Γεια σου VLAD, sorry, τώρα το ειδα... παραμένει κολλημένος δυστυχώς.
Είχαμε ομως εξελίξεις... πηρα την βελόνα audio technica VM540ML, μέσω σπόντας απο το εξωτερικό και μου έρχεται σήμερα το βράδυ... το ξέρω ότι προτείνετε την Shure και πιθανόν να ήταν καλυτερη επιλογή, αλλά βόλεψε για διάφορους λόγους (την ήθελα άμεσα και δεν υπήρχε ετοιμοπαραδοτη στο σημείο που βρισκόταν φιλος μου που έρχεται σήμερα απο εξωτερικό κλπ κλπ) και έτσι κατέληξα σε αυτη... θα σας πω εντυπώσεις αργότερα.
Επίσης ήρθα σε επαφή με κάποιον που κάνει ανακαλωδιωση βραχίονα και RCA για περίπου 160 κ σκεφτομαι να το πάω. Λογικά εκεί θα φτιαχτεί και το VTA. Τώρα αν δεν φτιάχνεται και μπλέξω έτσι, θα σας το πω να γελάσετε

Θα μου αξίζει
Αυτά πιστεύω/ελπίζω θα είναι αρκετά για να παρω το καλύτερο δυνατό με ένα «λογικό» κόστος. Θα το πάω βέβαια βήμα βήμα για να δω αν και τι διαφορες θα ακούω. Τελευταία προσθηκη ισως να είναι το ΚΑΒ damper, ο φιλος θα βρεθεί NJ σε περίπου 2 μήνες οπότε έχω χρόνο για να το αποφασίσω...
Παντως πραγματικά σας ευχαριστώ ολους για τις συμβουλές, θα σας πω εντυπώσεις και παρακολουθώ με πολύ ενδιαφερον την συζήτηση σας.
Vlad, δεν θυμάμαι αν στο ειπα αλλά έχω μείνει εξτασιασμενος με τα ποστ που έστειλες. Θα τα διαβασω αναλυτικά αλλά απο ότι ειδα, τοροειδης μέσα στο μκ2 WOW!