Beelink GT1 Ultimate

Απάντηση: Re: Beelink GT1 Ultimate

Για παίξε χωρίς καλώδιο να δούμε πως θα πάει.

να πω την αλήθεια δεν το έχω παίξει ποτέ ασύρματα,γιατί προνόησα να βάλω γραμμές σε ολα τα δωμάτια.με 15Μbps(που έχω) αν είναι σταθερή η πηγή παίζει και 4K.(το οτι δεν παιζει 4κ στο youtube μπορεί να φταίει το hdmi,να θέλει hdmi 2 ?)

Last edited:
Με καλώδιο παλεύεται δεν λέω αλλά εγώ το αγόρασα για το υποτίθεται καλό Wifi που δεν λέει με τίποτα.

Με καλώδιο παλεύεται δεν λέω αλλά εγώ το αγόρασα για το υποτίθεται καλό Wifi που δεν λέει με τίποτα.

δεν νομιζω οτι στις κριτικες που ειχε ελεγαν οτι εχει καλο wifi.( και μην ξεχνας οτι το wifi εξαρτατε απο πολλους παραγοντες). μπορεις ομως να δοκιμασεις καποια custom rom που ισως το καλυτερευει.

οκ-ευχαριστω

με 708 εισαι?

ναι, με βολευει καλυτερα αυτη, γιατι μπορω και χαμηλωνω την αναλυση σε 1080/60hz οταν βλεπω ποδοσφαιρο σε linestreaming, για να μου δειχνει καλυτερα, καθοσον οι custom rom δεν μου δινουν την δυνατοτητα αυτη.

ναι, με βολευει καλυτερα αυτη, γιατι μπορω και χαμηλωνω την αναλυση σε 1080/60hz οταν βλεπω ποδοσφαιρο σε linestreaming, για να μου δειχνει καλυτερα, καθοσον οι custom rom δεν μου δινουν την δυνατοτητα αυτη.

ok..
το περιεργο ειναι οτι του αδερφου μου κλειδωνει 4κ μονο στα 30hz..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Beelink GT1 Ultimate

ολα τα δοκιμασε Λεω.
δες εδω στο μηνυμα 537

Τι να πω?
Μηπως να επερνες το δικο σου καλωδιο και να το δοκιμασεις σε αυτον?
Ποτε δεν ξερεις....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Beelink GT1 Ultimate

Τι να πω?
Μηπως να επερνες το δικο σου καλωδιο και να το δοκιμασεις σε αυτον?
Ποτε δεν ξερεις....

με το ιδιο καλωδιο το δουλεψα και εγω.
το επισης περιεργο ειναι,οτι απ`οτι μου λεει,θυμαται οτι με το μαμα firmware που του το ειχα δωσει,ειχε κανονικα και 4Κ 60αρι αλλα και το auto μπορουσε να κανει On.
τωρα το auto ειναι κλειδωμενο και το 4K ειναι μονο 30αρι.
το ιδιο θεμα ειχε και με την nexus που του ειχα περασει...

και έμενα χωρίς να πειράξω κατι με 708 και samsung tv κλειδώνει μόνο του 4κ 60hz ,πατημένος ο διακόπτης για αυτόματα στη καλύτερη ανάλυση.
ενω παίζει σε όλα 4κ(στικακι-kodi-κτλ)στο youtube διαλύετε η εικόνα,εσάς παίζει 4κ στο youtube?