λοιπόν, τα ανοίγει;;; Περιμένω να μου πει καποιος, και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Όχι ακόμα.

Απάντηση: Re: AZBOX Me & MINI ME

Τα ανοίγει μια χαρά τα feeds με 4:2:2. Όταν βρω και κάποιο feed τέτοιο θα ανεβάσω και photo.