Beelink GT1 Ultimate

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Beelink GT1 Ultimate

κι'ομως τα έχω και τα δυο και δουλεύω το gt1,το nvidia το έχω βάλει στο κουτί του.
παίζω πολύ kodi και μόνο στο gt1 μπορείς να δεις ταχύτητα κατεβάσματος,ενώ στο shield κάθεσαι και περιμένεις στα τυφλά.
Εαν μπορούσε να πάρει android το shield δεν θα το συζητούσα.
Στο gt1 πως βλέπεις; μαμά εάν το έχεις δεν δείχνει

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

είπαμε το shield δεν έχει καθαρό android γι'αυτο θα το βάλω αγγελία,τώρα τα rk δεν ξέρω τι λένε.
Προς το παρόν το beelink κάνει την δουλειά του.

Eισαι σιγουρος οτι δεν εχει 'καθαρό android' ??
Τι εχει τοτε? :blink:
Σεβαστο το οτι δεν σε βολευει ισως, και δεν μπορεις να κανεις την δουλεια σου οπως νομιζεις εσυ σωστα & οπως εμαθες και συνηθισες ολο τα προηγουμενο καιρο αλλα οντως ειναι το πιο αξιολογο android, πραγματικο πολυεργαλειο..
Οπως και ναχει δεν προσπαθουμε να σου αλλαξουμε μυαλα, αλλωστε δεν ειναι και το σωστο νημα αυτο εδω..
Παντως εαν δεν μου τυχαιναν κατι εκτακτα αυτο το και ευχαριστως θα το αγοραζα..
Οπως νομιζεις και σε βολευει. -bye-

Πιο καθαρό Android από το shield δεν γίνεται.
Ίσως ο φίλος να εννοεί το play store που είναι η TV έκδοση , η πως δεν έρχεται rooted όπως τα λοιπά κινέζικα μπουκάλια.
Ακόμα και αν κάτι δεν υπάρχει στο Android TV play store, μπορείς να το κάνεις πανευκολα sideload.
Root μέθοδος λογικά θα υπάρχει στο xda.

Τα μποτάκια τύπου gt1, χρησιμοποιούν πρακτικά tablet εκδόσεις του λειτουργικού της Google. Μπακαλικη λύση δηλαδή.

πριν αγορασω το συγκεκριμενο box θελω να μαθω αν γνωριζει καποιος αν υπαρχει rom οπου:
1. θα ειναι nougat rooted με magisk ετσι ωστε να μπορω να τρεξω novago k otetv οπως ακριβως και στο κινητο μου
2. να μην ειναι android tv ετσι ωστε να δεχεται ολες τις εφαρμογες που προοριζονται για κινητα android.
αν δεν υπαρχει τετοια rom γνωριζει καποιος αν υπαρχει καποιο box με αυτα τα χαρακτηριστικα;

Re: Απάντηση: Beelink GT1 Ultimate

πριν αγορασω το συγκεκριμενο box θελω να μαθω αν γνωριζει καποιος αν υπαρχει rom οπου:
1. θα ειναι nougat rooted με magisk ετσι ωστε να μπορω να τρεξω novago k otetv οπως ακριβως και στο κινητο μου
2. να μην ειναι android tv ετσι ωστε να δεχεται ολες τις εφαρμογες που προοριζονται για κινητα android.
αν δεν υπαρχει τετοια rom γνωριζει καποιος αν υπαρχει καποιο box με αυτα τα χαρακτηριστικα;

Καλημερα και χρονια πολλα,

1.Ερχεται απο την "μαμα" ρουταρισμενο με magix ΑΛΛΑ εγω προσωπικα ο,τι κι αν εκανα συνεχιζε και το εβλεπε ως ροοτ με αποτελεσμα να μην τρεχουν τα go.
2.Παιρνει ολες τις εφαρμογες Η μεσω Play η χειροκινητα.

Μονο μια εχω βρει (μου ειπε φιλος) που δουλευει ,γινεται unroot ευκολα και γρηγορα και δουλευουν και τα 2 go κανονικοτατα. https://avclub.gr/forum/showthread....timate?p=1058142966&viewfull=1#post1058142966

Ενα αλλο box που δουλευει απροβληματιστα (ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΕΝ κανουμε αναβαθμιση σε 8 ΟREO - εχει πολλα προβληματα ακομα, μεχρι να βγει καποιο fix-) σε android 6 και χωρις κολληματα ειναι το mi box 3 INTERNATIONAL VERSION ( ειναι απο την μαμα unroot οποτε δουλευουν ΟΛΑ καλα) ΑΛΛΑ και παλι να ΜΗΝ γινει αναβαθμιση σε 8.

Καλησπερα .
Λεω να κανω μια συνδρομη στο Netflix , υπαρχει καποιος που να βλεπει Netflix με το μποξακι μας ? και εαν ναι πως ( με ποια εφαρομη / τρικ / κολπο και σε τι ποιοτητα sd ή hd )
Rom η τελευταια GT1_708N0_LTM8830 ( εχω G912...)

SD στην καλύτερη και με σπασίματα μερικές φορές λόγω frame rate. Μπορει να το διορθώσει όμως λίγο η τηλεόραση. Το box το δικό μου δεν είναι πειραγμένο. Την εφαρμογή την κατεβάζεις από το mirror app. Με wifi άστα καλύτερα.
Αν έχεις όρεξη το πειράζεις.

