Beelink GT1 Ultimate

Re: Απάντηση: Beelink GT1 Ultimate

πριν περασω καποια custom rom θα ηθελα να εχω την stock rom ετσι ωστε αν γινει καποιο λαθος κ μπρικαρω το box να ειμαι καλυμμενος αλλα το θεμα ειναι που δε βρισκω πουθενα για beelink gt1 ultimate 708D0 s/n A706DSC****.

Νομιζω οτι το παρακατω σε καλυπτει

http://freaktab.com/forum/tv-player.../714302-gt1-708d0-ultimate-3g-32g-a-d0-ap6255

φιλε μου μεγαλη διαφορα η custom rom του alvatech με την stock rom. εκτος του οτι το μηχανημα πεταει εχει και χαμηλοτερη θερμοκρασια, δεν ψηνεται. μην το σκεφτεσε καθολου.

Παρατηρώ ότι μετά από διακοπή ρεύματος το μηχανάκι ανάβει μόνο του κατά συνέπεια ανάβει και η τηλεόραση. Πρώτα τι είχα σε άλλη τηλεόραση και επειδή εκεί υπήρχε και ups δεν υπήρχε πρόβλημα.
Υπάρχει λύση στο θέμα αυτό τουλάχιστον να μην ενεργοποιείται η τηλεόραση.
Αν και η τηλεόραση είναι ρυθμισμένη να σβήνει μετά από 4 ώρες αδράνειας τηλεχειριστηρίου θα ήθελα καλύτερα να μην συμβαίνει αυτό.

Παρατηρώ ότι μετά από διακοπή ρεύματος το μηχανάκι ανάβει μόνο του κατά συνέπεια ανάβει και η τηλεόραση. Πρώτα τι είχα σε άλλη τηλεόραση και επειδή εκεί υπήρχε και ups δεν υπήρχε πρόβλημα.
Υπάρχει λύση στο θέμα αυτό τουλάχιστον να μην ενεργοποιείται η τηλεόραση.
Αν και η τηλεόραση είναι ρυθμισμένη να σβήνει μετά από 4 ώρες αδράνειας τηλεχειριστηρίου θα ήθελα καλύτερα να μην συμβαίνει αυτό.
Εχει σχεση με το hdmi-cec, αν δεν κανω λαθος, που λογικα εχεις ενεργοποιημενο στο gt1. δοκιμασε να το κλεισεις κι ενω εχεις σβηστη την tv να αναψεις το Gt1 και δες τι κανει.

Αυτό πρέπει να είναι. Θα το δω όταν πάω σπίτι. Η διακοπή έγινε όσο λείπω και με πήραν τηλέφωνο ότι άναψε η τηλεόραση.
Καλό θα ήταν να μην ξεκίναγε καθόλου το μηχανάκι μετά από διακοπή ρεύματος αλλά μάλλον αυτό δεν γίνεται. Μπαίνει σε stand by βέβαια μετά από κάποιο χρονικό διάστημα αδράνειας.
Το έχω παρατηρήσει αυτό και σε άλλα κινεζικα κουτιά, δέκτες κτλ.

Καλησπερα....πρόσφατα αγόρασα μια samsung 55 nu7102 και δεν υποστηρίζει dts...Σκέφτομαι για το εν λόγω box για αναπαραγωγή 4K με dts αρχεία HEVC κτλ ,να καλύψω το κενό αυτό.
Tο netflix δεν με ενδιαφέρει γιατί το έχει η tv !Απλώς να παίζει τα παραπάνω αρχεία χωρίς δυσκολία και με dts ήχο ! Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη !

Κάποια αρχεία με dts δυσκολεύομαι να τα αναπαράγω με το beeling gt1 ενώ με το media player classic στο pc παίζουν νεράκι. Τώρα δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με το τι φταίει αλλά θα δοκιμάσω αυτό που έκανα παλαιότερα με την μετατροπή του ήχου σε dolby digital. Τρώει κόλλημα σε κάποιες φάσεις. Θα δοκιμάσω και πέρασμα στο mkv toolnix.
Δυστυχώς δεν έχω χρόνο όπως παλαιότερα για να ψάχνω για λύσεις.
Βέβαια μπορεί να φταίει και το αρχείο.

