Beelink GT1 Ultimate

Ξερει κανεις που μπορω να βρω firmware για QCA9377(S/N:G912) ??? Εχω μπερδευτει με τοσο μοντελα που εχει βγαλει, βλεπω πολλα να εχουν διαφορετικο S/N και δεν ξερω τι να βαλω μην το μπρικαρο.

Θα επιλέξεις αυτό που υπάρχει για το δικό σου,πχ πριν λίγο έβαλα την 707 σε A706DO

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν βρισκω ομως κανενα που να λεει ξεκαθαρα οτι ειναι για S/N:G912 η QCA9377 που θελω εγω. Σε ενα λινκ λιγες σελιδες πισω που εχει για QCA9377 εχουν βγαλει τα λινκ για το κατεβασμα του firmware.

Πήγαινε στο λινκ που έχω βάλει πιο πάνω θα το βρεις

Τα εχω δει αυτα αλλα κολλαω στο οτι σε ενα thread λεει αυτο εδω
: GT1 707NO standrad/ultimate 2G+16G/2G+32G/3G+32G G912/S912(QCA9377)
που αρχιζει απο 707NO και λεει οτι ειναι για QCA9377 και παρακατω λεει οτι για τα QCA9377 πρεπει να αρχιζει απο 70X D0 . Αντε εγω να βρω μετα τι πρεπει να βαλω .
Λεω να περασω αυτο εδω :http://www.bee-link.com/forum.php?m...extra=page=1&filter=dateline&orderby=lastpost
Και οτι θελει ας γινει .. Εσυ τι λες? να το δοκιμασω ?

Κατι ακομα τα περναω ολα με την σειρα η μονο το τελευταιω και ειμαι οκ?

Τα εχω δει αυτα αλλα κολλαω στο οτι σε ενα thread λεει αυτο εδω
: GT1 707NO standrad/ultimate 2G+16G/2G+32G/3G+32G G912/S912(QCA9377)
που αρχιζει απο 707NO και λεει οτι ειναι για QCA9377 και παρακατω λεει οτι για τα QCA9377 πρεπει να αρχιζει απο 70X D0 . Αντε εγω να βρω μετα τι πρεπει να βαλω .
Λεω να περασω αυτο εδω :http://www.bee-link.com/forum.php?m...extra=page=1&filter=dateline&orderby=lastpost
Και οτι θελει ας γινει .. Εσυ τι λες? να το δοκιμασω ?
Ρε συ, έχει ειδικό νήμα για τα Α706DO.και για εκείνο συν 707 έχει δώσει την έβαλα χτες

Κατι ακομα τα περναω ολα με την σειρα η μονο το τελευταιω και ειμαι οκ?
Θα βάλεις τα 3 αρχεία χύμα κάπου, θα πατήσεις update θα βρεις το zip αρχείο και update

Θα βάλεις τα 3 αρχεία χύμα κάπου, θα πατήσεις update θα βρεις το zip αρχείο και update

Ειδικο νημα μπορει να εχει αλλα απο την μια λεει ο τιτλος για το QCA9377 707Ν0 ενω στις οδηγιες λεει οτι για τα 9377 ειναι τα D0 δες σε αυτο το λινκ λιγο πιο κατω εκει που λεει pay attention to..

Τ αλλο που ρωτισα ειναι αν θα πρεπει να τα παρω απο την αρχη τα frimware πχ οπως στο alfawise με τις SC ρομς που θελαν μια μια ... η κατεβαζω την τελευτεα και την περναω και ολα καλα? ελπιζω να καταλαβες τι λεω
Edit: Ειδα οτι στις προηγουμενες σβηνουν τα λινκ οποτε ακυρο την τελευτεα κατευθιαν θα περασω. Και επιδει βαρεθηκα να ψαχνω και στο τελως θα ξεχασω και αυτα που ξερω ... θα βαλω με την τελευταια που γραφει ο τιτλος για το 9377 και αμα θελει ας brickαρι.
Θα σας γραψω νεα μεχρι αυριο.

