Barry Allen σε DM 800 HD

Περιέγραψε βήμα βήμα, πως έκανες την εγκατάσταση.
Δες μήπως έχει δημιουργηθεί ο φάκελος MB_Images στον σκληρό δίσκο.
Το μενού του BA εμφανίζεται κατά την εκκίνηση του δέκτη?
Το ΒΑ υπάρχει στα plugins?

καλώς σας βρήκα:
1)Το μενού του BA εμφανίζεται κατά την εκκίνηση του δέκτη?
ναι
2)Το ΒΑ υπάρχει στα plugins?
ναι
3)Δες μήπως έχει δημιουργηθεί ο φάκελος MB_Images στον σκληρό δίσκο?
αν εννοείς έχω περάσει και τα image στο /media/usb/MB_Images/
ναι το έκανα και αυτο,Το usb το έχει κάνει είδη format το barry allen αλλιώς δεν θα είχα τον φάκελο /media/usb/MB_Images/ετσι δεν ειναι? απο οτι εχω καταλαβη παω στην επιλογή Wizard for installed images, Select installed image for booting και πρεπει να κάνω επανεκκίνηση με το εναλακτικό ιματζ που θελω εδω ομως ειναι το προβλημα...το πρόβλημα μου είναι ότι πάω να βάλω άλλο image από το β.α και δεν βλέπει τα image που είναι μέσα στο usb,τι κάνω λάθος δεν μπορώ να καταλάβω!!!!!!

Last edited:
Μήπως έχεις το gemini 3.7 γιατί έχω το ίδιο πρόβλημα με gp 3.7 oλά τα άλλα images είναι οκ

καλησπερα και απο μενα παιδια
μολις πηρα και εγω εναν dm 800 ,κανω ολοι αυτη την διαδικασια για το barryallen βαζω και 2 image με dcc στο media/usb/.... αλλα μολις παω στον δεκτη ανοιγω το barryallen και παταω Wizard for image ... μετα extrack nfi image ....μου λεει στο input, no source !! σαν να μην βλεπει το usb ? το εκανα ξανα παλι εγκατασταση αλλα τιποτα τα ιδια ! να σημειωσω οτι επανω εχω την εκδοση τη δικια του δεν την εχω αλλαξει . καποια βοηθεια παιδια ?
ευχαριστω
το usb einai 8 γιγα πηραζει ?

μηπως πρεπει να βαλω πρωτα την gemini και μετα να βαλω BA ?
θα χασω την εγγυηση ομως ?

καλησπερα και απο μενα παιδια
μολις πηρα και εγω εναν dm 800 ,κανω ολοι αυτη την διαδικασια για το barryallen βαζω και 2 image με dcc στο media/usb/.... αλλα μολις παω στον δεκτη ανοιγω το barryallen και παταω Wizard for image ... μετα extrack nfi image ....μου λεει στο input, no source !! σαν να μην βλεπει το usb ? το εκανα ξανα παλι εγκατασταση αλλα τιποτα τα ιδια ! να σημειωσω οτι επανω εχω την εκδοση τη δικια του δεν την εχω αλλαξει . καποια βοηθεια παιδια ?
ευχαριστω
το usb einai 8 γιγα πηραζει ?

Δηλαδή ...έχεις επίσημο ίματζ ακόμη;
Δεν νομίζω να ξερει κανεις να σου πει αν το BA δουλευει και σε επίσημο γιατι σίγουρα κανείς μας δεν το έχει δοκιμάσει! Τωρα αν στα plugin του δέκτη βλεπεις το Barry Allen...προφανώς έχει εγκατασταθεί, οπότε και θαπρεπε να δουλέψει.
Νομίζω π´αντως πως καλό ειναι να βαλεις καποιο ανεπίσημο στην φλας (καλύτερα newnigma ή oozon) και αφού το συνηθίσεις μετα να δοκιμάσεις ΒΑ

μηπως πρεπει να βαλω πρωτα την gemini και μετα να βαλω BA ?
θα χασω την εγγυηση ομως ?

ε...ναι, θεωρητικά θα χασεις την εγγύηση όπως όλοι μας, αλλά αλλιώς δεν έχει και νόημα ο δέκτης που πήρες, κανεις δεν τον δουλεύει με επίσημο!

new enigma να βαλω η gemini 3.80 ?
εχεις καποιο λινκ εστω και με π.μ να μου δωσεις ?

τελικα φλασαρα το oozon ,απο που κανω manual install το barry allen ?

Re: Απάντηση: Barry Allen σε DM 800 HD

αν ρωτήσω τι είναι το barry allen θα είμαι offtopic; :grinning-smiley-043

απο οτι εχω καταλαβει και εγω επειδη τωρα μπαινω καπως στο νοημα φιλε τασο ,το barryallen ειναι ενα plugin που σου επιτρεπει μεσου αυτου να βαζεις και αλλα image απο ενα usb στο δεκτη σου ... αυτα τα λιγα -bye-

το εκανα download το BA απο το OoZoon τελικα
παλι τα ιδια ομως ,μολις παω στον δεκτη ανοιγω το barryallen και παταω Wizard for image ... μετα extrack nfi image ....μου λεει στο input, επελεξε source παταω ok και μου λεει δεν υπαρχει source , εχω βαλει εγω 2 image μεσα στο usb μεσου ftp .. καμια ιδεα ?

Ναι, που ακριβώς έχεις βάλει τα Images?
Πρέπει αν τα βάλεις στον φάκελο /MB_Images

Επίσης το ΒΑ δουλεύει μια χαρά με οποιοδήποτε επίσημο στην flash. Μοναδικό μειονέκτημα (αν μπορεί να το πει κανείς) είναι ότι θέλει εγκατάσταση μέσω telnet γιατί στα επίσημα δεν υπάρχει δυνατότητα γα manual install με το τ/χ.

εκει τα εχω βαλει !! και ενω τα βλεπω μεσου dcc ειναι μεσα στον φακελο /MB_Images .. τι φταιει ?

πατατα ειχα κανει παιδια τα ειχα οπως τα ειχα κατεβασει nfi.zip και πως να τα δει ! τα εκανα extrack και ολλα ενταξει ..
εφαγα κολημα χιλια συγνωμη παιδια ,ασχολουμε πολλες ωρες και κολησα..