να σαι καλά φίλε αλλά η ασχετοσύνη μου δεν μ αφήνει να τολμήσω κάτι τέτοιο. καλά να μην έχει μια official unrooted?
Παλιά κάναμε κρα να rootαρουμε συσκευές και τώρα δεν μπορούμε , άκουσον άκουσον, να unrootαρουμε![]()
Μόνο ethernet δουλεύει σε μένα. Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει τρόπος να δουλέψει το wifi?καλημερα και καλη χρονια, για να μην ταλαιπωρησε με τα root, υπαρχει μονο μια rom της beelink που ειναι επισημη unroot αλλα ειναι στην εκδοση marsalow 6 αν δεν σε ενοχλει, δοκιμασμενη απο παιδια που την εχω δωσει, και παιζει και οτε και νοβα. εσυ θα κατεβασεις την rom 106MO σκετη, ειτε για sd, ειτε για usb αναλογα με τι θα περασεις την rom. http://www.bee-link.com/Beelink-709-1-1.html
Στην Vodafone είμαι, με vdsl σύνδεση αλλά δεν ενεργοποιεί καν το wifi.Όταν έβαλα router που (OTE speedport plus) λειτουργεί στα 5ghz το πρόβλημα λύθηκε.
Αυτή δεν είναι λύση να πας να αγοράσεις νέο router. Εμένα μου το έδωσε με το ζόρι ο ΟΤΕ λόγω Voip τηλεφωνίας.
Σχετικά με τν καιρό έχει δοθεί ΟΤΑ update κάπου στα μέσα Ιανουαρίου για το Beelink GT1 Ultimate και διορθώθηκε το πρόβλημα. Το έκανα μέσα από τις ρυθμίσεις στην ενημέρωση συστηματος.
πως ακριβώς το έκανες;; γιατί και εγώ έκανα το update του ιανουαρίου αλλά δεν διορθώθηκε
Εμένα αρχίζει από LPN1. Ας γράψει και ο japanese από τι αρχίζει το δικό του serial number. Πάντως το νέο firmware είναι το 710Ν1. Δες μήπως το κατεβάσεις και το περάσεις χειροκίνητα. Σίγουρα θα υπάρχει στο φόρουμ της beelink ή στο freaktab.Σε μένα δεν υπάρχει update. πιθανόν να μιλάμε μιλάμε για μηχανάκι άλλου serial number.
εμένα ξεκινάει από AX12GSAH
Που το βλέπεις το τελευταίο Firmware;
Εγώ βλέπω τα εξής.
Τελευταία ενημέρωση NHG471201.80209 testkeys 092454
Android Αριθμός έκδοσης 708NB
Παιδιά καλησπέρα,
συγγνώμη αν έχει ήδη απαντηθεί, απλά δεν μπορώ να το βρώ πουθενά!
Υπάρχει κάποιος τρόπος να παίξει το Netflix; Έχω κατεβάσει από apkmirror διάφορες εκδόσεις, αλλά καμία δεν παίζει!
Ευχαριστώ.
Θέλει ποντίκι αυτή. Εμένα μου ανσπαράγει χάλια τις ταινίες. Ευτυχώς που αναβαθμίστηκαν κάποιες παλαιότερες τηλεοράσεις.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.