Bein Sport Channels (πρώην Al Jazeera)

Re: Al Jazeera Sport Channels

Εγώ είμαι εδώ και 3 χρόνια συνδρομητής στο Al Jazeera παράληλα με τον ΟΤΕ. Επειδή όμως το κυριότερο ενδιαφέρον μου είναι το μπάσκετ και κυρίως η ευρωλίγκα αποφάσισα να ψάξω τρόπους ώστε να δω το iptv των εν λόγω καναλιών που δείχνουν σχεδον το 100% της διοργάνωσης. Ακολουθώντας λοιπόν αρχικά τις οδηγίες του φίλου jimmy0077 ψάχτηκα λίγο με το συγκεκριμένο ζήτημα και έχω να σας ενημερώσω για τα εξής :
1.Δεν υπάρχει τρόπος με την υπάρχουσα κάρτα να ενεργοποιηθεί το iptv.
2.Μέσω VPN μπορεί να γίνει εγγραφή και αγορά συνδρομής η οποια κοστίζει $50.00 ανά έτος για τα κανάλια 1 εως 8 και ακόμα $35.00 για το 9 το 10 και τα 2 HD.
3.Πληρωμές γίνονται μέσω paypal
4.Η ποιότητα είναι πολύ καλή (για iptv) στα επίπεδα του δορυφορικού στο Hotbird.

Το βασικό πρόβλημα που αντιμετώπισα έχει να κάνει με το SmartDNS. Δυστυχώς το αν θα δουλέψει ή όχι είναι ζαριά. Αλλες φορές παίζει και άλλες λέει geoblocked χωρίς να μπορώ να το προβλέψω. Μπορεί να βλέπω για ώρα ένα κανάλι και μετά να βάλω άλλο και να μου βγάλει geoblocked error. Aντίθετα με VPN μπαίνει πάντα και σταθερότατα. Το θέμα είναι οτι το VPN είναι ακριβότερο οπότε αν συνδυαστεί με τη συνδρομή ανεβάζει το κόστος κατα 6 εώς 10 δολάρια το μήνα. Ακόμα κι έτσι θεώρώ ότι για 13 με 17 δολάρια το μήνα το περιεχόμενο είναι υπερπλήρες

Για τρία χρόνια η Premier League στο Al Jazeera Sports!

Και επίσημα πλέον ανακοινώθηκε η απόκτηση των αποκλειστικών δικαιωμάτων της Premier League από το δίκτυο Al Jazeera Sports. Η συμφωνία ισχύει για τις επόμενες τρείς σεζόν (2013-2016) και το Al Jazeera σχεδιάζει να προσφέρει στους συνδρομητές του ολοκληρωμένη κάλυψη του πρωταθλήματος με ειδικές εκπομπές από τα studio του στην αραβική αλλά και στην αγγλική γλώσσα. Πλέον, και με την προσθήκη του κορυφαίου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος το αθλητικό πακέτο του AJ Sports γίνεται υπερπλήρες και μια εξαιρετική πρόταση για τους φίλους του ποδοσφαίρου αλλά και του αθλητισμού γενικότερα. Μένει να δούμε υπό ποιο καθεστώς θα χορηγούνται οι νέες κάρτες και πως θα διαμορφωθούν οι τιμές τους.

http://www.digitaltvinfo.gr

Εγώ είμαι εδώ και 3 χρόνια συνδρομητής στο Al Jazeera παράληλα με τον ΟΤΕ. Επειδή όμως το κυριότερο ενδιαφέρον μου είναι το μπάσκετ και κυρίως η ευρωλίγκα αποφάσισα να ψάξω τρόπους ώστε να δω το iptv των εν λόγω καναλιών που δείχνουν σχεδον το 100% της διοργάνωσης. Ακολουθώντας λοιπόν αρχικά τις οδηγίες του φίλου jimmy0077 ψάχτηκα λίγο με το συγκεκριμένο ζήτημα και έχω να σας ενημερώσω για τα εξής :
1.Δεν υπάρχει τρόπος με την υπάρχουσα κάρτα να ενεργοποιηθεί το iptv.
2.Μέσω VPN μπορεί να γίνει εγγραφή και αγορά συνδρομής η οποια κοστίζει $50.00 ανά έτος για τα κανάλια 1 εως 8 και ακόμα $35.00 για το 9 το 10 και τα 2 HD.
3.Πληρωμές γίνονται μέσω paypal
4.Η ποιότητα είναι πολύ καλή (για iptv) στα επίπεδα του δορυφορικού στο Hotbird.

Το βασικό πρόβλημα που αντιμετώπισα έχει να κάνει με το SmartDNS. Δυστυχώς το αν θα δουλέψει ή όχι είναι ζαριά. Αλλες φορές παίζει και άλλες λέει geoblocked χωρίς να μπορώ να το προβλέψω. Μπορεί να βλέπω για ώρα ένα κανάλι και μετά να βάλω άλλο και να μου βγάλει geoblocked error. Aντίθετα με VPN μπαίνει πάντα και σταθερότατα. Το θέμα είναι οτι το VPN είναι ακριβότερο οπότε αν συνδυαστεί με τη συνδρομή ανεβάζει το κόστος κατα 6 εώς 10 δολάρια το μήνα. Ακόμα κι έτσι θεώρώ ότι για 13 με 17 δολάρια το μήνα το περιεχόμενο είναι υπερπλήρες

Κάτι κάνεις λάθος φίλε μου.
Εμένα το smartdns μου δουλεύει πάντα.

μυριζομαι αλλαγες με την αναληψη της πρεμιερ λιγκ,βλεπω να την παταμε οσοι βλεπουμε απο χοτμπερντ μακαρι να βγω ψευτης.....ειδωμεν.

