Βαψιμο τοιχου για οθονη

Ναι, και αυτό γίνεται. Προσωπικά μου αρέσει περισσότερο η ιδέα κάδρου-πλαισίου ''ντυμένο'' με μαύρο ύφασμα (βελούδο, τσόχα, σουέτ, βελβετίνα κ.λ.π.) ή ακόμα και βαμένου με μαύρη μπογιά/σπρέι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Βαψιμο τοιχου για οθονη

Αααααααα μη μου λες τέτοια γιατί θα πάω στο 70αρι
<<Το 70:

L*a*b* = 59, 0, 0
R= 141, G= 142, B= 142>>
και θα τον καλιμπράρω και φιλτρο θα του βάλω..σωστό καντήλι θα γίνει..:award:

Ό,τι πρέπει για 3D!!!:flipout::flipout:

Γιάννη παρέλαβα το φιλτρακι(nd2) και κοβει αρκετο φως,οποτε μαλλον θα παω για το 87αρι..
Δεν τον πηρα ακομη τον προβολεα αλλα νομιζω πως οσο και φως να εχει θα κανει δουλεια αυτο το χρωμα,εξαλλου μπορουμε να το ξαναβαψουμε κιολας..
Τα πλεονεκτηματα των DIY κατασκευων ;-)

Απάντηση: Re: Βαψιμο τοιχου για οθονη

Γιάννη παρέλαβα το φιλτρακι(nd2) και κοβει αρκετο φως,οποτε μαλλον θα παω για το 87αρι..
Δεν τον πηρα ακομη τον προβολεα αλλα νομιζω πως οσο και φως να εχει θα κανει δουλεια αυτο το χρωμα,εξαλλου μπορουμε να το ξαναβαψουμε κιολας..
Τα πλεονεκτηματα των DIY κατασκευων ;-)

Μπορείς να κάνεις και το εξής:

Να τον βάψεις μισό-μισό για να δεις τις διαφορές. Να δοκιμάσεις με και χωρίς φίλτρο. Αν και οι διαφορές σε φωτεινότητα σε Ν0,5, θα είναι οριακές που δεν θα αξίζει τον κόπο (π.χ. 8,7 vs 8,2). Οπότε μπορείς να κάνεις και το άλλο...αν ο τοίχος είναι λευκός, βάφεις τον μισό και βλέπεις τις διαφορές με το γκριζάκι.

Σωστό κ´αυτό..
Γιάννη να επαναφέρω το θέμα με το περίγραμμα..αυτη τη λυση με το ματ βινυλιο μου αρεσει σε σχεση με τις αλλες..απο που το προμηθευόμαστε κ ειναι ματ;

Αν παμε για βαψιμο δεν μου αρεσει η ευθεια αλλα κ το τελειωμα με την χαρτοταινια γιαυτο μου αρεσε η ιδεα με το αυτοκολλητο...
Καποιος βοηθεια;

Απάντηση: Frame interpolation σε projector?

Ναι, ναι...

Πας για Benjamin Moore και ζητάς να σου φτιάξουν 1,5 κιλό (τόσο περίπου βγαίνει) το Metro Gray 1459. Μόλις το φτιάξουν τους ζητάς να ρίξουν μέσα στο χρώμα μόνο τις χρωστικές ουσίες του Sidewalk Gray 2133-60. Το νέο χρώμα το ονομάζω Frankenstein και γράφει απλά τέλεια!!!:D:D

48.jpg

Να σου πω κάτι ρε Γιάννη ...υπάρχει περίπτωση προκειμένου να μην βάψω όλο τον τοίχο να βάλω κάτι σαν ξύλο ξέρω γω κόντρα πλακέ στις διαστάσεις που θέλω κ οπότε θέλω θέαση να το βάζω πχ κάτι σαν κάδρο αλλά βαμενος με αυτο τον τύπο χρώματος ;

Ναι, φυσικά και μπορείς να το κάνεις. Όμως, το πρόβλημα θα είναι η μεταφορά, αποθήκευση και το βάρος. Υπάρχει, όμως, και άλλη λύση που συνεχίζω να δουλεύω και θα παρουσιάσω τις προσεχείς μέρες. Χρησιμοποιώ αντί για πανί, πλαστικό/pvc πάτωμα δαπέδου, ασταρωμένο και βαμμένο φυσικά. Αν, απλά, το τελαρώσεις, το βάρος δεν θα είναι πρόβλημα και θα σου μένει μόνο το θέμα της αποθήκευσης. Επίσης, υπάρχει η σκέψη για τελάρωμα (και βάψιμο προαιρετικά) Black Out πανιού.

Μασίφ είναι αλλά είναι και 3 χιλιοστά, οπότε εύκαμπτο και ευλύγιστο που θέλει τελάρωμα. Κάτι τέτοιο φαντάσου...

_____________PVC_4f30091fea30c.jpg

Το Black Out είναι ύφασμα κουρτίνας και κάνει πολύ καλή δουλειά σαν οθόνη.

Last edited:
Το ζητάς στα μαγαζιά με κουρτίνες στις διαστάσεις που θέλεις ; Κ απλώς κανείς το τελαρωμα; Το χρώμα του είναι μαύρο όπως κ η ονομασία του;

Ναι, το ζητάς στα κουρτινάδικα. Βγαίνει στις διαστάσεις που ζητάς. Υπάρχουν πολλά χρώματα, αλλά, σε ενδιαφέρει κυρίως το (ελαφρύ) γκριζάκι ή το λευκό. Το τελαρώνεις με καρφωτικό και προσθέτεις την μαύρη μπορντούρα στις άκρες της οθόνης.