Beelink GT1 Ultimate

Κάπου εδώ σηκώνω τα χεριά ψηλά για περίπου 3 μήνες έπαιζε καλά(άντε καμιά φορά να ήθελε 2-3 εκκινήσεις για να κάνει boot).
Πάλι δεν μπαίνει μάλλον θέλει να φορτώσω κάποια ρομ,επειδή βαρέθηκα το ψάξιμο θα το δώσω σε κάποιον που τα ψάχνει.
δυστυχώς έχω δοκιμάσει 4 tv box με τον 912 και αυτή είναι η πιο ποιοτική υλοποίηση σε θερμοκρασίες-αρχικη οθόνη-εικονα,άλλα και αυτό έχει θέματα, software πιστεύω.
Παρήγγειλα το Nvidia να το σεταρω μια φορά και να ησυχάσω.

Re: Απάντηση: Beelink GT1 Ultimate

Κάπου εδώ σηκώνω τα χεριά ψηλά για περίπου 3 μήνες έπαιζε καλά(άντε καμιά φορά να ήθελε 2-3 εκκινήσεις για να κάνει boot).
Πάλι δεν μπαίνει μάλλον θέλει να φορτώσω κάποια ρομ,επειδή βαρέθηκα το ψάξιμο θα το δώσω σε κάποιον που τα ψάχνει.
δυστυχώς έχω δοκιμάσει 4 tv box με τον 912 και αυτή είναι η πιο ποιοτική υλοποίηση σε θερμοκρασίες-αρχικη οθόνη-εικονα,άλλα και αυτό έχει θέματα, software πιστεύω.
Παρήγγειλα το Nvidia να το σεταρω μια φορά και να ησυχάσω.
Ακόμη δεν ήρθε;

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Beelink GT1 Ultimate

τι ρόλο να παίζει η γείωση σε συσκευή που έχει τροφοδοτικό?(δλδ δεν παίρνει γείωση)
πολύ φοβάμαι οτι είναι software άλλα το σκέφτομαι γιατί μετά πάλι θέλει στήσιμο.
Φτάνει το καλώδιο hdmi. Έχω το ίδιο πρόβλημα και η λύση είναι αυτή. Εμένα συγχρονίζεται με το ψυγείο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Beelink GT1 Ultimate

Φτάνει το καλώδιο hdmi. Έχω το ίδιο πρόβλημα και η λύση είναι αυτή. Εμένα συγχρονίζεται με το ψυγείο.

τελικά κόλλησε τελείως και του πέρασα την 707 και τώρα δεν το κάνει.Απλώς κάνει αυτόματα του αναβάθμιση στην 708 και μετά δεν κάνει εκκίνηση,αναγκάζομαι κάθε 2 ήμερες να του βάζω ρομ :furious3: .
Υπάρχει κάποιος εδώ μέσα με S/N AX12 που να δουλεύει; και εάν ναι ποια ρομ φοράει;

Καλά μόνο σε εμένα στείλανε με αυτό το S/N :chinscratch:.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Beelink GT1 Ultimate

τελικά κόλλησε τελείως και του πέρασα την 707 και τώρα δεν το κάνει.Απλώς κάνει αυτόματα του αναβάθμιση στην 708 και μετά δεν κάνει εκκίνηση,αναγκάζομαι κάθε 2 ήμερες να του βάζω ρομ :furious3: .
Υπάρχει κάποιος εδώ μέσα με S/N AX12 που να δουλεύει; και εάν ναι ποια ρομ φοράει;

Καλά μόνο σε εμένα στείλανε με αυτό το S/N :chinscratch:.

εμενα παιζει καλα με την 708ΝΟ αλλα την εχω περασει εγω απο την αρχη. οι λυσεις που εχεις ειναι δυο: ή περνας απο την αρχη την 708ΝΟ αν θελεις της beelink οι οποιες δεν φημιζονται και πολυ ή περνας μια custom rom και ξεμπερδεψες.

τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω στον MX player για να έχω Dolby digital, DTS, όταν βλέπω ταινίες μέσω ασύρματου τοπικού δικτύου; έχω κατεβάσει το έξτρα αρχείο με τους codecs.ο VLC δίνει τον ψηφιακό ήχο αλλά εκεί ακούγεται και η μουσική και τα λόγια σαν από ρομπότ, με ηχώ.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Beelink GT1 Ultimate

εμενα παιζει καλα με την 708ΝΟ αλλα την εχω περασει εγω απο την αρχη. οι λυσεις που εχεις ειναι δυο: ή περνας απο την αρχη την 708ΝΟ αν θελεις της beelink οι οποιες δεν φημιζονται και πολυ ή περνας μια custom rom και ξεμπερδεψες.

