Bein Sport Channels (πρώην Al Jazeera)

Re: Al Jazeera Sport Channels

Γεια σας και απο μενα. Εχω παρει εδω και κανα μηνα την καρτα με τα 10 καναλια και το hd. Παιζουν ολα τα καναλια και βλεπωαπο nilesat. Συμβαινει, ομως ενα περιεργο. Στα πρωταθληματα πχ Ισπανιας και Ιταλιας η εικονα στο hd ειναι τελεια ενω στο champions league ειναι σαφως χειροτερη. Συμβαινει σε κανεναν κατι αντιστοιχο?

Τελικα παρατηρωντας και το τελευταιο σαββατοκυριακο, ειδα οτι η ποιοτητα σε αγωνες ισπανικου και ιταλικου πρωταθληματος ειναι πολυ καλυτερη απο αυτη των αγωνων του champions league. Μαλλον δεν ψωνιζουν απο το ιδιο μαγαζι τα δυο προιοντα..

Το Πακέτο Al Jazeera Sports ξεκίνησε εκπομπή με τρία κανάλια , το JSC sports HD1 , JSC sports HD2 και το JSC sports HD Τ από τη συχνότητα 12265 H 27500 με FEC 2/3 σε DVB-S2 8PSK MPEG-4 κωδικοποιημένα .

Πηγη: SDTV.gr

Πιανει κανεις να μας πει εντυπωσεις?

Το Πακέτο Al Jazeera Sports ξεκίνησε εκπομπή με τρία κανάλια , το JSC sports HD1 , JSC sports HD2 και το JSC sports HD Τ από τη συχνότητα 12265 H 27500 με FEC 2/3 σε DVB-S2 8PSK MPEG-4 κωδικοποιημένα .

σε πιο δορυφορο? ειναι fta?

Απάντηση: Re: Al Jazeera Sport Channels

Πολύ καλή εικονα .Αυτη τη στιγμη δειχνει την Genoa και στα 2 καναλια και στο τεστ εχει παγωμενη εικόνα .Μακαρι να παει και στις 13 μοιρες .
Εχει κατι μικροδιακοπές στον ηχο τον αγγλικό αλλά ολα πολυ καλά !!:firstprize:

Από Λουτράκι τα κατεβαζω αλλά δεν ανοιγουν

Μόλις κοίταξα. Από Θεσσαλονίκη δεν κατέβασα τίποτα.

Σίμος

Να προσθέσω εδώ οτι είμαι με πιάτο Tecatel 125 x 145 offset. Διότι παίζει και αυτό ρόλο. Στον spiderbox έχω ποιότητα έως ~40%. Δεν κλειδώνει τίποτα.

Απάντηση: Al Jazeera Sport Channels

Με Tecatel 1,40 Από Αθηνα εχω σημα 70% και κλειδωσανε αμεσως με εικόνα την οποία δειχνουν και τα 2 την ιδια

Αυτά τα ωραία έχουμε, οι βόρειοι πιάνουμε καλά τα skyuk, οι νότιοι τους άραβες
angelheart
κι εγώ με 135 πιατάκι δεν πιάνω τπτ :frown: :tdown:

Last edited:

φθηνά – γερά – αξιόπιστα
:aktion033: :ernaehrung004: :2thumb22sup:

Καλημερα σας
Η συχνοτητα μου δινει 10.7db στο dreambox και ανοιγει με την καρτα που εχω αλλα ειναι viaccess full!Η κανονικη συχνοτητα του al jazeera μου δινει 11,7db
σαφως πιο δυνατη!
gab

Απο Αθηνα σε Dreambox 8000 η συχνοτητα ερχεται με 9,50db περιπου 5 λιγοτερα σε σχεση με τον Atlanticbird που παιζει το ιδιο προγραμμα.