δηλαδη;
O Θεος δεν δημιουργει ατελη πλασματα. Ο Θεος απλα δημιουργει το γιγνεσθαι. Εν αντιθεση με το αεναο αμταβλητο διαιωνιο (κοινως eternal).
Oταν βρισκεσαι στο γιγνεσθαι αυτα συμβαινουν.
Καρτα illuminati που να δειχνει ξανθο Αμερικανο προεδρο υπαρχει?ο
If my memory serves me well... Some of the conspiracy theorists here were claiming that those behind the curtains pulling the strings wouldn't ever allow for something like that to take place.
What's the conspiracy now?![]()
If my memory serves me well... Some of the conspiracy theorists here were claiming that those behind the curtains pulling the strings wouldn't ever allow for something like that to take place.
What's the conspiracy now? ο
What's the conspiracy now? 烙
Ορθά μιλείς γέροντα, αν και καθιστός, αλλά γιατί ομιλείς τη γλώσσα του Σακεσπήρου; Η ντοπιολαλιά, η γλώσσα του Ομήρου, του Ελύτη και του Προεδρου του Eδεσσαϊκού, δε σου κάνει;
Τιμής ένεκεν για την εκλογή του αντισυστημικού πρόεδρα μπρε!
Σειρά σου να μου βγάλεις την μερέντα από την μύτη!!
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Αντισυστημικός? Αχ τι ωραία λέξη κύριε Κρισμπ μου, θα την διαχειρίζομαι και εγώ..
(copyright Λόλα Ντούκουνα, ο Τζαναμπέτης)
![]()
Εσυ μάνα μ δεν έχεις μόνο μερέντα, έχεις και ρέντα!
Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα και όλοι ον τόπικ, όλο για μετεωρίτες και δεινόσαυρους γράφουμε.
Tι δηλαδη...απλα το λεω.
Οταν εισαι η οταν μπαινεις στο γιγνεσθαι η σχεση σου με το Ειναι ειναι απλη συμμετοχη. Ποσο πο απλα να το πω απο αυτο που εχω ηδη πει :
Δεν υπαρχει τιποτα ατελειο. Ενας πονοτικος ειναι τελειος ωσαν ποντικος, εμπεριεχει την τελειοτητα που του αρμοζει, μια γατα επισης, μια οχια επισης κοκ.
Ενα ζωο ειναι τελειο οντας εξολοκληρου αυτο που ειναι μεσα στο γιγνεσθαι. Δηλ. Μεσα στον χρονο με αρχη μεση τελος και αναπαραγωγη.
Ο ανθρωπος ειναι διαφορετικος ειναι ατελης μεσα στο γιγνεσθαι αλλα σε συνεχη αποκτηση τελειοτητας.
Οπως λεμε με αλλα λογια ενα ζωο ειναι μια περιορισμενη τελειοτητα.
Ενας ανθρωπος ειναι μια ατελειοτητα χωρις ορια.
Υπαρχει...κοιτα λιγες σελιδες πισω... με το σλογκαν του μαλιστα enough is enough
![]()
Άσε θείο, ο δρόμος ο δικός σου δεν παλεύεται!! Με τις σκουπιδιάρες στις 7 η ώρα τα απόγευμα και μια λωρίδα από τα τριπλοπαρκαρίσματα!!![]()
Μάλλον εσύ λανθάνεις τώρα (Μάνο ακούς?)...![]()
Λάκη, ο Σταύρος σου έχει απαντήσει και δε κάνει τον Κινέζο. Δεν είχε ποτέ αυτή τη πρόθεση.
Μάλλον εσύ λανθάνεις τώρα (Μάνο ακούς?)...
Αν εσύ δε θέλεις να διαβάσεις - κατανοήσεις αυτά που σου λέω (και προτιμάς άλλες βοηθητικές πηγές, π.χ. wiki), δικαίωμά σου.
Προφανώς δεν έχω να λύσω στο εξής κάποια απορία σου αφού όλα όσα είπα είναι για σένα προφανή (> πλάνες)...
...και έχω παρατηρήσει Λάκη ότι απαντάς με 1 μέρα καθυστέρηση...![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.