Barry Allen σε DM 800 HD

Τις ρυθμησης απο το ενα image στο αλλο πως γινεται να τις μεταφερουμε βαζουμε αλλο στικ απο πισω????

Αυτο το ξερω ενωω δεν χρειαζεται να βαλω κανα αλλο flashaκι απο πισω για να τα σωσει η ετσι απλα!!!!!

Μονο που τα σεττιγκς των διαφορων ιματζ βασίζονται σε διαφορετικές database με αποτελεσμα καποιοι δορυφόροι να μεταφερονται μόνο σαν τροχιακή θεση και να μην δίνουν σήμα στο δεύτερο ίματζ (χρειάζεται να ξαναφορτωθούν)

Να κάνω κι εγώ μία ερώτηση.
Πως απεγκαθίστανται τα παλιά images που έχουμε βάλει στο usb stick?
Δοκίμασα μέσα από το menu του barry allen, αλλά δεν κατάφερα τίποτα...

Καταρχήν μπούταρε από το flashimage και ενημέρωσε το ΒΑ στην τελευταία έκδοση. (4.6.56)
Ακολούθως όπου και αν βρίσκεσαι, μπες στο ΒΑ μενου, στα εγκατεστημένα Images και επέλεξε διαγραφή Image. Μόλις έσβησα δύο παλιά..

Το Barry Allen τι ακριβώς είναι ?

Plug In - Add On ?
Σε τι μας βοηθάει ?

Να έχουμε παραπάνω από ένα Image ?
και γιατί να έχουμε παραπάνω από ένα Image αν ισχύει αυτό ?

Ναι, για να έχουμε παραπάνω από ένα Image.
- Για να δοκιμάζουμε και να αλλάζουμε Images σαν τα πουκάμισα χωρίς να κινδυνεύει ο δέκτης.
- Για να μην περιοριζόμαστε από την μνήμη του δέκτη.
- Για να έχουμε original Image στην flash και να μην χάσουμε την εγγύηση από τη χρήση ανεπίσημων Images.
- Για να κάνουμε πανεύκολα backup όποιου Image μας αρέσει.
κλπ.κλπ.

κανένα tutorial έχουμε πουθενά για το πως γίνεται όλο το σκηνικό από την αρχή ?

Πολλά ζητάω Κυριακάτικα έ ?
Δεν πειράζει μέχρι να αρχίσει η μπάλα έχουμε ώρα άντε...... :BDGBGDB55:

BarryAllen_043rx-en.rar
κάνε ένα γκούγκλιασμα και βρές αυτό το αρχείο, είναι ένα λεπτομερές pdf. Η πηγή είναι το dreamboxfile.com

Θα προσπαθήσω να το ανεβάσω..όπου βολέψει

Επειδή με το που μου ηρθε ο δέκτης έβαλα gemini.....απο τότε αύτο εχω στη flash!Ποιό είναι το επισημο image για να μη χάσωτην εγγύηση(τι ρωτάω ο ηλίθιος....)Σιγά σιγέ λέω να αχίσω να χρησιμοποιοώ ΒΑ!......Βοηθούμενος απο το tutorial του MpokeRAs!τον ευχαριστούμε!

Καταρχήν μπούταρε από το flashimage και ενημέρωσε το ΒΑ στην τελευταία έκδοση. (4.6.56)
Ακολούθως όπου και αν βρίσκεσαι, μπες στο ΒΑ μενου, στα εγκατεστημένα Images και επέλεξε διαγραφή Image. Μόλις έσβησα δύο παλιά..

Αυτό κάνω κι εγώ.
Ενώ όμως μου λέει ότι τα διαγράφει, συνεχίζω να τα βλέπω στο barry allen boot menu, αλλά και μέσω ftp.
Βέβαια όλα αυτά τα έκανα με την 4.6.52, την οποία εγκατέστησα πριν λίγες μέρες. Φαίνεται πω ο gutemine δεν είχε τι να κάνει πρωτοχρονιάτικα :)

experimental άντε πάλι νέος όρος.

Να σας πω είναι εύκολο να φτιάξουμε ένα λεξικό με ωρολογία να καταλαβαίνουν και οι neewbies ?