Βαψιμο τοιχου για οθονη

Τελικά Trainman δεν χρειάζονται borders στον τοίχο σου.. Η διάχυση φωτός περιμετρικά είναι αμελητέα!! Μόνο φτωχό δεν είναι φυσικά το συγκρότημα προβολής-Ήχου που έχεις φτιάξει.. Θα φέρω τα γυαλιά την επόμενη για να απολαύσουμε 3d at home στις 110 ίντσες..χαχαχα

Τελικά Trainman δεν χρειάζονται borders στον τοίχο σου.. Η διάχυση φωτός περιμετρικά είναι αμελητέα!! Μόνο φτωχό δεν είναι φυσικά το συγκρότημα προβολής-Ήχου που έχεις φτιάξει.. Θα φέρω τα γυαλιά την επόμενη για να απολαύσουμε 3d at home στις 110 ίντσες..χαχαχα

Καλησπέρα! Θέλεις να μας γράψεις τις εντυπώσεις σου από τον γκρίζο τοίχο? Σε τι mode παίζατε? Σας έλειψε καθόλου το φως?

Γιαννη καλησπερα, μπορεις να μου πεις ενα χρωματακι απο benjamin για τον w1070; Θα ανοιξω στις 130'' και οτι καλυτερο μπορω να κερδισω απο μαυρα με το χρωμα.

Να σημειωσω αν και δεν εχει σημασια οτι θα βαφτει γυμνο νοβοπαν περασμενο κολλητα στον τοιχο και οτι το δωματιο βαφτηκε τωρα με πρασινο σκουρο και με μπλε πολυ σκουρο και το ταβανι φυσικα και αυτο πρασινο σκουρο.

Απάντηση: Re: Βαψιμο τοιχου για οθονη

Γιαννη καλησπερα, μπορεις να μου πεις ενα χρωματακι απο benjamin για τον w1070; Θα ανοιξω στις 130'' και οτι καλυτερο μπορω να κερδισω απο μαυρα με το χρωμα.

Να σημειωσω αν και δεν εχει σημασια οτι θα βαφτει γυμνο νοβοπαν περασμενο κολλητα στον τοιχο και οτι το δωματιο βαφτηκε τωρα με πρασινο σκουρο και με μπλε πολυ σκουρο και το ταβανι φυσικα και αυτο πρασινο σκουρο.

Καλησπέρα!!

Σε τι mode παίζεις? Λάμπα? Brilliant on ή off?

Ακομα δεν εχω παιξει κανονικα γιατι το δωματιο τωρα τελειωνει. Αλλα απο οσο επαιξα αυτες τις 15 ωρες, σε ενα τοιχο με ανοιχτο μπλε που εχω προχειρο, θα ελεγα standar σε eco ή normal και brilliant στο On. Δεν εχω καποιον λευκο τοιχο ουτε καποιο πανι ωστε να μπορω να εχω ολοκληρωμενη αποψη για αυτο.

κατευθείαν στον Franky...μόνο που θα έχεις θεματάκι αν σε ενδιαφέρει το 3d το οποίο από ότι είδα σήμερα κόβει αρκετό φως..

κατευθείαν στον Franky...μόνο που θα έχεις θεματάκι αν σε ενδιαφέρει το 3d το οποίο από ότι είδα σήμερα κόβει αρκετό φως..

Θα τον λιώσει στο 3D!! 130'' είναι πολλές ίντσες Κώστα!! Και 'συ οριακά είσαι.

Έχω την αίσθηση ότι ένα 200άρι γκριζάκι θα είναι καλά!!

Γιάννη από αυτό που είδα σήμερα για 3d και μεγάλη οθόνη πρέπει να είναι ολόλευκη..

Δυστυχώς δεν συνδυάζεται η μεγάλη οθόνη με σούπερ μαύρα και 3d...
Λύση;διπλή οθόνη!!!

Δυστυχώς δεν συνδυάζεται η μεγάλη οθόνη με σούπερ μαύρα και 3d...
Λύση;διπλή οθόνη!!!

Εντάξει, αν δεν είσαι ιδιαίτερα απαιτητικός σε ποιότητα στο 3D, κοτσάρεις ένα Δυναμικό mode και είσαι ανεκτά από φως.

Re: Απάντηση: Re: Βαψιμο τοιχου για οθονη

Εντάξει, αν δεν είσαι ιδιαίτερα απαιτητικός σε ποιότητα στο 3D, κοτσάρεις ένα Δυναμικό mode και είσαι ανεκτά από φως.

Το θέμα είναι πόσο συμβιβάζεσαι,δηλαδή,είδα σκηνές από τους πειρατές και ενώ την έχεις δει σε 2d τόσο τέλεια δύσκολα να την δεις σε δυναμικό mode.
Ο 1070 έπαιζε και με BC on και δεν μου έφτανε το φως..απορώ σε άλλους προβολείς τι βλέπουν σε 3d..:AFADF0:

Κωστα εσυ στις ποσες ιντσες παιζεις ?

