Σε ένα τραπεζάκι από MDF που είχα φτιάξει, πέρασα και εγώ δεν θυμάμαι πόσα χέρια ριπολίνη νερού μιας και το ένα μου ξύνιζε και το άλλο μου βρώμαγε στο αποτέλεσμα. Οταν πέτυχα αυτό που ήθελα (τουλάχιστον 4-5 χέρια) πέρασα άλλα 3 ή 4 χέρια βερνίκι πατώματος νερού. Το τελικό αποτέλεσμα μου εμπνέει ασύγκριτα περισσότερη εμπιστοσύνη από τον βακελίτη που έχω στην κουζίνα σε αντοχή σε χτυπήματα, υγρασίες ή αλλιώσεις λόγω σκληρών καθαριστικών. .Αλλα φίλε βάλε πόσα χέρια τελικά το πέρασα. Α ναι, είχα περάσει στην αρχή και 2 χέρια βελατουρα. Ολα μαζί φτάνου,ε σχεδόν σε 2ψήφιο νουμερο χεριών.
Απο εκεί και πέρα απλό MDF για κουζίνα με ένα απλό ασταρωμα και 2 χέρια ριπολίνη και τέλος, οχι δεν θα το έκανα ούτε για δική μου χρήση ούτε για φίλο/γνωστό/πελάτη. Ακόμα και αν δεν βρέχονται άμεσα κάτι ο ατμός από τις κατσαρόλες, κάτι από την κουζίινα, κάτι η υγρασία από τα πανιά όταν καθαρίζεται η κουζίνα, αργά ή γρήγορα θα αρχίσουν να φουσκώνουν.
Απο εκεί και πέρα απλό MDF για κουζίνα με ένα απλό ασταρωμα και 2 χέρια ριπολίνη και τέλος, οχι δεν θα το έκανα ούτε για δική μου χρήση ούτε για φίλο/γνωστό/πελάτη. Ακόμα και αν δεν βρέχονται άμεσα κάτι ο ατμός από τις κατσαρόλες, κάτι από την κουζίινα, κάτι η υγρασία από τα πανιά όταν καθαρίζεται η κουζίνα, αργά ή γρήγορα θα αρχίσουν να φουσκώνουν.