Το θεμα ειναι οτι δεν παιρνει καμια 708ΝΟ και καμιά custom εχω δοκιμάσει τα παντα,εχω S/N AX12 γι'αυτο λεω εαν εχει κάποιος ax12 και εχει βρει ρομ.
Ειμαι σε συζήτηση με τους κινεζους σήμερα μου δώσανε μια καινούργια 709 αλλα δυστυχώς ουτε αυτή την παίρνει.(αυτη την καινούργια την 709 την εχει κανεις?)
Δουλεύω τωρα το nvidia και ναι ειναι πολύ δυνατό, αλλα απο την στιγμή που δεν παίρνει κανονικό android μάλλον θα φύγει κι'αυτο.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Beelink GT1 Ultimate

Το θεμα ειναι οτι δεν παιρνει καμια 708ΝΟ και καμιά custom εχω δοκιμάσει τα παντα,εχω S/N AX12 γι'αυτο λεω εαν εχει κάποιος ax12 και εχει βρει ρομ.
Ειμαι σε συζήτηση με τους κινεζους σήμερα μου δώσανε μια καινούργια 709 αλλα δυστυχώς ουτε αυτή την παίρνει.(αυτη την καινούργια την 709 την εχει κανεις?)
Δουλεύω τωρα το nvidia και ναι ειναι πολύ δυνατό, αλλα απο την στιγμή που δεν παίρνει κανονικό android μάλλον θα φύγει κι'αυτο.

οταν λες δεν την παιρνει , τι εννοεις? βαζεις την σωστη rom για το S/N που εχεις?

ναι στις ρομ που κατέβασα έβλεπα να γραφει ax12,αλλα δεν.Ο κινεζος μου έστειλε μια 709 new αλλα τζιφος.
Ανα 2 μέρες κανει αυτόματη αναβάθμισή(αν έκλεινε η αυτόματη αναβάθμισή θα ήταν ολα οκ) και αναγκάζομαι να φορτώνω συνέχεια ρομ.
Και στο forum τις beelink αρκετοί που εχουν ax12 κάνουν ερωτηση για rom αλλα δεν παίρνουν απάντηση.

ναι στις ρομ που κατέβασα έβλεπα να γραφει ax12,αλλα δεν.Ο κινεζος μου έστειλε μια 709 new αλλα τζιφος.
Ανα 2 μέρες κανει αυτόματη αναβάθμισή(αν έκλεινε η αυτόματη αναβάθμισή θα ήταν ολα οκ) και αναγκάζομαι να φορτώνω συνέχεια ρομ.
Και στο forum τις beelink αρκετοί που εχουν ax12 κάνουν ερωτηση για rom αλλα δεν παίρνουν απάντηση.

βαλε αυτην εδω freaktab.com/forum/tv-player-support/beelink-aa/beelink-android-tv-box/gt1/firmware-roms-tools-cg/722654-rom-beelink-gt1-standard-ultimate-android-7-1-2-alvatech-both-6255-9377

Αν είσαι root δεν μπορείς με κάποιο τρόπο να απενεργοποιήσεις την αναβάθμιση;

Στο κινητό μου εχει τέτοια επιλογη,αν είχε και το beelink δεν θα είχα κανένα θέμα,αφού η 707 δουλεύει μια χαρα.
Έχει επιλογή να το κάνεις απενεργοποίηση, δεν θυμάμαι που

Απάντηση: Re: Απάντηση: Beelink GT1 Ultimate

Έχει επιλογή να το κάνεις απενεργοποίηση, δεν θυμάμαι που

εχω δοκιμάσει τα παντα και παλι κανει αναβάθμισή,αυτη την στιγμή μιλαω με gearbest που εχει στείλει εμαιλ στην beelink να δώσει λύση.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Beelink GT1 Ultimate

εχω δοκιμάσει τα παντα και παλι κανει αναβάθμισή,αυτη την στιγμή μιλαω με gearbest που εχει στείλει εμαιλ στην beelink να δώσει λύση.
Στην εφαρμογή update δεν έχει επιλογή για να μην κάνει αναβάθμιση;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Beelink GT1 Ultimate

Δυστυχώς και αυτή μια απο τα ίδια παγώνει στο αρχικό logo nexus.Μονό με τη 707 δεν έχει θέμα με το boot.

και γιατι δεν μενεις με την 707? τι σε απασχολει?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Beelink GT1 Ultimate

και γιατι δεν μενεις με την 707? τι σε απασχολει?

Το εχω γραψει οτι κανει αυτοματα αναβαθμιση στην 708 και αναγκαζομαι να βαζω συνεχεια την 707+ το στησιμο καθε φορα.