Ειχα φτιαξει ενα ξυλινο τραπεζακι για το χωρο του home cinema και στην προσφατη καραντινα εφτιαξα αλλο ενα ιδιο συνοδευτικο, με το ιδιο ξυλο (πευκο) και επρεπε να εχουν την ιδια αποχρωση. Αφου το ετριψα παρα πολυ καλα, περασα με το παλιο Aquaxyl 506 (οσο ειχε περισεψει απο το πρωτο τραπεζακι) την κατω πλευρα του κατω ραφιου.
Μετα κοπων και βασανων, καποια στιγμη βρηκα επιτελους και αγορασα ενα κουτι Aquaxyl 506 για να βαψω και το υπολοιπο τραπεζακι. Αμ δε, ανοιγω το κουτι και βλεπω οτι η νεα αποχρωση δεν εχει καμια σχεση με την παλια!!! Ωωω τι εκπληξη :furious3:
Απο τα πολλα, επικοινωνησα με τη γραμμη καταναλωτη της εταιρειας. Ευγενεστατη η κοπελα, μου ειπε οτι ειχε να πει σχετικα με τη διαφορα στην αποχρωση και με παρεπεμψε στον αρμοδιο του χημειου της εταιρειας. Μετα απο λιγα λεπτα με καλεσε ο χημικος, ευγενεστατος και με λεπτομερειες μου περιεγραψε την κατασταση για τις αποκλεισεις των αποχρωσεων, τονιζοντας πως οι νεοτερες αποχρωσεις δεν εχουν αντιστοιχια με τις παλαιοτερες! Μετα απο 15 λεπτα συνομιλιας με τον χημικο, δεν λυθηκε η απορια μου ... γιατι τα κουτια να γραφουν 506 σκουρα καρυδια και το περιεχομενο να ειναι εντελως διαφορετικο!!!
Για την ιστορια, περασα 2 χερια με το νεο Aquaxyl 506 (φωτο ΝΕΟ) αλλα δεν ηθελε να σκουρυνει, και για να μη το σπασω και το καψω επιτοπου, και επειδη βαρεθηκα να το ξανατριψω ... το περασα αλλα 3 γρηγορα χερια με ενα πολυ σκουρο συντηρητικο για φραχτες (του lidl) και καταφερα να το φερω στην επιθυμητη αποχρωση.
Καπου εδω κλεινω και το κεφαλαιο Βιβεχρωμ ... ενω την θεωρω μια απο τις καλυτερες εταιρειες, δεν προκειται να ξανααγορασω τιποτα, γιατι το καλοκαιρι εφαγα και αλλη ηττα απο προιον της!