Καλησπέρα, θέλω να περάσω rom στο μηχανάκι μου, έχω κατεβάσει το burning tool στον υπολογιστή, κρατάω πατημένο το reset και συνδέω usb, αλλά δεν λέει να συνδεθεί με τίποτα..
Κάποια βοήθεια;

Καλησπέρα, θέλω να περάσω rom στο μηχανάκι μου, έχω κατεβάσει το burning tool στον υπολογιστή, κρατάω πατημένο το reset και συνδέω usb, αλλά δεν λέει να συνδεθεί με τίποτα..
Κάποια βοήθεια;
Ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα με usb burning tool δεν το αναγνωριζε με τιποτα.
Με βοηθησε πολυ και ενας φιλος απο εδω για τον τροπο και ειδα και βιντεος για τον τροπο, αλλα μετα απο χιλιες προσπαθειες το παρατησα και το δοκιμασα με την sd card (που θεωρειται πιο περιπλοκο) και με την πρωτη προσπαθεια το καταφερα.

Οποτε θα σου προτεινα να δοκιμασεις και αυτη τη λυση.

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα με usb burning tool δεν το αναγνωριζε με τιποτα.
Με βοηθησε πολυ και ενας φιλος απο εδω για τον τροπο και ειδα και βιντεος για τον τροπο, αλλα μετα απο χιλιες προσπαθειες το παρατησα και το δοκιμασα με την sd card (που θεωρειται πιο περιπλοκο) και με την πρωτη προσπαθεια το καταφερα.

Οποτε θα σου προτεινα να δοκιμασεις και αυτη τη λυση.

Και εγώ το σκέφτηκα να το κάνω με κάρτα αλλά δεν το έψαξα καθόλου. Θα το δοκιμάσω αφού μου το πρότεινες
Έχεις κάποιον οδηγό ;

Και εγώ το σκέφτηκα να το κάνω με κάρτα αλλά δεν το έψαξα καθόλου. Θα το δοκιμάσω αφού μου το πρότεινες
Έχεις κάποιον οδηγό ;
Ειμαι δουλεια τωρα και δεν ξερω αν εχω καπου τα αρχεια στο σπιτι.
Κανε μια αναζητηση σε μηχανη αναζητησης να δεις μηπως και μπορεσεις να βρεις τα αρχεια που θα χρειαστεις.
Αν δεν μπορεσεις να το βρεις ισως σε πιο πισω σελιδες να αναφερεται καποιος συνδεσμος.

Νομιζω amlogic burn card maker πρεπει να λεγεται.
Θυμαμαι ειχα βρει και βιντεο που ηταν σχετικα απλη η διαδικασια

Κάποια βοήθεια;

Η διαδικασία είναι.
Ανοίγεις το πρόγραμμα, φορτώνεις το αρχείο (img) , διαλέγεις στο configuration τι θέλεις να κάνει ( εγώ force erace all ), και πατάς start.
Μετά συνδέεις το box στην θύρα usb που είναι δίπλα από την sd card χωρίς να πατήσεις το reset.
Αν όλα πάνε καλά ξεκινά η διαδικασία.

Η διαδικασία είναι.
Ανοίγεις το πρόγραμμα, φορτώνεις το αρχείο (img) , διαλέγεις στο configuration τι θέλεις να κάνει ( εγώ force erace all ), και πατάς start.
Μετά συνδέεις το box στην θύρα usb που είναι δίπλα από την sd card χωρίς να πατήσεις το reset.
Αν όλα πάνε καλά ξεκινά η διαδικασία.

το κανεις εσυ ετσι ή το βλεπεις σε βιντεο στο youtube? γιατι εγω το κανω ετσι: φορτωνεις στο αρχειο, πατωντας το reset ταυτοχρονα συνδεεις το usb στη θυρα usb του box, και μονο οταν το παρει πατας μετα start.

το κανεις εσυ ετσι ή το βλεπεις σε βιντεο στο youtube? γιατι εγω το κανω ετσι: φορτωνεις στο αρχειο, πατωντας το reset ταυτοχρονα συνδεεις το usb στη θυρα usb του box, και μονο οταν το παρει πατας μετα start.

Έχω το beeline gt1 2/16 και το εχω κάνει με τον τρόπο που γράφω αρκετές φορές.
Εχθές μάλιστα 2 φορές.

Εχθές μάλιστα 2 φορές.

Ωραια, οποτε υπαρχουν 2 τροποι τωρα.

Εχθές μάλιστα 2 φορές.

Θα το δοκιμάσω έτσι γιατί και εγώ με τον τρόπο που λέει ο boymanos το προσπαθούσα και δεν γινόταν