Ρε συ, έχει ειδικό νήμα για τα Α706DO.και για εκείνο συν 707 έχει δώσει την έβαλα χτεςΤα εχω δει αυτα αλλα κολλαω στο οτι σε ενα thread λεει αυτο εδω
: GT1 707NO standrad/ultimate 2G+16G/2G+32G/3G+32G G912/S912(QCA9377)
που αρχιζει απο 707NO και λεει οτι ειναι για QCA9377 και παρακατω λεει οτι για τα QCA9377 πρεπει να αρχιζει απο 70X D0 . Αντε εγω να βρω μετα τι πρεπει να βαλω .
Λεω να περασω αυτο εδω :http://www.bee-link.com/forum.php?m...extra=page=1&filter=dateline&orderby=lastpost
Και οτι θελει ας γινει .. Εσυ τι λες? να το δοκιμασω ?
Θα βάλεις τα 3 αρχεία χύμα κάπου, θα πατήσεις update θα βρεις το zip αρχείο και updateΚατι ακομα τα περναω ολα με την σειρα η μονο το τελευταιω και ειμαι οκ?
Θα βάλεις τα 3 αρχεία χύμα κάπου, θα πατήσεις update θα βρεις το zip αρχείο και update
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δοκίμασε με αυτή την εφαρμογή:
Καλημέρα παίδες, επειδή σκέφτομαι να αγοράσω το beelink GT1 μπορείτε να μου πείτε αν παίζει απροβλημάτιστα αρχεία mkv 1080p (4- 25 Giga) δικτυακά(από 2 δικτυακούς δίσκους Seagate) και αν υπάρχει η δυνατότητα για σκανάρισμα των ταινιών(Movie Scrapper) έτσι ώστε να τις βγάζει με εξώφυλλα, rating, κλπ...
Ευχαριστώ...
Εγω το εχω (gt1 ultimate) συνδεδεμένο με το router xiaomi r1d με εσωτερικο 1TB και ο,τι κι αν εχω βαλει 1080p 8-16Gb εχει παιξει απροβληματιστα μεσω ethernet και wifi.
Εχω παιξει με kodi/vlc και παιζει αψογα.
Για τα εξωφυλλα που λες το εχω δοκιμασει μονο μεσω kodi και οταν κανεις ανανέωση του φακελου ψαχνει και σου βρισκει μονο του τα posters κτλ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.