Azbox, σύνδεση FTP και μεταφορά MKV

Re: Παρουσίαση AZBox Elite

Υπαρχει η δυνατοτητα να βρουμε και καποιο αλλο προγραμμα συνενωσης υποτιτλων σε MKV αρχειο?Να δοκιμαζα και κατι αλλο...
Ευχαριστω!!!

MKVToolNix 2.6.0:grandpa:

Απάντηση: Re: Παρουσίαση AZBox Elite

AlexT δεν την στελνω καπου αλλου απο εκει που μου ειπατε?Σε αυτη την πορεια το στελνω.../DATA/usb1/sda1/SLEEP HOLLOW
Ωραία. Και με ποια επιλογή του τ/χ προσπαθείς να βρεις το αρχείο που μετέφερες?
(ποια ακριβώς πλήκτρα πατάς)

Καλησπερα παιδια!!!AlexT μολις τωρα σχολασα απο την δουλεια!!!Απο το τηλεχηριστηριο παταω [home οκ--- πηγαινω τανιες [ok]---παω usb1 [ok]---sda1 [ok]---sleepy hollow [ok]...σε αυτον τον φακελο επρεπε να ειναι αλλα δυστυχως δεν ειναι....οταν ειπες για πια πληκτρα χρησιμοποιω στο τ/χ τι ενοουσες? χρησιμοποιεις αλλα πληκτρα περα απο τα απο τα σταυροειδη βελακια και το κουμπι [οκ]

Απάντηση: Παρουσίαση AZBox Elite

Θα πας στην "Οργάνωση αρχείων" και από εκεί θα μπεις στον δίσκο σου. Να χρησιμοποιείς πάντα αυτή τη διαδρομή για να βλέπεις όλα τα αρχεία.
Δοκίμασε και το SmartFTP
http://www.smartftp.com/

AlexT δεν μπορει να μπει στον δεκτη με ftp και μου βγαζει αυτο το μνμ:
500 OOPS: vsftpd: not found: directory given in 'secure_chroot_dir':/EMU/home/stbuser

500 OOPS: vsftpd: not found: directory given in 'secure_chroot_dir':/EMU/home/stbuser Εμενα αυτο το μηνυμα μου γραφει και μετα αυτο Επικίνδυνο σφάλμα
Σφάλμα: Αδύνατη η σύνδεση στον εξυπηρετητή
Αδελφε και μενα μου το βγαζει στον azbox αυτο το μνμ ...Τι φταιει?

500 OOPS: vsftpd: not found: directory given in 'secure_chroot_dir':/EMU/home/stbuser Εμενα αυτο το μηνυμα μου γραφει και μετα αυτο Επικίνδυνο σφάλμα
Το ιδιο προβλημα ειχα ε και ο george664 το οποιο του λυ8ηκε με αυτο το προβλημα
http://winscp.net/eng/download.php[/quot
Το συγκεκριμενο προγραμμα πως το εκανε και δουλεψε HELPPPP!!!!!!

Το ιδιο προβλημα ειχε και ο george664 το οποιο του λυθηκε με αυτο το προγραμμα
http://winscp.net/eng/download.php[/quot
Το συγκεκριμενο προγραμμα πως το εκανε και δουλεψε HELPPPP!!!!!!
καμια ιδεα ρε παιδια γιατι στην 8 σελιδα δεν αναφερει πως το εκανε απλα μονο το αναφερε σαν προγραμμα και οχι πως του λυθηκε....καμια ?????ιδεα????ρε παιδια....και AlexT το τρελο ειναι οτι δεν προλαβα να δω και αυτο που μου ειπες για την οργανωση αρχειων γιατι τον σκληρο τον εκανα παλι format..?...?...?

Δεν εκανα κατι το ιδιαιτερο απλα εβαλα το user και το pass και συνδεθηκε με τον δεκτη

Το συγκεκριμενο προγραμμα που αναφερες ειναι σαν το FilleZilla?Συνδεεσε και βλεπεισ τασ menu του δεκτη?Για το winscp ενοω....

Το συγκεκριμενο προγραμμα που αναφερες ειναι σαν το FilleZilla?Συνδεεσε και βλεπεις τα menu του δεκτη?Για το winscp ενοω....

500 OOPS: vsftpd: not found: directory given in 'secure_chroot_dir':/EMU/home/stbuser
Αν το παραπανω μυνημα το κανω copy paste στο google μου βγαζει αποτελεσματα αλλα δεν μπορω να βγαλω ακρη απο τα γραφομενα τουσ....ενα ειναι το σιγουρο οτι το προβλημα το εχουν και αλλοι στο εξωτερικο....Λυση δεν βρισκω ομως....Αν εκανα reset το modem μου θα ηταν καλη ιδεα???!!!???

Αν το παραπανω μυνημα το κανω copy paste στο google μου βγαζει αποτελεσματα αλλα δεν μπορω να βγαλω ακρη απο τα γραφομενα τουσ....ενα ειναι το σιγουρο οτι το προβλημα το εχουν και αλλοι στο εξωτερικο....Λυση δεν βρισκω ομως....Αν εκανα reset το modem μου θα ηταν καλη ιδεα???!!!???

:violent-smiley-030:φιλαρακι αστο να παρουμε αλλο δεκτη να ησηχασουμε μαυρα προβληματα ακομα το αναλυτικο epg μετα απο 4 εγκαταστασεις ακομα δεν εχω δει τορα γυρισα στην 0.9.1621 και εφτιαξε λιγο η εικονα ασε και βλεπουμε,:flipout:

παιδια τι λετε να κανω reset to router μηπως και δω καμια ασπρη μερα....στον υπνο μου azbox ο ενας πισω απο τον αλλον με κυνηγανε..χεχεχεχεχε

Παιδια βρηκα λυση και μπηκα με τον FilleZilla στον azbox Επιτελους!!!!!!!
Εγραψα ...sftp://192.168.2.101....user=root,pass=azbox,port=22
Επιτελους ανασταση
Δηλαδη αν καταλαβατε αλλαξα αυτα...SFTP, port 22 .

Ευχαριστουμε για τις ενημερωσεις που μας κανεις και μας ανοιγεις τα ματια....AlexT απο την οργανωση αρχειων που με ειχες πει να παω για να δω αν πηγε το αρχειο στην μεταφορα του στον δεκτη μεσω FilleZilla το αρχειο πρεπει να σου πω οτι πηγε που θα πει σωστα τα ελεγες μονο που δεν παιζει η ταινια....παρεπιπτοντως η ταινια ηταν 8 giga και η μεταφορα της εγινε σε 5 μιση ωρες στον δεκτη, ειναι λογικο αυτο?Και φυσικα δεν παιζει!!??!!??

Ευχαριστουμε για τις ενημερωσεις που μας κανεις και μας ανοιγεις τα ματια....AlexT απο την οργανωση αρχειων που με ειχες πει να παω για να δω αν πηγε το αρχειο στην μεταφορα του στον δεκτη μεσω FilleZilla το αρχειο πρεπει να σου πω οτι πηγε που θα πει σωστα τα ελεγες μονο που δεν παιζει η ταινια....παρεπιπτοντως η ταινια ηταν 8 giga και η μεταφορα της εγινε σε 5 μιση ωρες στον δεκτη, ειναι λογικο αυτο?Και φυσικα δεν παιζει!!??!!??

μπραβο για τις αποριες σου και την προσπαθεια που κανεις με τον δεκτη :a0210: