Beelink GT1 Ultimate

να σαι καλά φίλε αλλά η ασχετοσύνη μου δεν μ αφήνει να τολμήσω κάτι τέτοιο. καλά να μην έχει μια official unrooted?
Παλιά κάναμε κρα να rootαρουμε συσκευές και τώρα δεν μπορούμε , άκουσον άκουσον, να unrootαρουμε😁

να σαι καλά φίλε αλλά η ασχετοσύνη μου δεν μ αφήνει να τολμήσω κάτι τέτοιο. καλά να μην έχει μια official unrooted?
Παλιά κάναμε κρα να rootαρουμε συσκευές και τώρα δεν μπορούμε , άκουσον άκουσον, να unrootαρουμε😁

θα σου πω κατι φιλε μου: το tvbox δεν ειναι κινητο να πεις οτι η ταδε ρομ θα ειναι καλυτερη στη διαχειριση πχ της μπαταριας. στο tvbox τα addons παιζουν το ιδιο και στην 5 και στην 6 και στην 7. αλλες εταιρειες δεν εχουν βγαλει ποτε μια ρομ unroot, μην κολλας που η ρομ ειναι στην 6, μια χαρα θα σου παιξει το cosmote go και το kodi οπως παιζει σε πολλους που την εχουν βαλει, εγω προσωπικα την εχω συστησει σε πολλους και παιζει απροβληματιστα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Beelink GT1 Ultimate

καλημερα και καλη χρονια, για να μην ταλαιπωρησε με τα root, υπαρχει μονο μια rom της beelink που ειναι επισημη unroot αλλα ειναι στην εκδοση marsalow 6 αν δεν σε ενοχλει, δοκιμασμενη απο παιδια που την εχω δωσει, και παιζει και οτε και νοβα. εσυ θα κατεβασεις την rom 106MO σκετη, ειτε για sd, ειτε για usb αναλογα με τι θα περασεις την rom. http://www.bee-link.com/Beelink-709-1-1.html
Μόνο ethernet δουλεύει σε μένα. Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει τρόπος να δουλέψει το wifi?

Όταν έβαλα router που (OTE speedport plus) λειτουργεί στα 5ghz το πρόβλημα λύθηκε.
Αυτή δεν είναι λύση να πας να αγοράσεις νέο router. Εμένα μου το έδωσε με το ζόρι ο ΟΤΕ λόγω Voip τηλεφωνίας.

Απάντηση: Re: Beelink GT1 Ultimate

Όταν έβαλα router που (OTE speedport plus) λειτουργεί στα 5ghz το πρόβλημα λύθηκε.
Αυτή δεν είναι λύση να πας να αγοράσεις νέο router. Εμένα μου το έδωσε με το ζόρι ο ΟΤΕ λόγω Voip τηλεφωνίας.
Στην Vodafone είμαι, με vdsl σύνδεση αλλά δεν ενεργοποιεί καν το wifi.
Otetvgo κλπ. με ethernet παίζει μια χαρά

Έψαξα και εγώ να βρω λύση αλλά δεν βρήκα. Μέσα στο site τους που δεν είναι και το καλύτερο τα λέει μπερδεμένα μέχρι τουλάχιστον πριν λίγο καιρό και τα Αγγλικά μου είναι άριστα.
Μάλιστα σβήνουν και μηνύματα.
Σαν λύση βρήκα τον Microsoft launcher
Επί τόπου τον κατεβάζεις και τον εγκαταστείς «από πάνω»
Προϋποθέτει όμως και ποντίκι για να μπορείς να τον χρησιμοποιείς.
Για να επανέλθεις μετά στον δικό του launcher απλά κάνεις απεγκατάσταση και επανέρχεσαι στον light home launcher στο δικό του.
Απαράδεκτη η beelink γενικότερα.

Σχετικά με τν καιρό έχει δοθεί ΟΤΑ update κάπου στα μέσα Ιανουαρίου για το Beelink GT1 Ultimate και διορθώθηκε το πρόβλημα. Το έκανα μέσα από τις ρυθμίσεις στην ενημέρωση συστηματος.

Σε μένα δεν υπάρχει update. πιθανόν να μιλάμε μιλάμε για μηχανάκι άλλου serial number.
εμένα ξεκινάει από AX12GSAH

Σχετικά με τν καιρό έχει δοθεί ΟΤΑ update κάπου στα μέσα Ιανουαρίου για το Beelink GT1 Ultimate και διορθώθηκε το πρόβλημα. Το έκανα μέσα από τις ρυθμίσεις στην ενημέρωση συστηματος.

πως ακριβώς το έκανες;; γιατί και εγώ έκανα το update του ιανουαρίου αλλά δεν διορθώθηκε

Σε μένα δεν υπάρχει update. πιθανόν να μιλάμε μιλάμε για μηχανάκι άλλου serial number.
εμένα ξεκινάει από AX12GSAH
Εμένα αρχίζει από LPN1. Ας γράψει και ο japanese από τι αρχίζει το δικό του serial number. Πάντως το νέο firmware είναι το 710Ν1. Δες μήπως το κατεβάσεις και το περάσεις χειροκίνητα. Σίγουρα θα υπάρχει στο φόρουμ της beelink ή στο freaktab.

Που το βλέπεις το τελευταίο Firmware;
Εγώ βλέπω τα εξής.
Τελευταία ενημέρωση NHG471201.80209 testkeys 092454
Android Αριθμός έκδοσης 708NB

Που το βλέπεις το τελευταίο Firmware;
Εγώ βλέπω τα εξής.
Τελευταία ενημέρωση NHG471201.80209 testkeys 092454
Android Αριθμός έκδοσης 708NB

Δεν το έχω μπροστά μου αυτή τη στιγμή αλλά αν θυμάμαι σωστά πας Ρυθμίσεις -> Πληροφορίες και το λέει κάτω κάτω.

Παιδιά καλησπέρα,

συγγνώμη αν έχει ήδη απαντηθεί, απλά δεν μπορώ να το βρώ πουθενά!

Υπάρχει κάποιος τρόπος να παίξει το Netflix; Έχω κατεβάσει από apkmirror διάφορες εκδόσεις, αλλά καμία δεν παίζει!

Ευχαριστώ.

Παιδιά καλησπέρα,

συγγνώμη αν έχει ήδη απαντηθεί, απλά δεν μπορώ να το βρώ πουθενά!

Υπάρχει κάποιος τρόπος να παίξει το Netflix; Έχω κατεβάσει από apkmirror διάφορες εκδόσεις, αλλά καμία δεν παίζει!

Ευχαριστώ.

Λοιπόν, επειδή μπορεί να ενδιαφέρει κάποιους, απλά εγκατέστησατην Mobile έκδοση από το Apkmirror και τελικά δούλεψε (αφού απεγκατέστησα την ενσωματωμένη έκδοση).

Θέλει ποντίκι αυτή. Εμένα μου ανσπαράγει χάλια τις ταινίες. Ευτυχώς που αναβαθμίστηκαν κάποιες παλαιότερες τηλεοράσεις.

Θέλει ποντίκι αυτή. Εμένα μου ανσπαράγει χάλια τις ταινίες. Ευτυχώς που αναβαθμίστηκαν κάποιες παλαιότερες τηλεοράσεις.

Ναι όντως θέλει ποντίκι, ωστόσο μου παίζει μιά χαρά!