Σύνδεσα σήμερα το κουτί σε άλλη τηλεόραση. Είναι στο ίδιο δωμάτιο με το router και βλέπω ότι πάει εντάξει με την σύνδεση δεν κόβεται τουλάχιστον το wifi.
Το netflix παίζει σε χαμηλότερη ανάλυση από την εφαρμογή της τηλεόρασης χωρίς σπασίματα και ο ήχος εννοείται είναι στέρεο. Χρησιμοποιώ την εφαρμογή του netflix κατεβασμένη από το mirror app.
Στην πρώτη τηλεόραση παρατηρώ σπάσιμο στην εικόνα. Σε αυτή που το σύνδεσα τώρα δεν βλέπω κάτι μέχρι στιγμής (netflix).

Επίσης σύνδεσα και την οπτική σε έναν παλιό πολυκάναλο ενισχυτή YAMAHA RX-V640RDS αλλά δεν μπορώ να πάρω dolby digital και DTS ήχο όσα αρχεία και αν δοκίμασα με το VLC player. Τα ίδια αρχεία μέσω του media player της τηλεόρασης μου τα βγάζει πολυκάναλα.
Υπάρχει, ρύθμιση ή λύση στο συγκεκριμένο αυτό πρόβλημα.

Σύνδεσα σήμερα το κουτί σε άλλη τηλεόραση. Είναι στο ίδιο δωμάτιο με το router και βλέπω ότι πάει εντάξει με την σύνδεση δεν κόβεται τουλάχιστον το wifi.
Το netflix παίζει σε χαμηλότερη ανάλυση από την εφαρμογή της τηλεόρασης χωρίς σπασίματα και ο ήχος εννοείται είναι στέρεο. Χρησιμοποιώ την εφαρμογή του netflix κατεβασμένη από το mirror app.
Στην πρώτη τηλεόραση παρατηρώ σπάσιμο στην εικόνα. Σε αυτή που το σύνδεσα τώρα δεν βλέπω κάτι μέχρι στιγμής (netflix).

Επίσης σύνδεσα και την οπτική σε έναν παλιό πολυκάναλο ενισχυτή YAMAHA RX-V640RDS αλλά δεν μπορώ να πάρω dolby digital και DTS ήχο όσα αρχεία και αν δοκίμασα με το VLC player. Τα ίδια αρχεία μέσω του media player της τηλεόρασης μου τα βγάζει πολυκάναλα.
Υπάρχει, ρύθμιση ή λύση στο συγκεκριμένο αυτό πρόβλημα.
βάλε spmc και από εκεί θα έχεις πολυκαναλο μια χαρά! VLC, mx player μου έσπασαν τα νεύρα και άκρη δεν έβγαλα. ούτε kodi μου έδινε σωστό ήχο!

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

πως σας φαίνεται η εικόνα στο gt1;
μόνο εγω βλέπω καλύτερη εικόνα απο όλα τα tv box που εχω δοκιμάσει;(έχει γίνει κάποιο συγκριτικό τεστ? )

Εννοείς εικόνα στην αναπαραγωγή βίντεο προφανώς. Εξαρτάται και την εφαρμογή που χρησιμοποιείς και το σετάρισμα. Έτσι δεν είναι;

Re: Απάντηση: Beelink GT1 Ultimate

Δεν είναι θέμα το Android TV.
Κατεβάζεις το yalp store και από τις ρυθμίσεις του λες τι συσκευή να μπει στο play store και έτσι κατεβάζεις τα πάντα.
Προσωπικά δεν έχω κατεβάσει εφαρμογές που να μην τρέχουν παντού.

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Beelink GT1 Ultimate

Εννοείς εικόνα στην αναπαραγωγή βίντεο προφανώς. Εξαρτάται και την εφαρμογή που χρησιμοποιείς και το σετάρισμα. Έτσι δεν είναι;

Παιζω παντα 2-3 αρχεια 4Κ με τον mxplayer.

Aλλα τα αποτελεσματα ειναι ιδια και στο kodi- youtube.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Beelink GT1 Ultimate

εγω θελω να κανω εγκατασταση modded apk απο διαφορα sites οπως και στο κινητο μου. το store που λες φανταζομαι θα ειναι επισημο

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Beelink GT1 Ultimate

εγω θελω να κανω εγκατασταση modded apk απο διαφορα sites οπως και στο κινητο μου. το store που λες φανταζομαι θα ειναι επισημο

Τα αρχεία apk (είτε modded είτε όχι) εγκαθίστανται κανονικά σε box με android tv. Η διαφορά του android tv με το κανονικό android είναι ότι στο πρώτο δεν είναι διαθέσιμες στο play store όλες οι εφαρμογές του δεύτερου. Αν τις κατεβάζεις ως apk τότε δεν έχεις θέμα, τις εγκαθιστάς μια χαρά.

πριν περασω καποια custom rom θα ηθελα να εχω την stock rom ετσι ωστε αν γινει καποιο λαθος κ μπρικαρω το box να ειμαι καλυμμενος αλλα το θεμα ειναι που δε βρισκω πουθενα για beelink gt1 ultimate 708D0 s/n A706DSC****.