Μια χαρά πινέλα έχεις...Από πινέλα νομιίζω καλά πάμε, λίγο η τεχνική μας λείπει! Τα μεταχειρισμένα μας τα άφησε ο πεθερός που ήταν ζωγράφος, εγώ το παλευωτωρα να παραγείλουμε και τις μπογιές και να δούμε τι θα γίνει.
Τα αμερικανικα από Αγγλία κυριολεκτικά! ίσως το μοναδικο μαγαζι στην Ευρώπη, decoratingdirect dot co dot uk /viewprod/c/CORONA_CHICAGO_LOOP_ANGLED_OX-SASH_PAINT_BRUSH/ . οχι το ιδιο απο Αμαζον αλλά αν ψαξεις στο Αμαζον dot com και βρείς κάτι, βάλε μετά το dotcom, nl/ de/ fr/ it χωρίς να αλλάξεις κάτι άλλο. και ebay επίσης. ¨εβαλα dots σε περίπτωση που δεν επιτρέπονται οι διευθύνσεις στο σιτεΤα αμερικανικα από που;;
Κωστή, σκεφτομαι να προχωρήσω ως εξής,Μια χαρά πινέλα έχεις...
Ειδικά τα αμερικανικα,μάλλον ημισυνθετικα,ειναι οτι πρέπει...
Όσο για την τεχνική ανάλογα με τι υλικό θα το κανεις παίζει ρόλο...
Επεισης ρόλο παίζει και εάν μπορείς να τα βγάλεις να τα δουλέψεις κάτω...
Κωστή, σκεφτομαι να προχωρήσω ως εξής,
1. Ξύλινη επιφάνεια σε καλή κατάσταση Verolac: τριψιμο με 220>>velatura>>τριψιμο 220>>vitex platinum>>τριψιμο 320>>vitex platinum
2. Ξύλινη επιφάνεια πλήρη ανακατασκευή: τριψιμο τελικο με 120>>Diaxyl extra>>τριψιμο με 180>>στοκάρισμα ακρυλικο με ινες>>τριψιμο 220>>vitex platinum>>τριψιμο 320>>vitex platinum
Αν υπάρχει κάτι καλύτερο απο Diaxyl extra και πρέπει να κάνω κάτι άλλο παρακαλώ πές μου.
Οκ Κωστή, νομίζω ο,τι κατάλαβα. Θα στείλω φωτό όταν έχω κάνει δουλειά. Ευχαριστώ και πάλι!Καλά.τα σκέφτεσαι..
Στο 1..
Με 180grid...το 220 δεν θα λειαίνει γρέζια
Στο δεύτερο ναι το 220grid..το 320 είναι υπερβολή...δεν είναι λάκα η επιφάνεια φαντάζομαι..
Στο 2.
Εάν βρεις ξυλινη επιφάνεια εντελώς καθαρή το diaxyl δεν χρειάζεται καθόλου εφόσον είναι χρωματιστά..
Εφαρμόζεις βελατουρα,εποιτα στοκαρεις μια η 2 φορές και εποιτα ξανά βελατουρα ..
Παντού βέβαια μέρα 2 χέρια ριπολινη νερού...
Εγώ αναφερόμουν.στο.περασμα ώστε να μην σου τρέχουν και κάνουν "δακρυα" στις γωνίες..
Περνάς πρώτα τα από μεσα που κοιτάζουν προς τα κάτω και επειτα από έξω στα παντζούρια...
Κωστή, σορρυ πάλι,Οκ Κωστή, νομίζω ο,τι κατάλαβα. Θα στείλω φωτό όταν έχω κάνει δουλειά. Ευχαριστώ και πάλι!
πως γινeται αυτο...εχει κατι ωραια ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ με μακρια ινα στα 10+cmΕπειδη μου εχουν σπασει τα νευρα τα ανταλλακτικα ρολου βαφης ας πει καποιος καποιο κατα προτιμιση στο σκροθτζ να παρω.
Το Leroy δεν ειχε μοχερακια στην διασταση που ηθελα και πηρα αφρου τα οποια ειναι απαραδεκτα.
