Beelink GT1 Ultimate

οχι-η εκδοση Nexus που κατεβασα δεν ειχε μεσα κανενα Player..!
το kodi απο playstore κατεβασα και μας κανει τα σπασιματακια.
θα δοκιμασω το spmc που προτεινε παραπανω ο host505 και βλεπουμε.

εχεις δοκιμασει να συνδεσεις το box με καλωδιο ethernet γιατι η beelink δεν φημιζεται για το καλο wifi, μηπως δεν φταιει τελικα η rom?

εχεις δοκιμασει να συνδεσεις το box με καλωδιο ethernet γιατι η beelink δεν φημιζεται για το καλο wifi, μηπως δεν φταιει τελικα η rom?

με την μαμα ρομ παλι τα ιδια εκανε.προφανως εχουν θεμα με το wifi τα συγκεκριμενα.

με την μαμα ρομ παλι τα ιδια εκανε.προφανως εχουν θεμα με το wifi τα συγκεκριμενα.
αν δεν σε ενοχλει να βαλεις μια ρομ 6.0.1, πες μου τα γραμματα που ειναι μετα το S/N στο κατω μερος του box, να σου στειλω το λινκ.

αν δεν σε ενοχλει να βαλεις μια ρομ 6.0.1, πες μου τα γραμματα που ειναι μετα το S/N στο κατω μερος του box, να σου στειλω το λινκ.

ωραια-κατσε να μου πει πως θα του παει μετα και την δοκιμη του smpc και αναλογως σου λεω.ευχαριστω

Re: Απάντηση: Beelink GT1 Ultimate

Δε νομίζω να υπάρχει άλλη με auto framerate.
Ξαναλέω, παίζει μια χαρά με players που υποστηρίζουν amcodec (spmc, ftmc).
Το auto framerate mode της rom στο level 2 (το 1 πρέπει να κάνει frame blending) και το adjust display refresh rate & sync to display στο spmc κλειστό, και ενεργοποιημένος μόνο ο amcodec decoder.

περασα στο Zidoo το smpc για να το τεσταρω και μετα να πω στον αδερφο μου τι ακριβως θα κανει.
εκλεισα τα adjust display refresh rate & sync to display αλλα amcodec decoder δεν βρισκω καπου.
επαιξα στο μενου επιταχυνση με τους codec που εχει εκει,αλλα σε ολες τις περιπτωσεις η εικονα παιζει με σπασιματα.

Οι ρυθμίσεις που είπα αφορούν αποκλειστικά αυτή την rom βασισμένη στο shiningworth firmware (αυτήν που είπες πως του έχεις περάσει δλδ), για μηχανάκια με amlogic soc (amcodec = amlogic codec).
To zidoo που λες ποιό ακριβώς είναι, και τι soc φοράει?

Σημειώνω για όσους σκέπτονται να το αγοράσουν καλύτερα να το αποφύγουν κατά την άποψη μου.
Ας πάρουν κάτι άλλο.

Σημειώνω για όσους σκέπτονται να το αγοράσουν καλύτερα να το αποφύγουν κατά την άποψη μου.
Ας πάρουν κάτι άλλο.

κοιταξτε, ειναι πολυ καλα μηχανηματα τα beelink, ισως πασχουν λιγο στο software, αλλα βρισκεις πολυ ευκολα custom rom σε συγκριση με αλλες μαρκες, και η τελευταια rom 708ΝΟ ειναι πολυ καλη. εγω θα ελεγα οτι αν καποιον τον ενδιαφερει ενα tvbox που θα το δουλεψει μονο με wifi, μονο τοτε να το αποφυγει, αλλιως με καλωδιο ειναι απο τα καλυτερα.

Οι ρυθμίσεις που είπα αφορούν αποκλειστικά αυτή την rom βασισμένη στο shiningworth firmware (αυτήν που είπες πως του έχεις περάσει δλδ), για μηχανάκια με amlogic soc (amcodec = amlogic codec).
To zidoo που λες ποιό ακριβώς είναι, και τι soc φοράει?