Το 3d ας το αφησουμε προς το παρον και το βλεπω για αργοτερα αν υπαρχει θεμα βαζω πανι μπροστα (ή καποια αλλη παντεντα) για διπλη οθονη που ειπε ο Κωστας.
Το θεμα μου ειναι καθαρα αν ειναι επαρκες το φως δηλαδη να μην πεφτω κατω απο τα 12fl. Τωρα θα μου πεις χωρις να μετρησουμε πως θα το βρουμε ακριβως ενταξει στο περιπου. Ποσα Lumen να βγαζει περιπου στις 130''.
Ο franky ποσο εχει αν θυμαμαι καλα 191? Οποτε λιγο που "υπολογισα" ο franky θα κοβει γυρω στο 40% και το 200αρι γυρω στο 35% ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Βαψιμο τοιχου για οθονη

Το 3d ας το αφησουμε προς το παρον και το βλεπω για αργοτερα αν υπαρχει θεμα βαζω πανι μπροστα (ή καποια αλλη παντεντα) για διπλη οθονη που ειπε ο Κωστας.
Το θεμα μου ειναι καθαρα αν ειναι επαρκες το φως δηλαδη να μην πεφτω κατω απο τα 12fl. Τωρα θα μου πεις χωρις να μετρησουμε πως θα το βρουμε ακριβως ενταξει στο περιπου. Ποσα Lumen να βγαζει περιπου στις 130''.
Ο franky ποσο εχει αν θυμαμαι καλα 191? Οποτε λιγο που "υπολογισα" ο franky θα κοβει γυρω στο 40% και το 200αρι γυρω στο 35% ?

Έχω φτιάξει μερικά δείγματα και απόψε αργά θα τα μετρήσω. Αν με περιμένεις λίγο, θα ανεβάσω τις τιμές από το σπέκτρο. :smile:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Βαψιμο τοιχου για οθονη

Έχω φτιάξει μερικά δείγματα και απόψε αργά θα τα μετρήσω. Αν με περιμένεις λίγο, θα ανεβάσω τις τιμές από το σπέκτρο. :smile:

Ναι ενταξει απο χρονο υπαρχει εχω να τελειωσω και το βαψιμο του δωματιου ακομα :flipout: Σε ευχαριστω πολυ :grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Βαψιμο τοιχου για οθονη

Ο 1070 έπαιζε και με BC on και δεν μου έφτανε το φως..απορώ σε άλλους προβολείς τι βλέπουν σε 3d..:AFADF0:

Το BC on δουλευει αναποδα στο 3d. Aντι να δινει φως, κοβει. Να το εχεις απενεργοποιημενο στο 3d.

καλησπέρα.....πραγματικά σε πολλές ίντσες και με τα γυαλιά να κόβουν τόσο φως δε νομίζω οποιοδήποτε άλλο χρώμα από το ολόλευκο...ποιων εταιριών λευκά έχετε δοκιμάσει;;

Ο Franky είναι στις 126'' μόνο που για προσωπικούς λόγους δεν παίζω σε αυτόν (και μάλλον πάει για ακύρωση-μετακόμιση) και τώρα συμβιβάζομαι με τις 106'' (τηλεόραση :smash: και ας λέει ο Γιάννης ότι έχω ξεφύγει :flipout:)

Από ότι είδα η πιο ιδανική λύση είναι η διπλή οθόνη και δεν αναφέρομαι σε τρελά κόστη,αλλά όπως είπες ένα πανί (βλ. blackout) με το μόνο πρόβλημα την εξτρά τοποθέτηση αλλά είναι η καλύτερη λύση για να πετύχεις στο 2d την ουδετερότητα και τα μαύρα.
Όσο για τις τιμές ας περιμένουμε τον Γιάννη.

Ναι ενταξει απο χρονο υπαρχει εχω να τελειωσω και το βαψιμο του δωματιου ακομα :flipout: Σε ευχαριστω πολυ :grinning-smiley-043

Τα πλαινά είναι πολύ σημαντικά και αν δεν μπορείς να βάψεις με σκούρα χρώματα πήγαινε στην λύση μαύρης κουρτίνας,μεγάλη διαφορά στην εικόνα όπως και το masking.

Το BC on δουλευει αναποδα στο 3d. Aντι να δινει φως, κοβει. Να το εχεις απενεργοποιημενο στο 3d.

Πλάκα κάνεις?????και πως γίνεται αυτό?
Θα το κοιτάξω Γιάννη (και θα το μετρήσω :) ) και θα ενημερώσω...