Last edited:
Λοιπον εβαλα το 707 N0 που λεει οτι ειναι για το QCA9377 εγκατασταση καλως , ανοιξε μια χαρα και τωρα θα το δουλεψω να δω τι εχει αλλαξει . Vrwmiari ευχαριστω και για το ενδιαφερον. Και κατι ακομα το 6255 δουλευει καλα ? ποιο chip ειναι καλυτερο στην πραξη περα απο αυτα που λενε

Να σε πω την αλήθεια δεν ξέρω.με καλώδιο το έχω συνέχεια.το απλό που έχω εδώ και 1,5 χρόνο με Wi-Fi που το δουλεύω τώρα τελευταία, τρέχει μια χαρά

Προσπαθώ με ένα τέτοιο πληκτρολόγιο να γράψω Ελληνικά.
Στις ρυθμίσεις έχω επιλέξει Φυσικό πληκτρολόγιο Ελληνικά-Αγγλικά αλλά δεν μπορώ να πετύχω τους Ελληνικούς χαρακτήρες.
Έχει βρει κάποιος κάποια λύση;

vj7xb8wg9

vj7xb8wg9

Last edited:
Στις ρυθμίσεις έχω επιλέξει Φυσικό πληκτρολόγιο Ελληνικά-Αγγλικά αλλά δεν μπορώ να πετύχω τους Ελληνικούς χαρακτήρες.

vj7xb8wg9

vj7xb8wg9
Δοκίμασε με αυτή την εφαρμογή:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.andmarios.greekhwkeyboard
Την έχω χρησιμοποιήσει και δουλεύει μια χαρά.

Καλημέρα, υπάρχει κάποιος που να παίζει το nova go? Ειναι ο βασικός λόγος που πήρα το box αλλά δεν εχω καταφέρει να το κάνω να παίξει. Λέτε αν κάνω κάποιο update να λυθει το πρόβλημα? Μου ήρθε με την έκδοση 705N.

vj7xb8wg9

vj7xb8wg9

φιλε απο που το πηρες το πληκτρολογιο?
Λειτουργει οκ? βολευει στον χειρισμό του?

Λύθηκε το πρόβλημα. Για Ελληνικά στο φυσικό πληκτρολόγιο μετά την εγκατάσταση της εφαρμογής πρέπει να επιλέξεις
Ελληνικά GR Μάριος Ανδρεόπουλος
Η εναλλαγή στο συγκεκριμένο πληκτρολόγιο μεταξύ Αγγλικών και Ελληνικών γίνεται με WIN+spacebar

Ευχαριστώ

Last edited:
Καλημέρα παίδες, επειδή σκέφτομαι να αγοράσω το beelink GT1 μπορείτε να μου πείτε αν παίζει απροβλημάτιστα αρχεία mkv 1080p (4- 25 Giga) δικτυακά(από 2 δικτυακούς δίσκους Seagate) και αν υπάρχει η δυνατότητα για σκανάρισμα των ταινιών(Movie Scrapper) έτσι ώστε να τις βγάζει με εξώφυλλα, rating, κλπ...
Ευχαριστώ...

Καλημέρα παίδες, επειδή σκέφτομαι να αγοράσω το beelink GT1 μπορείτε να μου πείτε αν παίζει απροβλημάτιστα αρχεία mkv 1080p (4- 25 Giga) δικτυακά(από 2 δικτυακούς δίσκους Seagate) και αν υπάρχει η δυνατότητα για σκανάρισμα των ταινιών(Movie Scrapper) έτσι ώστε να τις βγάζει με εξώφυλλα, rating, κλπ...
Ευχαριστώ...

Εγω το εχω (gt1 ultimate) συνδεδεμένο με το router xiaomi r1d με εσωτερικο 1TB και ο,τι κι αν εχω βαλει 1080p 8-16Gb εχει παιξει απροβληματιστα μεσω ethernet και wifi.
Εχω παιξει με kodi/vlc και παιζει αψογα.

Για τα εξωφυλλα που λες το εχω δοκιμασει μονο μεσω kodi και οταν κανεις ανανέωση του φακελου ψαχνει και σου βρισκει μονο του τα posters κτλ.

Εγω το εχω (gt1 ultimate) συνδεδεμένο με το router xiaomi r1d με εσωτερικο 1TB και ο,τι κι αν εχω βαλει 1080p 8-16Gb εχει παιξει απροβληματιστα μεσω ethernet και wifi.
Εχω παιξει με kodi/vlc και παιζει αψογα.

Για τα εξωφυλλα που λες το εχω δοκιμασει μονο μεσω kodi και οταν κανεις ανανέωση του φακελου ψαχνει και σου βρισκει μονο του τα posters κτλ.

Thanks