Βαθιά Πρόσκρουση

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Βαθιά Πρόσκρουση

δηλαδη;

Tι δηλαδη...απλα το λεω.

Οταν εισαι η οταν μπαινεις στο γιγνεσθαι η σχεση σου με το Ειναι ειναι απλη συμμετοχη. Ποσο πο απλα να το πω απο αυτο που εχω ηδη πει :
O Θεος δεν δημιουργει ατελη πλασματα. Ο Θεος απλα δημιουργει το γιγνεσθαι. Εν αντιθεση με το αεναο αμταβλητο διαιωνιο (κοινως eternal).
Oταν βρισκεσαι στο γιγνεσθαι αυτα συμβαινουν.

Δεν υπαρχει τιποτα ατελειο. Ενας πονοτικος ειναι τελειος ωσαν ποντικος, εμπεριεχει την τελειοτητα που του αρμοζει, μια γατα επισης, μια οχια επισης κοκ.

Ενα ζωο ειναι τελειο οντας εξολοκληρου αυτο που ειναι μεσα στο γιγνεσθαι. Δηλ. Μεσα στον χρονο με αρχη μεση τελος και αναπαραγωγη.

Ο ανθρωπος ειναι διαφορετικος ειναι ατελης μεσα στο γιγνεσθαι αλλα σε συνεχη αποκτηση τελειοτητας.

Οπως λεμε με αλλα λογια ενα ζωο ειναι μια περιορισμενη τελειοτητα.
Ενας ανθρωπος ειναι μια ατελειοτητα χωρις ορια.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καρτα illuminati που να δειχνει ξανθο Αμερικανο προεδρο υπαρχει?

Υπαρχει...κοιτα λιγες σελιδες πισω... με το σλογκαν του μαλιστα enough is enough

who.jpg

If my memory serves me well... Some of the conspiracy theorists here were claiming that those behind the curtains pulling the strings wouldn't ever allow for something like that to take place.

What's the conspiracy now? 🤖

If my memory serves me well... Some of the conspiracy theorists here were claiming that those behind the curtains pulling the strings wouldn't ever allow for something like that to take place.

What's the conspiracy now? 🤖

Conspiracy's banalization.

Not a needle in a haystack, (easy to find) but a needle in a room full of needles.

What's the conspiracy now? ο –

Ορθά μιλείς γέροντα, αν και καθιστός, αλλά γιατί ομιλείς τη γλώσσα του Σακεσπήρου; Η ντοπιολαλιά, η γλώσσα του Ομήρου, του Ελύτη και του Προεδρου του Eδεσσαϊκού, δε σου κάνει;

Απάντηση: Re: Βαθιά Πρόσκρουση

What's the conspiracy now? 烙

Pouthena. Dioti an tis conspiracies tis apokalyptan fora partida sta fora, ti skata conspiracies tha htan??

:D

Ορθά μιλείς γέροντα, αν και καθιστός, αλλά γιατί ομιλείς τη γλώσσα του Σακεσπήρου; Η ντοπιολαλιά, η γλώσσα του Ομήρου, του Ελύτη και του Προεδρου του Eδεσσαϊκού, δε σου κάνει;

Σειρά σου να μου βγάλεις την μερέντα από την μύτη!!:flipout:

Τιμής ένεκεν για την εκλογή του αντισυστημικού πρόεδρα μπρε!

Αντισυστημικός? Αχ τι ωραία λέξη κύριε Κρισμπ μου, θα την διαχειρίζομαι και εγώ..

(copyright Λόλα Ντούκουνα, ο Τζαναμπέτης)

:D:D

Re: Απάντηση: Re: Βαθιά Πρόσκρουση

Σειρά σου να μου βγάλεις την μερέντα από την μύτη!!:flipout:

Αντισυστημικός? Αχ τι ωραία λέξη κύριε Κρισμπ μου, θα την διαχειρίζομαι και εγώ..

(copyright Λόλα Ντούκουνα, ο Τζαναμπέτης)

:D:D

Εσυ μάνα μ δεν έχεις μόνο μερέντα, έχεις και ρέντα!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Βαθιά Πρόσκρουση

Εσυ μάνα μ δεν έχεις μόνο μερέντα, έχεις και ρέντα!

Ένας conspiracy theorist θα έλεγε ότι είσαι βαλτός από τον Μελισσανίδη για να με βάλεις να παίξω τζόκερ μ' αυτά που γράφεις!!

Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα και όλοι ον τόπικ, όλο για μετεωρίτες και δεινόσαυρους γράφουμε.

Επειδη ειμαστε αντισυστημικοι :singer: :singer: :BDGBGDB55:

αποκρυπτογραφηση smileys : Δυο λαλεις και τρεις χορευουν

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Βαθιά Πρόσκρουση

Tι δηλαδη...απλα το λεω.

Οταν εισαι η οταν μπαινεις στο γιγνεσθαι η σχεση σου με το Ειναι ειναι απλη συμμετοχη. Ποσο πο απλα να το πω απο αυτο που εχω ηδη πει :

Δεν υπαρχει τιποτα ατελειο. Ενας πονοτικος ειναι τελειος ωσαν ποντικος, εμπεριεχει την τελειοτητα που του αρμοζει, μια γατα επισης, μια οχια επισης κοκ.

