Beelink GT1 Ultimate

Έχουν βάλει επιλογή για unroot βλέπω στο νέο 708

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχουν βάλει επιλογή για unroot βλέπω στο νέο 708

Εχω βαλει το τελευταιο αλλα αυτο δεν το προσεξα. Που το βλεπεις? Οταν παω σπιτι το βραδυ να το ελεγξω.

Διάβασα το change log, δεν ξέρω είμαι έξω και εγώ

Ναι,αλλα το εχει κανει φιλος μου που ξερει απο αυτα.Παντως παιζει μια χαρα και το otego και το novago.

Θα δοκιμασω και το unroot που ανεφερε ο φιλος παραπανω κι αν δεν παιξει θα δουμε μηπως μας πει ο φιλος σου τι διαδικασια ακολουθησε ;-)

Λοιπόν σήμερα επανέρχομαι αφού κάθισα και ασχολήθηκα λίγο με το μηχανάκι.
Το μηχανάκι έχει πάρει επιτυχώς το τελευταίο update
Απλά πράγματα. Έβαλα να δω μια ταινία στο netflix. Δεν ασχολήθηκα ούτε με αναλύσεις ούτε με τίποτα δεν ήθελα να σπαστώ πάλι και να αρχίσω τις μετρήσεις

Στις ίδιες συνθήκες λοιπόν το WiFi πήγαινε σφαίρα . Εξαιρετική σύνδεση με 65G
Η εικόνα δεν με κούρασε και δεν έχω κάνει καμία μεταβολή στις εφαρμογές, στις ρυθμίσεις και στο router
Η ταινία ήταν «Σε Ρηχά Νερά»
Επιφυλάσσομαι όμως μην αρχίσουμε πάλι τα ίδια.

Εγώ το έκανα power on σήμερα και είναι κάνα 10λεπτο στο "please wait"...

Πάλι επανέρχομαι και η μόνη λύση στις ξαφνικές αποσυνδέσεις που γίνονταν και με την τελευταία αναβάθμιση, όποτε το μηχανάκι ήθελε, είναι η αγορά και προσθήκη ενός WiFi extender.
Συν 28 ευρώ το κουστούμι μιας και το WiFI σε όλο το σπίτι και στο συγκεκριμένο σημείο που βρίσκεται το κουτί είναι εξαιρετικό χωρίς το extender. Απλά χρησιμοποιώ το lan για το beelink.
Μάλιστα μέσω web interface περιόρισα την ισχύ του σήματος του extender στο 25%

313q549.jpg

6iz3nn.jpg

Αυτά που μου έλεγαν ότι φταίει το modem router είναι μούφες.
Δεν είναι δυνατόν άλλες συσκευές να δουλεύουν τέλεια χωρίς θέμα wiFi

Προβληματικό Wifi έχει το Beelink GT1 ultimate και το λένε σε όλα τα forum.

:a0210:

+1 και από μένα, είχα κάνει ακριβώς το ίδιο με εσένα ως λύση όταν είχα και εγώ πρόβλημα με την σύνδεση wifi. Είχα ένα WiFi extender και το είχα βάλει στην πρίζα δίπλα στο beelink και έδινα με Ethernet από το extender στο beelink.
Τότε η σύνδεση Ίντερνετ ήταν σταθερότατη και αψογη.
Μετά τράβηξα ένα καλώδιο Ethernet απευθείας από το modem-router στο beelink και απόσυρα την λύση με το extender.

Καλησπερα παιδια,

Εχει βαλει κανενας το otego Η εαν ξερει καποιος εαν δουλευει με το κουτακι καθως και πως γινεται unroot ?
Επισης τι χρειαζεται για να κανουμε χειροκινητα τυχων updates?

