Bein Sport Channels (πρώην Al Jazeera)

Re: Al Jazeera Sport Channels

σκεφτομαι να αγορασω την Αljazeera card για τις 7 μοιρες δυτικα..θελω τα +1 εως +10 μαζι με τα espn(και τα 3) & nba tv..μπορω να τα αποκτησω χωρις τα hd και αν ναι ποσο θα μου στοιχησει?

Τα hd ειναι ενσωματωμενα στη συνδρομη δεν μπορεις να τα βγαλεις ετσι κιαλος.Εσυ ψαχνεις φουλ καρτα με ολα τα καναλια που εχει το jsc.Νομιζω μια τιμη κοντα στα 130ευρω ειναι λογικη!Προτιμησε συστημα viaccess 4 ομως γιατι με τα irdeto εχω δει πολλες ασυμβατοτητες τελευταια.
gab

Έχω την al jazeera card στο hotbird αλλά απο τη Πέμπτη και μετα είναι μαύρο και άραχνο. Ξέρει κανείς τι γίνεται? είναι γενικό το κακό ή κλείδωσε η δική μου μόνο κάρτα?

φιλε μου να πας και να σου δωσουν καινουρια η να στην ανοιξουν.ειχα στο παρελθον και εγω προβληματα με τις καρτες και πηγαινα και με κοροιδευαν και απο πανω οι κατα τα αλλα φιλοι μας αραβες με τα κολομαγαζακια τους :furious3:.αλλα τωρα παω σε ενα συγκεκριμενο μαγαζι και δεν εχω κανενα προβλημα.

Μαλλον θελει refresh signal i πολλες ωρες σε δεκτη σε ενα καναλι jsc του nilesat.
Οι καρτες αυτες συχνα χανουν τα update και κλεινουν.
gab

Μαλλον θελει refresh signal i πολλες ωρες σε δεκτη σε ενα καναλι jsc του nilesat.
Οι καρτες αυτες συχνα χανουν τα update και κλεινουν.
gab

και πως γίνεται το refresh signal?

Αν θες δωσε μου το serial της καρτας σου να σου κανω refresh και θα σου πω ποτε ληγει.

φιλικα