Ενα ζωο ειναι τελειο οντας εξολοκληρου αυτο που ειναι μεσα στο γιγνεσθαι. Δηλ. Μεσα στον χρονο με αρχη μεση τελος και αναπαραγωγη.

Ο ανθρωπος ειναι διαφορετικος ειναι ατελης μεσα στο γιγνεσθαι αλλα σε συνεχη αποκτηση τελειοτητας.

Οπως λεμε με αλλα λογια ενα ζωο ειναι μια περιορισμενη τελειοτητα.
Ενας ανθρωπος ειναι μια ατελειοτητα χωρις ορια.

Υπαρχει...κοιτα λιγες σελιδες πισω... με το σλογκαν του μαλιστα enough is enough

who.jpg

εχω χασει τη μπαλα!
τι ειναι το γιγνεσθαι,τι ειναι το ειναι;
Δε καταλαβα Χριστο!
Ο Σταυρος λεει,οτι ο ανθρωπος ειναι τελειος(και κανει τον Κινεζο μετα,δεν μου απανταει στις ερωτησεις μου) και συ λες ''Ενας ανθρωπος ειναι μια ατελειοτητα χωρις ορια.''
Μ'εχετε καταμπερδεψει!

Η συζητηση εχει ενδιαφερον κι ας εχει οφτοπικ,θα ηθελα,αν γινεται,να συνεχισουμε και τα εκτος θεματος.

Άσε θείο, ο δρόμος ο δικός σου δεν παλεύεται!! Με τις σκουπιδιάρες στις 7 η ώρα τα απόγευμα και μια λωρίδα από τα τριπλοπαρκαρίσματα!!:flipout:

εχω πει οτι ο δρομος ο ορθος,εχει δυσκολιες,οποιος θελει να σωθει,πρεπει να κανει θυσιες!

Λάκη, ο Σταύρος σου έχει απαντήσει και δε κάνει τον Κινέζο. Δεν είχε ποτέ αυτή τη πρόθεση.

Μάλλον εσύ λανθάνεις τώρα (Μάνο ακούς?)... :)

Αν εσύ δε θέλεις να διαβάσεις - κατανοήσεις αυτά που σου λέω (και προτιμάς άλλες βοηθητικές πηγές, π.χ. wiki), δικαίωμά σου.

Προφανώς δεν έχω να λύσω στο εξής κάποια απορία σου αφού όλα όσα είπα είναι για σένα προφανή (> πλάνες)...

...και έχω παρατηρήσει Λάκη ότι απαντάς με 1 μέρα καθυστέρηση... :)

Εγω παλι νομιζω οτι λανθανουν ... εν γνωση τους και ελεγχομενα.
Στην τελειοτητα ... ΔΕΝ υπαρχει τιποτα. Ενα ειναι (οτι ειναι) και ειναι ολα.

Οποτε ξεπετας ενα συμπαν (οπου ολα ανταγωνιζονται ολα και ολα φθειρονται
απο ολα) και οριστε η παιδικη χαρα της ετεροτητας και γεγονοκρατιας ... :p

Aντε να το διατυπωσω πιο λογοτεχνικα (αφου δεν ειμαι επιστημων :p)

Η τελειοτητα ειναι ατελης ... ΕΑΝ δεν περιεχει νησιδες ατελειας.

Λάκη, ο Σταύρος σου έχει απαντήσει και δε κάνει τον Κινέζο. Δεν είχε ποτέ αυτή τη πρόθεση.

Μάλλον εσύ λανθάνεις τώρα (Μάνο ακούς?)... :)

Αν εσύ δε θέλεις να διαβάσεις - κατανοήσεις αυτά που σου λέω (και προτιμάς άλλες βοηθητικές πηγές, π.χ. wiki), δικαίωμά σου.

Προφανώς δεν έχω να λύσω στο εξής κάποια απορία σου αφού όλα όσα είπα είναι για σένα προφανή (> πλάνες)...

...και έχω παρατηρήσει Λάκη ότι απαντάς με 1 μέρα καθυστέρηση... :)

που την ειδες τη μια μερα καθυστερηση;
Ναι,αν μου γραψεις μετα τις 6,θα το δω την αλλη μερα το πρωι και θ'απαντησω.

Οποτε επανερχομαι(δε θελω να νομιζεις οτι σου επιτιθομαι,αν δεν θες,μην απαντας),οπως ειπα και πιο πριν,μ'εχετε μπερδεψει.
Ο ενας μου λεει,οτι ο ανθρωπος ειναι μη τελειος,αλλα στη πορεια τελειοποιειται.
Εσυ απ'την αλλη,μου λες οτι ο ανθρωπος φτιαχτηκε τελειος.
Μου ζητας ορισμο της λεξης,σου βαζω λινκ που εξηγει τον ορισμο και τωρα μου απαξιωνεις τη Βικι.
Δε λεω οτι ειναι η πιο αξιοπιστη πηγη,αλλα για τη περιπτωση μας,ειναι σωστη.
Τι λεει λοιπον;
Οτι τελειος ειναι αυτος:που έχει φτάσει στην τελειότητα· ιδανικός, ολοκληρωμένος, χωρίς ελάττωμα, αψεγάδιαστος, άψογος
Και λεω,πως ειναι δυνατον αυτος που εχει αυτες τις ιδιοτητες,να κανει λαθη;
Μπορεις ν'απαντησεις ή οχι;
Αν δεν θες ή δεν μπορεις,δε πειραζει.