Βαθιά Πρόσκρουση

Μάλλον δεν το εξέφρασα καλά.

Ο Πλάστης θα επιτρέψει να συμβούν τα λεχθέντα στο τελευταίο βιβλίο της Α. Γραφής. Λόγω της αποστασίας μας, όχι από μίσος...

Και γιατί η όποια αγωνία λοιπόν?

Μπορούμε να είμαστε ήσυχοι και χαρούμενοι.

Κανένας δεν θα αδικηθεί.

Σε "επιστημονικό" νήμα περί αντιμετώπισης ακραίου φαινόμενου/απειλής πήγαμε στον "πλάστη" και την "τιμωρία" μας.

Καλύτερα να μας χτυπήσει μια κι' οξω ρε πστ μ.

:flipout:

Παντως αν μας "τυχει" τετοιο σεναριο δεν ξερω αν μπορει να γινει βαλλιστικο χτυπημα απο την Γη εναντιον του σωματος για τον εκτροχιασμο του απο την πορεια συγκρουσης με τον πλανητη. Και απο ποιον θα γινει ?

Αν πχ παει να πεσει στην Ευρωπη ? Αν παει για Ρωσια ? Αν παει για Κινα ? Αν υπολογισουν οτι παει για τους ωκεανους ? Καλα αν παει για Αφρικη παιζει να το αφησουν κι ολας....

Και δεν μπορεις να ρισκαρεις να εχεις σε τροχια γυρω απο την Γη ενα τετοιο οπλο ετοιμο γιατι δεν ξερεις που θα καταληξει στο τελος...

Eσυ ΔΕΝ γουσταρεις το ενδεχομενο της ετοιμοτητας.
Εβγαλες σπυρακια με την απαντησουλα μου.
Θελεις .... αφανισμο, εδω και τωρα.

(Παντως ... αν διαλεγα μερος ... θα διαλεγα Ελλαδα
και αν διαλεγα μεγεθος .... 500 μετρα διαμετρος
για να μαστε σιγουροι .... ομως, θα γλιτωνε ολος
ο αποδημος ελληνισμος. Τι να κανουμε ? Ουδεις τελειος.
Κανονιστε τα καλυτερα, εσεις ... -bye-)

Απάντηση: Re: Βαθιά Πρόσκρουση

Αυτό προσπαθώ να πω από την αρχή του νήματος.

ΙΜΟ, είμαστε η μοναδική νοήμων (ορατή) μορφή ζωής για την οποία πλάστηκε ολόκληρο το σύμπαν. Τιμή μας.

Και αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι εμείς οι εν ζωή, από του νυν και αεί, είναι να προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι με τον εαυτό μας και με τους άλλους.

Το πρόβλημα είναι ότι ο "Πλάστης" θα χάσει την υπομονή του μαζί μας έτσι όπως το πάμε...

Αλλά ΙΜΟ δεν θα μας "εξολοθρεύσει" με ουράνια σώματα.

κατσε ρε Σταυρο,δηλαδη ο πλαστης εφτιαξε τοσο μεγαλο δημιουργημα,μονο για τον ανθρωπο;
Γιατι;
Γιατι δεν το εκανε πιο μικρο,μηπως ειναι επιδειξιας;

Άμα αναφέρεστε αποκλειστικά στην Ελλάδα μπορώ να δώσω νέα εγγύηση.

Εφ' όρου ζωής και εκτός των άλλων διαμορφώνω τη ζώνη διαμέτρου (ουράνιου σώματος) μεταξύ 0.1 μέτρα και 3,000 km...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Λάκη, αν με ρωτάς σοβαρά θα σου απαντήσω. Αν αντιληφθώ όμως ότι με ειρωνεύεσαι θα σε βάλω σε ignore... :)

Έχω και το Gojakla να επισκέπτεται το site maverick και να πετάει την ειρωνίτσα... -bye-

Εγώ ξέρω οτι η βαθιά πρόσκρουση δεν είναι τίποτα σε σχέση με την διείσδυση και την πρόσκρουση που νιώθουμε μέσα μας τα τελευταία 6 χρόνια..

το σπόιλερ είναι σόκιν -bye-
μας μπήκε όπισθεν κι έχει φτάσει αμυγδαλές ένα πράμα

Εγω πιστευω οτι χρειαζομαστε εναν εμπολα .... να αφησουμε περιποιημενο μαγαζι (για τους επομενους). :p

Αστεροειδεις αφηνουν ακαταστασια ... μεγαλη ακαταστασια !

Άμα αναφέρεστε αποκλειστικά στην Ελλάδα μπορώ να δώσω νέα εγγύηση.

Εφ' όρου ζωής και εκτός των άλλων διαμορφώνω τη ζώνη διαμέτρου (ουράνιου σώματος) μεταξύ 0.1 μέτρα και 3,000 km...

Λάκη, αν με ρωτάς σοβαρά θα σου απαντήσω. Αν αντιληφθώ όμως ότι με ειρωνεύεσαι θα σε βάλω σε ignore... :)

Έχω και το Gojakla να επισκέπτεται το site maverick και να πετάει την ειρωνίτσα... -bye-

αναμενω απαντηση,οβερ.

Δε δίνω εγγύηση, καμία SR...

Άμα δε με κράξει η διαχείριση (που θα βγω ΟΤ), ευχαρίστως να σου απαντήσω Λάκη...

Άμα δε με κράξει η διαχείριση (που θα βγω ΟΤ), ευχαρίστως να σου απαντήσω Λάκη...

Καλύτερα να παραμείνει off topic το νήμα διότι αν γίνει on, δεν θα έχει μείνει κανένας μας να συζητάει!!:smile:

(Του Μάνου του ήρθε ένας ξαφνικός οργασμός μετά από αυτό...)

:goodnight:

Παιζει και αυτο ... :p

funny-pictures-auto-434759.jpeg

Καλύτερα να παραμείνει off topic το νήμα διότι αν γίνει on, δεν θα έχει μείνει κανένας μας να συζητάει!!:smile:

(Του Μάνου του ήρθε ένας ξαφνικός οργασμός μετά από αυτό...)

:goodnight:

Πολύ ωραίος Γιάννη
Ο Μάνος έχει βαλθεί να μας αφανίσει