vaskal
AVClub Addicted Member
- 19 June 2008
- 1,535
Έχω το gemini 3,50 και προσεχώς το 3,60 τι λες γι´αυτά :::Υπάρχει και δυσκολότερος τρόπος μέσω τελνετ, αν τυχόν που θα έχεις στην φλας δεν υποστηρίζει manual install
Έχω το gemini 3,50 και προσεχώς το 3,60 τι λες γι´αυτά :::Υπάρχει και δυσκολότερος τρόπος μέσω τελνετ, αν τυχόν που θα έχεις στην φλας δεν υποστηρίζει manual install
κατ έμε μέρα με νύχτα.....:ernaehrung004:Παρακαλώ πολύ γράψτε εντυπώσεις και διαφορές του gemini 3,60 σε σχέση με το 3,50
Κανονικά θα πρέπει να ξαναπεράσεις το barryallen και να ανγνωρισει το barryallen ότι στο stick το έχεις περασμένο ήδη.....οπότε μετα την εγκατασταση του θα έχεις τα image όπως πριν.....Και εγω παιδια στην ιδια κατηγορια ειμαι gemini 3.50 στη flash και τα υπολοιπα στο usb(nabilo,pli,nemesis,gemini 3,6)!Τωρα αν επιχειρησω να αλλαξω το gemini απο τη flash με το νεο 3,6 τι θα συμβει?Το επιχειρησε κανεναs?
gabriel
Λεπτομέρειες:::::: έτσι για ν´ανοίγει η όρεξη....κατ έμε μέρα με νύχτα.....:ernaehrung004:
Δεν έχουν προσθέσει κατι καινούργιο αλλα η ταχύτητα και στα μενου αλλα πιο πολύ στο ζαπ έχει μεγα´λη βελτίωση.....είναι πολύ πιο σταθερό....´'εχει το νεο cvs kai drivers οπότε το tuner κλείδώνει και συχνότητες πάνω απο SR30000,Λεπτομέρειες:::::: έτσι για ν´ανοίγει η όρεξη....
1. Κάνεις shutdown τον δέκτη και τοποθετείς ένα στικάκι (FAT32) σε μια από τις δύο usb θύρες του δέκτη. Εκκινείς τον Dreambox.
2. Μεταφέρεις την τελευταία έκδοση BA με FTP στον φάκελο tmp του δέκτη.
3. Κάνεις το ΒΑ manual install απο το μενου του δέκτη. π.χ. στο gemini -> μπλε κουμπάκι, addons, manual install.
4. Μετά την εγκατάσταση και την επανεκκίνηση του enigma, μεταφέρεις πάλι με ftp στο φάκελο MΒ_images που έχει δημιουργηθεί στο στικ, το image με κατάληξη .nfi
5. Μέσα απο τα plugins του δέκτη (στο Gemini, πράσινο κουμπάκι) εκτελούμε το BA -> Wizard for image at /MB_images ->extract nfi image
5. To νέο Image θέλει λίγο χρόνο να εγκατασταθεί. Οταν νομίσεις ότι ο δέκτης παρέδωσε το πνεύμα, κάνει επανεκκίνηση..
6. Κατά την νέα επανεκκίνηση, εμφανίζεται το νέο image στο αναδυόμενο BA menu.
Και το 512 σου κάνει. Δεν χρειάζεσαι πάνω απο δύο με τρία Images για να πειραματίζεσαι.
Ακολούθησε τη διαδρομήΕπειδη ειμαι πολυ νεος (στο dm) πως βλεπουμε τα αρχεια που ειναι μεσα στο usb (που ειναι δλδ η θεση του usb οταν βλεπουμε τον dm με ftp)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.