Εδω μπαμπη http://www.avclub.gr/forum/showthre...nfinity-by-MCelliot_g-v4-0!-The-Elite-Edition!!!παιδια μηπως καποιος απο σας εχει το GLAMOUR X-Infinity by MCelliot_g v4.0! cvs Edition?
Για κοιτα το μαιλ σου μηπως ειναι αυτο....
Ίσως λίγο άσχετο, κι' όμως!... Πολύ σχετικό. Θα ήθελα μέσα απο αυτές τις γραμμές να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Θάνο για τις πολύτιμες πληροφορίες και βοήθεια που μου έδωσε τηλεφωνικά ώστε να καταλάβω ορισμένα πράγματα με τον Δέκτη ΑΖbox me που αγόρασα απο τον ίδιον.
Πολλοί πολλούν όχι μόνο δέκτες αλλά γενικά διάφορα, και μόλις το εμπόρευμα φεύγει απο το ράφι του καταστήματος....Δε σε ξέρω, δε με ξέρεις!
Αυτό όμως δεν συνέβη με τον αξιότιμο κ. Δημήτρη Θάνο (Sat-eshop) απο τον Βόλο, ο οποίος, μου έδειξε πολλαπλώς, όχι μονο το πόσο καλός επαγγελματίας είναι, αλλά και το πόσο καλός και σωστός άνθρωπος είναι! Προτιμήστε τον και δεν θα απαγοητευτείτε!!! Satkosta speaking![]()
Δε θυμάμαι αν πρέπει να κάνεις τον δίσκο από ntfs εxt3 να δουλέψει.Δοκίμασε και τις εντολές αυτές
connect to receiver with telnet and type this commands one by one:
umount /dev/sda1
mkfs.ext3 /dev/sda1
after this command is done, you need to mount your HDD with this commands:
mount /dev/sda1 /media/hdd
To be able to record and timeshift, we need to create movie directory, with this commands:
cd /media/hdd
mkdir movie
Αν τον κανω ομως ext3 δεν θα τον βλεπουν τα win7, ετσι δεν ειναι?
Δεν υπαρχει τροπος απλα να το βαζω στον δεκτη και να το βλεπει κανονικα?
Επειδή, λόγω φόρτου εγασίας, δεν ασχολήθηκα ακόμα με το αν ο συγκεκριμένος δέκτης κατεβάζει και ΑΝΟΙΓΕΙ τα feeds 4:2:2...Είναι κάποιος εδώ που ασχολήθηκε με το συγκεκριμένο θέμα; Αν ΝΑΙ, τον παρακαλώ να μας πεί τις εντυπώσεις του.
Ένας απο τους λόγους που αγόρασα τον συγκεκριμένο δέκτη ήταν κατα ΜΕΓΑΛΟ ποσοστό και οτι θα μπορει να ανοίγει και feeds 4:2:2. Λοιπόν, τα ανοίγει;;; Περιμένω να μου πει καποιος, και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.