Last edited:
Στο δικο μου beelink το nova go δεν δουλευει και σιγουρα ουτε το ote go θα δουλευει. Δοκιμασα να το κανω unroot με τον τροπο που περιγραφεται εδω https://www.doctorandroid.gr/2018/01/unroot-android-tv-box-cosmote-tv-go.html?m=0 . Λοιπον,οσους root checkers ετρεξα μου το βγαζουν πλεον unroot αλλα ...τζιφος ! Το nova go εξακολουθει να ΜΗΝ τρεχει βγαζοντας τον ιδιο κωδικο σφαλματος με πριν. Υποψιαζομαι πλεον οτι το προβλημα συνεχιζεται επειδη στα μηχανακια μας υπαρχει εγκατεστημενο το busybox ( http://www.greeceandroid.gr/dev/151-busybox ) και ειναι πιθανο οι δυο συγκεκριμενες εφαρμογες να το αντιλαμβανονται σαν root . Δεν τολμαω ομως να απεγκαταστησω το busybox γιατι δεν ξερω τι συμπεριφορα θα παρουσιασει απο κει και μετα το μηχανακι. Μια ρημαδοσειρα-ταινια το πηρα να βλεπω,δεν εχω υπομονη να μπλεξω με μπρικαρισματα και setup ξανα μανα. Την χορτασα τη φαση με τα windows τοσα χρονια ,φτανει !
Οσον αφορα τα updates στο δικο μου δεν γινονται αυτοματα.Χωρις να εχω κανει καποια ρυθμιση. Δυο που εχω κανει,μια μολις το πηρα και την πιο προσφατη,χειροκινητα τις εκανα.

Απάντηση: Re: Beelink GT1 Ultimate

για πεστε πως και απο που θα κανω Update σε ενα gt1 που εχει μεινει χωρις ενημερωση εδω και κανα 8μηνο...

Aπο τις ενημερωσεις συστηματος θα κανεις update. Ρυθμισεις-σχετικα με το τηλεφωνο-ενημερωσεις συστηματος. Να εχεις μονο υποψιν σου οτι καποιοι παραπονεθηκαν για μπρικαρισμα του κουτιου μετα το τελευταιο update. Στο δικο μου δεν ειχα θεμα,οποτε το οποιο ρισκο το παιρνεις μονος σου.

Re: Απάντηση: Re: Beelink GT1 Ultimate

Aπο τις ενημερωσεις συστηματος θα κανεις update. Ρυθμισεις-σχετικα με το τηλεφωνο-ενημερωσεις συστηματος. Να εχεις μονο υποψιν σου οτι καποιοι παραπονεθηκαν για μπρικαρισμα του κουτιου μετα το τελευταιο update. Στο δικο μου δεν ειχα θεμα,οποτε το οποιο ρισκο το παιρνεις μονος σου.

καποια στιγμη πριν αρκετους μηνες,σε μια προσπαθεια online update που ειχαμε κανει,καπου σκαλωνε το μηχανημα και δεν την επερνε.
του ειχε κανει και ρισετ αλλα παλι τα ιδια.
μηπως να την περναγα απο usb(εαν γινεται απο που και πως..?)

δεν μπορει να κανει Update Online.
του λεει οτι το ασυρματο δικτυο ειναι εκτος και κατι αλλα παρομοια σφαλματα.
στο qodi οταν παει να κανει δηλωση περιεχομενου του βγαζει σφαλμα οτι δεν υπαρχει επικοινωνια με την database.
η πλακα ειναι οτι ιντερνετ εχει κανονικα αλλα σε ορισμενες περιπτωσεις δειχνει εκτος.
ρισετ του εχει κανει,το ρισετ απο την τρυπουλα δεν πιανει,οποτε αναγκαστικα μανιουαλ.
πως και απο που..?

Αν απευθυνεσαι ειδικα σε μενα,σου λεω οτι ναι,γινεται μανιουαλ ινσταλ φυσικα αλλα επειδη δεν το εχω κανει δεν θελω να σε παρω στο λαιμο μου. Μπορω ομως να σε κατευθυνω καπου ωστε να το ψαξεις πιο επισταμενα το θεμα. Επειδη δεν ειμαι σιγουρος οτι επιτρεπονται απο το παρον φορουμ λινκ που παραπεμπουν σε αλλα αναλογα φορουμ,σου τα στελνω με π.μ

Re: Απάντηση: Beelink GT1 Ultimate

Αν απευθυνεσαι ειδικα σε μενα,σου λεω οτι ναι,γινεται μανιουαλ ινσταλ φυσικα αλλα επειδη δεν το εχω κανει δεν θελω να σε παρω στο λαιμο μου. Μπορω ομως να σε κατευθυνω καπου ωστε να το ψαξεις πιο επισταμενα το θεμα. Επειδη δεν ειμαι σιγουρος οτι επιτρεπονται απο το παρον φορουμ λινκ που παραπεμπουν σε αλλα αναλογα φορουμ,σου τα στελνω με π.μ

ok-ριξτο..:music-smiley-005: