Re: Απάντηση: Re: Βάψιμο ξύλου....
Ακριβώς!
Θέλει προσοχή στο τρίψιμο μην φτάσεις στο από κάτω στρώμα "ξύλου" ...
Ακριβώς!
Θέλει προσοχή στο τρίψιμο μην φτάσεις στο από κάτω στρώμα "ξύλου" ...
Δεν ειναι κυριολεκτικα βρασμενο,εχει χημικα για να στεγνωνει πιο γρηγορα!
Μπορείς να μου δώσεις περισσότερες πληροφορίες για το βρασμένο λινέλαιο και το πορτοκαλέλαιο Auro; Το λινέλαιο ξέρω που χρησιμοποιείται όμως το βρασμένο έχει κάποια άλλη εφαρμογή; Και το πορτοκαλέλαιο; (....... αυτό και αν το ακούω για πρώτη φορά.... :damnyou: αν το άκουγα πουθενά απέξω θα έλεγα πως μιλούν για ... μαγειρική....)
Δεν ειναι κυριολεκτικα βρασμενο,εχει χημικα για να στεγνωνει πιο γρηγορα!
Καλορίζικα!....αγόρασα κι εγώ το gro, από εργαλειοσυναγερμό. Solo version, αφού έχω πολλά 10,8βολτα!. Είναι στο δρόμο!...25/04 λέει παράδοση!
Σωστός.Ουσιαστικά θα έπρεπε να λέγεται:"χημικά επεξεργασμένο λινέλαιο" (η επεξεργασία με χημικά γίνεται μέσω βρασμού;Ίσως.).
Εγώ πάντως προτιμώ ωμό λινέλαιο το οποίο το χρησιμοποιώ,αναλόγως την ανάγκη του προς επεξεργασία υλικού,είτε σκέτο είτε με την προσθήκη στεγνωτικού ή/και φυσικού νεφτιού (πεύκου).
Επειδή είναι "αμόλυβδο" το στεγνωτικό,δεν είναι χημικό;;;;;;;;;;;;;;;;;
Λίγο προσοχή στο τι λέμε ρε παιδιά.Δηλαδή θα έβαζες το συγκεκριμένο προιόν σε ξύλινη επιφάνεια κοπής ή σε οτιδήποτε θα ερχόταν σε επαφή με τρόφιμα;
Δεν είπα ότι χρησιμοποιώ λινέλαιο με στεγνωτικό,ως ασφαλή λύση σε επιφάνειες που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα.Δεν είμαι εγκληματίας!
Απλά μ`αρέσει το ωμό λάδι σαν υλικό και το επεξεργάζομαι αναλόγως.
Εγώ πάντως ένα βρασμένο λινελαιο της liberon που χρησιμοποιώ μυρίζει έντονα και άσχημα για τα γούστα μου
Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φίλε Νίκο προτείνω να το ξανασκεφτείς αυτό που είπες....Αυτό το "πολύ άνετα".
Σε σκεύη που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα ΜΟΝΟ λάδι tung (εξασφαλισμένης ποιότητας και όχι ότι βρήκαμε πάνω-πάνω) ή ωμό λινέλαιο ΟΧΙ από χρωματοπωλίο,αλλά από είδη υγιεινής δια(σ)τροφής!
Γνώμη μου (πάντα φιλικά)....
Την έχουμε ξανακάνει τη κουβέντα και τότε επέμενα στο να πάρουμε πόσιμο λινέλαιο και παραφινέλαιο απο το φαρμακείο για όσους θυμούνται.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.