Ευχαριστώ για την καθοδήγηση και καλό καλοκαίρι!Τα microfiber 9μμ ειναι κομπλέ Και για τις δύο περιπτώσεις
Επειδη μου εχουν σπασει τα νευρα τα ανταλλακτικα ρολου βαφης ας πει καποιος καποιο κατα προτιμιση στο σκροθτζ να παρω.
Το Leroy δεν ειχε μοχερακια στην διασταση που ηθελα και πηρα αφρου τα οποια ειναι απαραδεκτα.
Όπως γράψει πολλές φορές τα καλύτερα ρολακια ανταλλακτικα σε 6,10 και 15εκ είναι τα microstar..με το αναλογω χερουλι.Καλημέρα σε όλους,
Από Σκρουτζ, εγώ κοιτάω τα reviews να βολιδοσκοπήσω ποιότητα.
Το ΄θέμα το δικό μου είναι τι έιδους ρολό χρει'αζεται για την εκάστοτε μπoγιά, ντουκο, νερού, κλπ.
Αλλά ας ελπίζουμε οτι ο Κωστής δεν έφυγε για διακοπές και έκλεισε το τηλεφωνο, ώστε να μς δώσει τα φώτα του![]()
Για να βαψω τα καγγελα δεν προσθεσα.
Αυτα συμπαθω προσωπικα.
...........
Ουδέποτε έχω κλείσει το τηλ για την ομάδα επειδή πήγα διακοπές...εδώ ειμαι μοτι χρειαστεί..!!!
Πάμε από λαδομπογιά Verolac αλκυδικη άλμα σε Aquavit Eco! Παρακαλω τους εξπερτς να μου πουν εάν η Velatura Eco θα πιάσει πάνω σε παλιό μίνιο όπως στη φωτογραφία η να περάσω ένα ασταρι σιδήρου πρώτα και μετά Velatura eco ώστε να μη χρειαστεί να τρίβω για ώρες. Το ξύλο είναι οκ.
Κωστή συμφωνώ 100%, θα προσπαθήσω να βγάλω όλη τη μπογιά.Τελικά πάντα οι φώτο φανερώνουν πράγματα...!!
Από την εικόνα που βλέπω αποδεικνύεται ότι το ασταρι μεταλλου με τα ντουκο της Verolac δεν έχει κάνει σωστη πρόσφυση εξαιτίας της σκληρότητας των υλικών για αυτο και φεύγουν ως το ξύλο..
Η πόρτα είναι σχετικά σε κακή κατάσταση..
Πως διορθώνεται...
Κανονικά η πορτα στην κατάσταση που είναι θέλει όλη καθάρισμα να βρεθεί ξυλο..ειδικά στα περιμετρικά ξύλα..
Βλέπω ότι είναι.τριμμενη με γωνιακο τροχο σε κάποια σημεία...και καλό και κακό για την επιφάνεια.. θέλει μεγάλη εξοικιωση αυτό..
Ο λογως είναι ότι στα σημεία που θα μείνει το χρωμα από το παλιό ενδεχομενος να δημιουργήσει πρόβλημα σε βάθος χρόνου καθώς θα δουλευει από κάτω..
Βλέπω κάποιες φλιδες ακόμη που δεν μου αρέσουν...
Το χρωμα βγαίνει είτε με πολύ τρίψιμο είτε με θερμοπιστολο φουσκωνοντας το χρωμα για ευκολία..
Το ασταρι μεταλλου δεν θα προσφέρει τίποτα...
Θέλει,εφόσον καθαριστεί και τριφτει σωστά,όλη βελατουρα..
Επεισης στις ενώσεις μεταξύ των ξύλων θέλει άνοιγμα με φαλτσετα και τρίψιμο.καλο πριν.περαστει η βελατουρα..
Από εκεί και πέρα η σειρά πάει όπως σου έγραψα σε προηγούμενο ποστ.
Δυστυχώς δεν ειναι ενα φρεσκάρισμα η συγκεκριμένη δουλειά...εάν θες να σου κρατήσει πολύ παραπάνω οπως ανεφερες πρέπει να κάνεις πανω κάτω αυτό που σου είπα...ειδικά στο ξύσιμο,καθάρισμα και τρίψιμο...Είναι το Α και το Ω..
Ξέρω θέλεις να το αποφύγεις αλλά δεν γίνεται..
Ότι άλλο θες ρώτα κατα την διαδικασία...
Στείλε p.m. εάν θες..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.