Απάντηση: Re: Babylon 5
Ε, μα εκει ειναι το ωραιο. Στο να διαφωνουμε! Αν συμφωνουσαμε σε ολα θα πεθαιναμε απο βαρεμαρα.
Που να αρχισει να γραφει και κανενας JL. Θα βγαλει κανα φτυαρι φοβαμαι και δεν θα τον προλαβαινουμε.
Εξακολουθω να περιμενω τουλαχιστον ενα σχολιακι του μολις δει το 305. Θα καταλαβει αυτος.
Σορυ που σου το εβαλα ολο μεσα σε σποιλερ, αλλα σου ειχαν ξεφυγει καποια πραγματακια.
Κοιτα. Αν διαβασεις το 3ο βιβλιο θα ξερεις τι γινεται ολη την επομενη χρονια, οποτε το αφηνεις εκτος.
Ομοιως και το 4ο. Οποτε δες τις 2 σαιζον που θες και μετα καψε το Babylon.
Μεταξυ μας υπερβαλλετε...εγω απλα προσπαθουσα να προετοιμασω οσους φιλους σκεφτονται να δουν το
Galactica (κυριως) τι τους περιμενει. Ειδικα ο kostas dr, αν ψιλογκρινιαζει για αυτα που συζηταμε τωρα,
πραγματικα δεν ξερω τι θα κανει με αυτα που κανουν οι πρωταγωνιστες σε αλλα σηριαλ!
Η tv του θα κινδυνεψει απο ριψη αντικειμενων:jester:
Ωραίο το κείμενό σου Gal'en.
Πάντως εξακολουθεί να μην μου αρέσει (επιμένω ε; ) η κατάληξη της ιστορίας του Lennier.
Την θεωρώ και λίγο κλισέ, ας μου επιτραπει η "ασέβεια".
Θα προτιμούσα κάποια άλλη αιτία, μια σύγκρουση με αιτία ένα θέμα υψηλής πολιτικής ή για κάποιον άλλο λόγο, ίσως θρησκευτικό.για τα μάτια μιας γυναίκας, ο ένας στο χώμα (περίπου) και ο άλλος στην φυλακή (στην ουσία σε αυτοεξορία, κυνηγημένος; )
Αλλά, άλλες αι βουλαί...
Ε, μα εκει ειναι το ωραιο. Στο να διαφωνουμε! Αν συμφωνουσαμε σε ολα θα πεθαιναμε απο βαρεμαρα.
Που να αρχισει να γραφει και κανενας JL. Θα βγαλει κανα φτυαρι φοβαμαι και δεν θα τον προλαβαινουμε.
Εξακολουθω να περιμενω τουλαχιστον ενα σχολιακι του μολις δει το 305. Θα καταλαβει αυτος.

Σορυ που σου το εβαλα ολο μεσα σε σποιλερ, αλλα σου ειχαν ξεφυγει καποια πραγματακια.

Ο χαρακτηρας του Λενιερ παντως πρεπει να παραδεχτεις οτι αυτη την αδυναμια ειχε.
Τα απωθημενα του και τη Ντελεν. Οποτε θεωρω συνεπες με την προσωπικοτητα του το οτι
εξαιτιας αυτων ηρθε η (προσκαιρη εξακολουθω να πιστευω) πτωση του
Τα απωθημενα του και τη Ντελεν. Οποτε θεωρω συνεπες με την προσωπικοτητα του το οτι
εξαιτιας αυτων ηρθε η (προσκαιρη εξακολουθω να πιστευω) πτωση του
Κατ' αρχάς συγγνώμη γαι την απουσία, είχαμε χάσει την πρόσβαση στο διαδίκτυο κάμποσες μέρες τώρα και όσες δουλειές δεν μπορούσα να κάνω στο γραφείο τις έκανα το βράδυ από το σπίτι, Οπότε πάπαλα Babylon 5, δεν πρόλαβα να δω τίποτα.
Επιφυλάσσομαι μετά τις 19 Αυγούστου, θα πάρω όλα τα απαραίτητα στο νησί και θα ... κρατάω σημειώσεις για να ποστάρω μόλις επιστρέψω.Να δούμε που θα βρώ χρόνο βέβαια και εκεί γιατί θέλω να δω το GoT Season3 και να διαβάσω το 3ο βιβλίο και το
Spartacus Season 3... Και αν μου μείνει και χρόνος να διαβάσω και το 4ο βιβλίο. Όλα αυτά σε 17 ημέρες...
Εννοείται πως αν καταφέρω να τελειώσω την 1η σαιζόν θα είμαι ευχαριστημένος.
Πωπωωωωωωωωώ. Ρε παιδιά... Ζαλίστηκα...:worshippy:
Σας ζηλεύω για τον τρόπο που γράφετε οι περισσότεροι σε αυτό το νήμα :SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:
Κοιτα. Αν διαβασεις το 3ο βιβλιο θα ξερεις τι γινεται ολη την επομενη χρονια, οποτε το αφηνεις εκτος.
Ομοιως και το 4ο. Οποτε δες τις 2 σαιζον που θες και μετα καψε το Babylon.
Μεταξυ μας υπερβαλλετε...εγω απλα προσπαθουσα να προετοιμασω οσους φιλους σκεφτονται να δουν το
Galactica (κυριως) τι τους περιμενει. Ειδικα ο kostas dr, αν ψιλογκρινιαζει για αυτα που συζηταμε τωρα,
πραγματικα δεν ξερω τι θα κανει με αυτα που κανουν οι πρωταγωνιστες σε αλλα σηριαλ!
Η tv του θα κινδυνεψει απο ριψη αντικειμενων:jester:
Last edited: