Bein Sport Channels (πρώην Al Jazeera)

Re: Al Jazeera Sport Channels

καλησπερα σε ολους,μπορει καποιος να μου πει η συγκεκριμενη καρτα ποια πρωταθληματα κ ποιες διοργανωσεις ποδοσφαιρου δειχνει?

πρωταθληματα που δοιχνει-τσαμπιονσιπ αγγλιας,πρεμιερ σκωτιας,ισπανια,ιταλια,ολλανδια,γαλλια,αργεντινη,βραζιλια,ρωσια,αμερικης,ελβετια,και τα κυπελλα των ιταλια,ισπανια,γαλλια,ολλανδια,αγγλιας,ελλαδας,τουρκιας.επισις παρα πολλα παιχνιδια nba και ισπανικου πρωταθληματος μπασκετ και eurolegue.και φυσικα ολα τα παιχνιδια του τσαμπιονς λιγκ,και του γιουροπα λιγκ,και προκριματικα εθνικων ομαδων,μουντιαλ,ευρωπαικο πρωταθλημα ποδοσφαιρου,κοπα λιμπερταδορες και τελος οτι εχει ενδιαφερον το δοιχνει απο ολα τα αθληματα.

ναι μεν καλα εκανα κ πηρα την καρτα αλλα εχω ενα αλλο προβλημα,μαζι με την καρτα πηρα κ αποκωδικοποιητη τον DIGITALBOX HDST-1200 COMBO HD οταν παιζει η καρτα βγαζει το εξης μηνυμα ανα τακτα διαστηματα(irdeto you have receive an email) κ μου σπαει τα νευρα,υπαρχει τροπος να μην εμφανιζεται αυτο το μηνυμα?

ο δεκτης περνει μοντουλα η εχει ενσωματωμενο cardreader.αν εχει cardreader τοτε ο δεκτης κανει νουμερα με την καρτα.

rangers72 ο δεκτης παιρνει 2 μοντουλες απο κατω αλλα εχει κ 2 card reader απο επανω, επειδη ειναι irdeto η καρτα την εχω βαλει πανω κ μου βγαζει το μηνυμα που εγραψα,μηπως γνωριζεις γιατι?

rangers72 ο δεκτης παιρνει 2 μοντουλες απο κατω αλλα εχει κ 2 card reader απο επανω, επειδη ειναι irdeto η καρτα την εχω βαλει πανω κ μου βγαζει το μηνυμα που εγραψα,μηπως γνωριζεις γιατι?
πάτα 9339 κ στην συνέχεια κάπου λέει για message card Κάπως έτσι,απενεργοποιησέ το κ δε θα βγαίνει το μύνημα

ee4649 καλημερα θα το προσπαθησω αυτο που ειπες αυριο κ θα σου απαντησω μακαρι να πιασει αυτο που ειπες,ευχαριστω!!

σεραφειμ τον αλλαξα κατευθειαν κ πηρα τελικα τον DIGITALBOX HDST-1200 COMBO HD ελπιζω να εκανα καλα,αλλα μηπως γνωριζεις για το προβλημα που χω αναφερει πιο πανω?

σεραφειμ τον αλλαξα κατευθειαν κ πηρα τελικα τον DIGITALBOX HDST-1200 COMBO HD ελπιζω να εκανα καλα,αλλα μηπως γνωριζεις για το προβλημα που χω αναφερει πιο πανω?
Δεν κατάφερες τπτ με αυτό που σου είπα? πατώντας 9339?

αν οχι για δοκίμασε να πας μενού-σύστημα πρόσβασης-ρυθμίσεις ca-πληροφορίες καρτών

και μετά αν σου λέει προτελευταία επιλογή μύνημα CA (ENEΡΓΟ ΟΝ)
κάντω (ΑΠΕΝΕΝΕΡΓΟ ΟFF)

ee4649 καλημερα τωρα γυρισα σπιτι απο χτες γτ δουλευα εκανα οτι μου ειπες κ αφησα ανοιχτο λιγο τον δεκτη κ προς το παρον δεν εβγαλε κανενα μυνημα αρα λογικα επιασε οτι μου ειπες,σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου!!:a0210:

ee4649 καλημερα τωρα γυρισα σπιτι απο χτες γτ δουλευα εκανα οτι μου ειπες κ αφησα ανοιχτο λιγο τον δεκτη κ προς το παρον δεν εβγαλε κανενα μυνημα αρα λογικα επιασε οτι μου ειπες,σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου!!:a0210:
Σίγουρα αυτό είναι,μην φοβάσαι...

Να ρωτήσω κάτι; Απο το μεσημέρι δεν έχω καθόλου εικόνα στα aljazeera+6 & +8 (hotbird). Είναι γενικό το πρόβλημα, ή είναι δικό μου το θέμα και πρέπει να ψαχτώ;

Απάντηση: Al Jazeera Sport Channels

Καλησπέρα παιδιά.Από ότι είδα σε κάποιο site τα κανάλια +9 και +10 θα σταματήσουν την 31-12-2011 και από 1-1-2012 θα κυκλοφορήσει νέο πακέτο al jazeera.Ξέρει κανείς τι θα περιλαμβάνει ή πόσο θα κοστίζει;

Ενδιαφέρομαι για αγορά του πακέτου των αθλητικών σε hotbird.Εχω ήδη νόβα hd και τηλεόραση Samsung d7000 με ενσωματωμένο δορυφορικό δεκτη.Γνωρίζει κάποιος τον πιο απλό τρόπο σύνδεσης χωρίς να χρειάζεται η αγορά πρόσθετου εξοπλισμού?( πιο συγκεκριμένα γίνεται με κάποιο τρόπο να βλέπω ταυτόχρονα από τον δεκτή της τβ al jazeera και νόβα με τον ιδιοκτησιακό δεκτή παίρνοντας σήμα από το ίδιο πιάτο?) Ευχαριστώ

Last edited:

Γνωριζει καποιος καταστημα που να διαθετει αμεσα καρτα al jazeera?Προτιμω σε viaccess