Beelink GT1 Ultimate

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Beelink GT1 Ultimate

μα η 705 ειναι πιο παλια,παλι update θα κανει.
Πέρασε την ρομ, την 707 , βγάλτο από το ίντερνετ, μπες στο τιτανιουμ και πάγωσε ή σβήσε το update, την εφαρμογή που έχει.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Beelink GT1 Ultimat

Πέρασε την ρομ, την 707 , βγάλτο από το ίντερνετ, μπες στο τιτανιουμ και πάγωσε ή σβήσε το update, την εφαρμογή που έχει.

χμ,αυτο δεν το σκέφτηκα,θα το προσπαθήσω το απόγευμα.

Απογευματάκι αρχίζω,βάζω την 707 βάζω τιτανιουμ,διαγράφω το update μπαίνω στις εφαρμογές και δεν υπάρχει ούτε εκεί,ωραία λεω ξεκινάμε στήσιμο kodi εφαρμογές τα πάντα το box δουλεύει οκ.
Με το που πάω να βγω απο το σπίτι γίνετε στιγμιαία διακοπή ρεύματος,τρέχω και βλέπω το box κάνει update :furious3: (θυμήθηκα οτι γαλλικά είχα μάθει στο γυμνάσιο)
Με λίγα λόγια ξανά στήνω και τώρα εκτός απο το update σβήνω ακόμη μια εφαρμογή που κανει εγκατάσταση.
Τωρα πιστεύω ειναι μια χαρά, θα το δοκιμάσω καμια βδομάδα και μάλλον το Nvidia θα φύγει(μάλλον).
thanks φιλε για την βοήθεια.

Μηπως αντι να σβησεις εφαρμογες (που παιζει να ξαναμπαινουν απο μονες τους καθε φορα που το συστημα ανακαλυπτει οτι δεν υπαρχουν), να τις εκανες απλα freeze?

Απάντηση: Re: Beelink GT1 Ultimate

Μηπως αντι να σβησεις εφαρμογες (που παιζει να ξαναμπαινουν απο μονες τους καθε φορα που το συστημα ανακαλυπτει οτι δεν υπαρχουν), να τις εκανες απλα freeze?

Μέχρι στιγμής δείχνει να είναι εντάξει και επειδή βαρέθηκα το σκάλισμα το αφήνω έτσι.(καλά οι κινεζοι ακόμη μου στέλνουν ρομ)

Re: Απάντηση: Re: Beelink GT1 Ultimate

Μέχρι στιγμής δείχνει να είναι εντάξει και επειδή βαρέθηκα το σκάλισμα το αφήνω έτσι.(καλά οι κινεζοι ακόμη μου στέλνουν ρομ)
Το ειπα γιατι σε παλιο android κινητο μετα απο καθε restart εγκαθιστουσε ενα system app που δεν ηθελα αλλα δεν μπορουσα να το σταματησω απο το να γινει.

Έγραψα πιο πάνω, να το παγώσει αντί να το σβήσει αντί να το απεγκαταστήσει.

Ειναι φυσιολογικο να πιανει θερμοκρασια 77-80 c κατα την λειτουργια του kodi ?

Δυστυχώς ο 912 χρειάζεται καλή ψύξη αλλα ολοι οι κινεζοι δεν κάνουν μια σωστή υλοποίηση,σε σχέση πάντως με άλλα box το gt1 είναι λιγο καλύτερο.
να το δικό μου με θερμοστάτη και ανεμιστήρα (δίπλα ειναι το αγαπημένο squeezebox)
5BATvNL.jpg
[/IMG]

Θέλει να ανοίξεις μερικές τρύπες και ένα ανεμιστήρα να φυσά για μακρόχρονη χρήση

Στο τέλος αυτές οι πατέντες σπάνε νεύρα και κάτι από δω κάτι από εκεί καταλήγουν να στοιχίζουν όσο μια επώνυμη κατασκευή.

Στο τέλος αυτές οι πατέντες σπάνε νεύρα και κάτι από δω κάτι από εκεί καταλήγουν να στοιχίζουν όσο μια επώνυμη κατασκευή.

ποιο επώνυμο box υπάρχει με καθαρό android ; ψάχνω κάτι δυνατότερο από 912 άλλα δεν βρίσκω.

Re: Απάντηση: Re: Beelink GT1 Ultimate

ποιο επώνυμο box υπάρχει με καθαρό android ; ψάχνω κάτι δυνατότερο από 912 άλλα δεν βρίσκω.
Σε rk θα πας.

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

είπαμε το shield δεν έχει καθαρό android γι'αυτο θα το βάλω αγγελία,τώρα τα rk δεν ξέρω τι λένε.
Προς το παρόν το beelink κάνει την δουλειά του.

Re: Απάντηση: Beelink GT1 Ultimate

είπαμε το shield δεν έχει καθαρό android γι'αυτο θα το βάλω αγγελία,τώρα τα rk δεν ξέρω τι λένε.
Προς το παρόν το beelink κάνει την δουλειά του.
Θα βάλεις αγγελία το μόνο αξιόλογο android player της αγοράς; shocked!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Beelink GT1 Ultimate

Θα βάλεις αγγελία το μόνο αξιόλογο android player της αγοράς; shocked!

κι'ομως τα έχω και τα δυο και δουλεύω το gt1,το nvidia το έχω βάλει στο κουτί του.
παίζω πολύ kodi και μόνο στο gt1 μπορείς να δεις ταχύτητα κατεβάσματος,ενώ στο shield κάθεσαι και περιμένεις στα τυφλά.
Εαν μπορούσε να πάρει android το shield δεν θα το συζητούσα.