το Zidoo x9s με Realtek RTD1295.
αρα δεν μας κανει για το x9s και θα πρεπει αυτα που ειπες να γινουν στο beelink που φοραει την nexus και amlogic soc.
δεν ειδα ομως πουθενα στις ρυθμισεις του smpc καποια ρυθμιση σχετικα με τον amcodec decoder.
που ειναι αυτη η ρυθμιση την κανω on?

Στο Video/acceleration.
Edit: παίζει στο zidoo να μην έχει αυτή την επιλογή επειδή δεν φοράει amlogic. Λογικά στο gt1 θα την έχει.

Last edited:

Στο Video/acceleration.
Edit: παίζει στο zidoo να μην έχει αυτή την επιλογή επειδή δεν φοράει amlogic. Λογικά στο gt1 θα την έχει.

αρα μεσα στις ρυθμισεις του μηχανηματος.θα το δουμε αυριο.
ευχαριστω.

Όχι, στις ρυθμίσεις του spmc/Video/Acceleration.
Ισχύει αυτό που είπα, το διαπίστωσα στο κινητό: αν το μηχάνημα που είναι εγκατεστημένο το spmc δεν φοράει amlogic soc, δεν βγάζει την επιλογή amcodec acceleration.

Όχι, στις ρυθμίσεις του spmc/Video/Acceleration.
Ισχύει αυτό που είπα, το διαπίστωσα στο κινητό: αν το μηχάνημα που είναι εγκατεστημένο το spmc δεν φοράει amlogic soc, δεν βγάζει την επιλογή amcodec acceleration.

αααααα...νομιζω οτι δεν του βγαζει τετοια επιλογη..
θα το ξαναδω αυριο και θα σου πω.

ναι Λεω-του εχω πει να το κανει εξ`αρχης.
κατσε θα το επιβεβαιωσω το απογευμα.

Τζαμπα τον τυραννας τον ανθρωπο.
α) Ολες οι νεες εκδοσεις των kodi και spmc εχουν παψει να υποστηριζουν Acceleration μεσω amcodec και γιάυτον τον λογο δεν υπαρχει αυτη η επιλογη.
β) Εαν το λειτουργικο που του εχεις εγκαταστησει ειναι android nougat και πανω και εγκαταστησει παλαιοτερη εκδοση και ενεργοποιηση την επιλογη με το που θα παει να κανει αναπαραγωγη καποιου αρχειου θα του κρασαρει ο player επειδη η ιδια η amlogic σταματησε να το υποστηριζε απο το nougat και πανω, οποτε η του βαζεις παλαιοτερη βερσιον λειτουργικου (4,4 εως 6,0) και παλαιοτερη βερσιον spmc η ξεχνας τον amcodec.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Beelink GT1 Ultimate

Τζαμπα τον τυραννας τον ανθρωπο.
α) Ολες οι νεες εκδοσεις των kodi και spmc εχουν παψει να υποστηριζουν Acceleration μεσω amcodec και γιάυτον τον λογο δεν υπαρχει αυτη η επιλογη.

Για το kodi ναι, το spmc υποστηρίζει amcodec και με την συγκεκριμένη Nougat Android TV rom στο mecool m8s pro παίζει άριστα με auto framerate (24/50/60).

η απαντηση προστεθηκε στην τελευται γραμμη του προηγουμενου ποστ
@ host 505

support for Amlogic S9xx Chips, and preserving the amlogic AMCODEC (only on Android version from 4.4 to 6.x, since in 7.x amlogic removed the support for it)

χωρις να βαλω το χερι μου στην φωτια θυμαμαι μου ειπε,οτι μεσα στις ρυθμισεις δεν βρισκει amlogic codec..
εαν ειναι ετσι τι αλλο μπορει να κανει για σωστη αναπαργωγη με Hd audio με nexus rom..?