Έχουν βάλει επιλογή για unroot βλέπω στο νέο 708
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα το δουμε το βραδυ λοιπον.Διάβασα το change log, δεν ξέρω είμαι έξω και εγώ
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι,αλλα το εχει κανει φιλος μου που ξερει απο αυτα.Παντως παιζει μια χαρα και το otego και το novago.Το εχεις κανει unroot για το Otego?
Ναι,αλλα το εχει κανει φιλος μου που ξερει απο αυτα.Παντως παιζει μια χαρα και το otego και το novago.
Βάλε - βγάλε από το ρεύμα και ξεκίνησε τελικά....Εγώ το έκανα power on σήμερα και είναι κάνα 10λεπτο στο "please wait"...
για πεστε πως και απο που θα κανω Update σε ενα gt1 που εχει μεινει χωρις ενημερωση εδω και κανα 8μηνο...
Aπο τις ενημερωσεις συστηματος θα κανεις update. Ρυθμισεις-σχετικα με το τηλεφωνο-ενημερωσεις συστηματος. Να εχεις μονο υποψιν σου οτι καποιοι παραπονεθηκαν για μπρικαρισμα του κουτιου μετα το τελευταιο update. Στο δικο μου δεν ειχα θεμα,οποτε το οποιο ρισκο το παιρνεις μονος σου.
Αν απευθυνεσαι ειδικα σε μενα,σου λεω οτι ναι,γινεται μανιουαλ ινσταλ φυσικα αλλα επειδη δεν το εχω κανει δεν θελω να σε παρω στο λαιμο μου. Μπορω ομως να σε κατευθυνω καπου ωστε να το ψαξεις πιο επισταμενα το θεμα. Επειδη δεν ειμαι σιγουρος οτι επιτρεπονται απο το παρον φορουμ λινκ που παραπεμπουν σε αλλα αναλογα φορουμ,σου τα στελνω με π.μ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.