Bein Sport Channels (πρώην Al Jazeera)

Re: Al Jazeera Sport Channels

Οπως αναφερεται σε αυτο το ισπανικο φορουμ ανοιγουν με viaccess και θα ανοιξουν συντομα και για irdeto. Κανουν δοκιμες ακομα.

Απο σημερα το απογευμα ανοιγουν κανονικα και με την irdeto καρτα. Ενω ομως εχει σημα 36 και 78 με Humax hd2000, κανουν πολλα σπασιματα και δεν βλεπονται. Ειναι λιγο το 1,1μ για νοτια Αθηνα η δεν το εχω καλα ρυθμισμενο?

Αν το εχω καλα ρυθμισμενο, μαλλον δε φτανει το 1,10. Εχω, ομως μια ελπιδα αφου δεν εχω κανει επιστημονικη δουλεια, το εχω στρεψει με δοκιμες. Ειχα 100% ποιοτητα στη 12456 και επιαναμια χαρα το hd που υπαρχει εκει. Επειδη ηταν ευκολη συχνοτητα δεν ειχα προβλημα. Τωρα πρεπει να ξαναδοκιμασω να το κεντραρω καλυτερα..

Εγω απο Αθηνα την 12456 του Atlantic Bird την κατεβαζω με 75% ποιοτητα με το 60αρι πιατο της Νοβα. Θελω ομως να μαθω με τι πιατο μπορει να κατεβει η 12264 του Nilesat 201. O φιλος zaras ανεφερε με 1.40 οτι την κατεβαζει με 70% ποιοτητα. Το 1.20 δηλαδη θα ειναι λιγο?

παιδια εγω εχω μια απορια.γιατι παραγελνετε καρτες μεσα απο το ιντερνετ επειδη ειναι πιο φτηνες?εγω ποτε δεν εχω παρει συνδρομητικη καρτα απο το ιντερνετ,διοτι αν κλειδωσει η δεν μου ανοιγει δεν θα βγαλω ακρη.παω σε ενα καταστημα υπαρχουν μπολικα και την αγοραζω. ετσι αν εχω καποιο προβλημα παω και τον :furious3: διοτι οπως ειπε και ο φιλος υπαρχουν πολλοι απατεωνες που κρυβονται πολυ ευκολα στο διαδικτυο.

παιδια εγω εχω μια απορια.γιατι παραγελνετε καρτες μεσα απο το ιντερνετ επειδη ειναι πιο φτηνες?εγω ποτε δεν εχω παρει συνδρομητικη καρτα απο το ιντερνετ,διοτι αν κλειδωσει η δεν μου ανοιγει δεν θα βγαλω ακρη.παω σε ενα καταστημα υπαρχουν μπολικα και την αγοραζω. ετσι αν εχω καποιο προβλημα παω και τον :furious3: διοτι οπως ειπε και ο φιλος υπαρχουν πολλοι απατεωνες που κρυβονται πολυ ευκολα στο διαδικτυο.
γνωστη ελλ εταιρεια προμηθευσε φιλο μου με την εν λογω καρτα κλειδωσε μετα απο μια εβδομαδα του ειπαν αστη στον δεκτη και θα ανοιξει!το αποτελεσμα να την στειλει πισω για να αλλαχτει αλλα πληρωσε και το κουριερ

Απάντηση: Re: Al Jazeera Sport Channels

Εγώ είχα την κάρτα με τα 8 κανάλια και όταν έληξε την ανανέωσα μέσα από εταιρεία του Internet για ένα έτος και πρόσθεσα τα κανάλια 9 και 10. Συνολικό κόστος 107 Ευρώ και η δουλειά έγινε μέσα σε ένα λεπτό.....

Re: Απάντηση: Re: Al Jazeera Sport Channels

Εγώ είχα την κάρτα με τα 8 κανάλια και όταν έληξε την ανανέωσα μέσα από εταιρεία του Internet για ένα έτος και πρόσθεσα τα κανάλια 9 και 10. Συνολικό κόστος 107 Ευρώ και η δουλειά έγινε μέσα σε ένα λεπτό.....
και εγω το ιδιο!λοιπον παοκ στο aljazeera hd2 η εικονα ειναι τελεια!!