Σε ξενα sites διαβασα οτι ξεκινησουν και 3 νεα αθλητικα καναλια HD για τη μεταδοση της Premier League. Τα δικαωματα διαβαζω οτι ισχυουν για τη Μεση Ανατολη και Βορεια Αφρικη. Επισης διαβασα οτι θα κλεισει τα studio που ειχε στο Λονδινο. Προσελαβαν και 2 πρωην αθλητικους δημοσιογραφους του Αγγλικου Sky Sports για τη μεταδοση των αγωνων στα Αγγλικα.

Λογικα τα νεα καναλια αυτα δεν θα εκπεμψουν απο το HOTBIRD αλλα απο τους δορυφορους στις 7 μοιρες δυτικα, οπου η ληψη ειναι εφικτη μοναχα στα νοτια της Ελλαδας.

3 κανάλια για πλήρη κάλυψη της Premier League δεν αρκούν. Οπότε λογικά ή θα έρθουν και αυτά στον Hotbird ή θα φύγουν όλα.

Και εγω αυτο νομιζω. Εχει ηδη δυο ( Jsc Sports HD 1 και 2 ) οποτε 2 τα υπαρχοντα + 3 τα καινουρια = 5 HD καναλια που νομιζω ειναι αρκετα καθως μονο το Σαββατο στις 5 γινονται μεχρι 5 αγωνες ταυτοχρονα , εκτος απο τις τελευταιες αγωνιστικες βεβαια....
Μας βλεπω χωρις HD στον Hotbird...

Last edited by a moderator:

Κάτι κάνεις λάθος φίλε μου.
Εμένα το smartdns μου δουλεύει πάντα.

Απο χθές το βράδυ παραδόξως άρχισε κι εμένα να λειτουργεί άψογα με το SmartDNS που έκανα συνδρομή και πραγματικά ελπίζω να μείνει έτσι

Κάτι θα έκανες λάθος.
Εμένα ποτέ δεν μου έχει εμφανίσει πρόβλημα.

και γιατι να μην εκπεμπει απο τον hotbird την πρεμιερ δεν καταλαβαινω.ολα τα ευρωπαικα πακετα που εκπεμπουν απο hot bird και δειχνουν πρεμιερ δεν ειναι συνδρομητικα και δεν απευθυνοντε στις χωρες τους και καλα αλλα κανουν τα στραβα ματια και δινουν συνδρομες σε ολες τις χωρες της ευρωπης.ετσι και οι αραβες εκπεμπουν μονο και καλα στην βορεια αφρικη και στην μεση ανατολη αλλα δινουν συνδρομες και σε ολη την ευρωπη.και μην ξεχνατε οτι τα πνευματικα δικαιωματα που εχουν οι ευρωπαιοι παροχοι ειναι αυστηρα και καλα μονο για τις χωρες τους ενω στην μεση ανατολη απο οτι ξερω δεν ισχυει αυτο. εκτος αν εχει κανει συμφωνια ατυπη με τους αγγλους ωστε να μην δοιχνει στην ευρωπη γιατι λογω φτηνοτερης συνδρομης θα χασει συνδρομητες το αγγλικο sky που οπως και να το κανουμε αυτο κανει κουμαντο.και η φιλοσοφια του καναλιου ειναι να προσφερει ποδοσφαιρο και αλλα αθληματα στους αραβες που υπαρχουν σε ολο τον κοσμο και εμεις αραβες θελουμε να ειμαστε.:worshippy:

Το Al Jazzeera δεν έχει δικαιώματα να πουλά κάρτες στην Ευρώπη. Ότι δικαιώματα αγοράζει είναι για τις αραβικές χώρες και 3-4 άλλες.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να δείξουν στον hotbird όλους τους αγώνες των 3μμ.
Θεωρώ ότι τους άλλους αγώνες θα τους έχει και στον hotbird μια και οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για 3 αγώνες το Σάββατο, 2 την Κυριακή, και 1 την Δευτέρα, για την πρεμιέρα. Κάποιοι μιλούν και για ένα κανάλι simoulcast.

Το θέμα είναι αν στον Hotbird θα έχει αγγλική περιγραφή..
Το simulcast κανάλι για τους αγώνες στις 5 το Σάββατο (3 στην Αγγλία) είναι must. Θα είναι πολύ καλή κίνηση.

Κάτι θα έκανες λάθος.
Εμένα ποτέ δεν μου έχει εμφανίσει πρόβλημα.

Αν και είναι παράξενο αυτό που θα πώ διαπίστωσα πως μάλλον φταίει η wind. Στο γραφείο μου που είχα τα προβλήματα έχω wind. Αντιθετα στο σπίτι έχω ΟΤΕ και δουλεύει. Πήγα λοιπόν και το δοκίμασα σε ένα φίλο μου που επίσης έχει ΟΤΕ και πάλι OK. Στο γραφείο πάλι σημερα με Wind geotaged

Μήπως στο γραφείο έχουν περιορισμούς στο internet?
Συμβαίνει συχνά.
Εγώ από φίλο Άγγλο το έμαθα το smartdns. Το χρησιμοποιούν αρκετά στην Αγγλία για τα JSC,το Abu Dhabi και το OSN που είναι φθηνά για αυτούς μέσω internet(φθηνά με βάση τα μέσα εισοδήματα στην Αγγλία). Και όλοι τους λένε τα καλύτερα λόγια. Δεν έχω διαβάσει πουθενά για πρόβλημα.
Και εγώ που το χρησιμοποιώ τέλεια μου δουλεύει.

jimmy0077,εχω μια απορια,μπορω να χρησιμοποιω το al jazeera sports (ip tv+Smart dns) σε αλλο σπιτι ενος φιλου η καφετερια να βλεπω αθλητικα? Η μονο σπιτι μου?