Battlefield: Bad Company 2

Δε παιζω μονο εγω στο account οποτε τα στατιστικα ειναι λιγο μπερδεμενα..

Επισης μπορεις να σκοτωσεις με το revive kit του medic , να κανεις damage σε εχθρικο vehicle με το repair tool του engineer ε και αλλα πολλα που δεν θυμαμαι τωρα..

Last edited:
γενικα βαριεμαι τους recon που καθονται στην ακρη και περιμενουν
ακομα καi recon οταν παιζω ειμαι μεσα στην δραση συνεχεια και ανατιναζω με c4

:flipout::flipout::flipout:

Απομονωνω το ποστ σου, και το συνδιαζω μονο με το αβαταρ σου :a0210:

:flipout::flipout::flipout:

Εγω παντως δεν καθομαι στην ακρη αφου μπορω να κανω headshot μe to m24 χωρις ζοομ στα 5 μετρα.. :D τις αλλες ειδικοτητες τις ειχα βαρεθει ηδη απο το beta...

Τα πιο ενοχλητικα που εχω δει στο παιχνιδι και μου ανεβαινει το αιμα:

1)σε μια ομαδα να ειναι το 90% recon και να την εχουν στησει καραουλι πυροβολοντας αδιαφορωντας για την ομαδα και την νικη

2) να ανεβαινεις σε ελικοπτερο με ασχετο πιλοτο και να σε βγαζει εκτος πιστας

3)να εχεις αρμα και να μην επιβιβαζεται κανεις πυροβολιτης

4) να μην εχεις ammo και να ειναι διπλα σου μοσχαρια assault και να μην σου δινουν!!!

5)να σε κανουν revive χωρις να εχουν καθαρισει την περιμετρο και να σκοτωνομαστε και οι δυο μαζι αμεσως μετα

Aν πατησεις select και εχεις χαμηλο ammo μιλαει ο παικτης σου και λεει "give me some ammo" .. οπως το ιδιο γινεται k για health με τους medics.. αν ανεβεις στο skill τοτε θα ελλατωθουν αυτα τα κρουσματα που ανεφερες γιατι θα σ κανει balance με καλυτερους παικτες τοσο καιρο που παιζω εχω δει πολυ ακυρα πραγματα στο παιχνιδι σε σημειο να θελεις να πεταξεις το χειριστηριο απ'έξω φταιει το engine και το hit reg ... ας ελπισουμε να διορθωσουν καποια πραγματα με το vietnam ..

εγω εχω ξεκλειδωσει τον recon
Τωρα θελω να ξεκλειδωσω τον γιατρο μετα τον τεχνικο και τελος τον αλλον

Παντως Ελληνες δυσκολα βρισκω εως πολυ δυσκολα ποιο πολυ παιζω με ξενους αν και το παιχνιδι χρειαζεται συννενοηση και οχι "τρεχω και σκοτωνω"
Πρεπει σε καθε ομαδα να βρισκονται 1 γιατρος , και 1 τεχνικος οπωςδηποτε

Αυτα

Παιζουν αλλα θα πρεπει να δωσεις 10 ευρω για το co-op expansion.. eftasa ta 1000 posts :flipout:
images

Σκεφτομαι να παω να το νοικιασω σημερα, να το δοκιμασω.
Με ενδιαφερει σημερα να παιξουμε παρεα με ενα φιλο
(δυνατοτητα που εχω με το MW2)

Αν καταλαβα καλα το ποστ σου, αυτο δεν γινεται ???

Ευχαριστω, αλλα στο Bad Company 2 γινεται ?

(αν μπορει καποιος που το εχει να δει στο εξωφυλλο)

Παιδια, δυστυχως δεν γινεται 2 παικτες μαζι!

Εαν ειμαι τελειως λαθος και γινεται (παιζω 5 μηνες συνεχεια) πειτε μου και μενα....

To νοικιασα πριν λιγο.
Θα δοκιμασω....αν και νομιζω πως δεν, το κουτι λεει 1 player...

ΓΙΝΕΤΑΙ απλα πρεπει να αγορασεις το αναλογο expansion Onslaught Mode kanei 10 euro peripou

Α, τώρα κατάλαβα, στο onslaught παίζουν και δυο παίκτες μαζί,ε?

Δυστυχώς, όμως, εναντίον bots.... ή γίνεται και online?

... και δε μπορούσα να καταλάβω ποια η αξία αυτού του expansion...

Tα στατιστικα ειναι ξεχωριστα απ'το κανονικο multiplayer .. αξια εχει οτι παιζεις co-op .. αλλα εγω δεν το αγορασα..περιμενω να αγορασω το vietnam οταν το φτιαξουν αν δεν εχει βγει τιποτα καλυτερο