Βαθιά Πρόσκρουση

Φίλτατοι, σας καθησυχάζω λέγοντας ότι στον ωραίο μας πλανήτη δεν κατευθύνεται κανένα "ύποπτο" αντικείμενο / σώμα / κρυφοπλανήτης, ούτε κάποιος ύποπτος "πολιτισμός", οπότε μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι.

Οι περιβόητες φήμες περί διαστημικής απειλής δεν έχουν βάση, ΙΜΟ.

Και μην ακούτε αυτά που σας λένε οι εξ' US (NASA).

Η πραγματική απειλή έρχεται από "μέσα" μας...

Προς την διαχειριστική ομάδα...νομίζω ότι ο σωστός όρος θα ήταν "Ισχυρή πρόσκρουση" ή "Ολέθρια σύγκρουση" (όπως μεταφράστηκε και η ταινία Deep Impact στα Ελληνικά).:a0210:

O δημιουργός του νήματος, έτσι το ήθελε.
Όλοι καταλαβαίνουν τι αφορά, οπότε δεν υπάρχει λόγος αλλαγής.

:)

Απάντηση: Re: Βαθιά Πρόσκρουση

Φίλτατοι, σας καθησυχάζω λέγοντας ότι στον ωραίο μας πλανήτη δεν κατευθύνεται κανένα "ύποπτο" αντικείμενο / σώμα / κρυφοπλανήτης, ούτε κάποιος ύποπτος "πολιτισμός", οπότε μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι.

Οι περιβόητες φήμες περί διαστημικής απειλής δεν έχουν βάση, ΙΜΟ.

Και μην ακούτε αυτά που σας λένε οι εξ' US (NASA).

Η πραγματική απειλή έρχεται από "μέσα" μας...

μας το εγγυασαι αυτο;

6 χρόνια εγγύηση, για υλικές ζημιές και σωματικές βλάβες σε σας και στις οικογένειές σας...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

...από τέτοιες "απειλές"...

δε γινεται αυτο το πραμα!
Ειπες οτι δεν προκειται να μας χτυπησει ουρανιο σωμα.
Ισχυει ή οχι;
Να δουμε αν οι πηγες σου ειναι σωστες.

Δωσε 100 χρονια εγγυηση αλλα στα πολυ ψιλα γραμματα να αναφερεις και το μεγεθος του κομητη.Αρκει να ειναι τοσος ωστε να μεινει..κανεις να διεκδικησει αποζημιωσεις:)) .Σιγα ,ποιος διαβαζει τα ψιλα γραμματα.

Μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος τα επόμενα 5 χρόνια. Βέβαιο ότι δεν πρόκειται να πέσει κάτι στο κεφάλι σου ούτε στην εγγύτερη περιοχή που ζεις. Ούτε εκεί που σκοπεύεις να πας.

Τι άλλο θες ρε παιδί μου? Αχάριστος είσαι...

Είπαμε μιλάει το φτωχό πνεύμα του Σταύρου.

Άλλο αν δεις "μετεωρίτες" να σκίζουν τον ουρανό, "περίεργα" ουράνια φαινόμενα και φήμες περί τέλους του κόσμου και τέλους του πολιτισμού, κλπ. κλπ.

Το κεφάλι μας δεν κινδυνεύει...

Εγώ μιλάω σοβαρά και σεις το πάτε στην πλάκα...

Τι με περάσατε? Τράπεζα?

Στην εγγύηση συμπεριλαμβάνεται και η διάμετρος του ουράνιου σώματος. Από 1 μέτρο μέχρι 300 km...

Προς την διαχειριστική ομάδα...νομίζω ότι ο σωστός όρος θα ήταν "Ισχυρή πρόσκρουση" ή "Ολέθρια σύγκρουση" (όπως μεταφράστηκε και η ταινία Deep Impact στα Ελληνικά).:a0210:

Αν παιρναμε στο σοβαρα τι μεταφραζουν οι εδω διανομεις ταινιων θα επρεπε να μαθουμε νεα γλωσσα....

Παντως αν μας "τυχει" τετοιο σεναριο δεν ξερω αν μπορει να γινει βαλλιστικο χτυπημα απο την Γη εναντιον του σωματος για τον εκτροχιασμο του απο την πορεια συγκρουσης με τον πλανητη. Και απο ποιον θα γινει ?

Αν πχ παει να πεσει στην Ευρωπη ? Αν παει για Ρωσια ? Αν παει για Κινα ? Αν υπολογισουν οτι παει για τους ωκεανους ? Καλα αν παει για Αφρικη παιζει να το αφησουν κι ολας....

Και δεν μπορεις να ρισκαρεις να εχεις σε τροχια γυρω απο την Γη ενα τετοιο οπλο ετοιμο γιατι δεν ξερεις που θα καταληξει στο τελος...

Απάντηση: Re: Βαθιά Πρόσκρουση

Φαντάζομαι έχεις δει την ταινιάρα "Melancholia" ε;

+1. Ταινιάρα και κατά τη δική μου ταπεινή άποψη. Η σκηνή που μου έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση, είναι όταν η Kirsten Dunst, που στο μεταξύ έχει αποδείξει την ικανότητά της να "γνωρίζει πράγματα", όπως όταν είπε τον ακριβή αριθμό των φασολιών στο βάζο, ξεκόβει στην (αδελφή της) Charlotte Gainsbourg κάθε ελπίδα, και της λέει κατηγορηματικά ότι η Γη είναι ο μόνος πλανήτης με ζωή με ανώτερη νοημοσύνη στο σύμπαν. Και ότι σε λίγο που θα σβήσει η ζωή στη Γη, θα σβήσει και στο σύμπαν ολόκληρο. Ίσως και να είναι ακραία πεσιμιστική σαν άποψη, αλλά ο Lars von Trier φαίνεται να την ασπάζεται.

Προτιμώ να συμφωνήσω με την άποψη του Δημήτρη Νανόπουλου, του μεγάλου Έλληνα που έχει αποδείξει πέραν κάθε αμφιβολίας ότι "γνωρίζει πράγματα" περί Φυσικής, στο βιβλίο του "Στον τρίτο βράχο από τον ήλιο - Μια ζωή σε ένα από τα σύμπαντα" μας διαβεβαιώνει με σχεδόν κατηγορηματικό τρόπο ότι υπάρχουν δέκα στην πεντακοσιοστή έκτη παράλληλα σύμπαντα!

Αυτό προσπαθώ να πω από την αρχή του νήματος.

ΙΜΟ, είμαστε η μοναδική νοήμων (ορατή) μορφή ζωής για την οποία πλάστηκε ολόκληρο το σύμπαν. Τιμή μας.

Και αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι εμείς οι εν ζωή, από του νυν και αεί, είναι να προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι με τον εαυτό μας και με τους άλλους.

Το πρόβλημα είναι ότι ο "Πλάστης" θα χάσει την υπομονή του μαζί μας έτσι όπως το πάμε...

Αλλά ΙΜΟ δεν θα μας "εξολοθρεύσει" με ουράνια σώματα.