Εαν καταλαβα καλα το calman εχει σοβαρο λαθος στον υπολογισμο του gamma και δεν εχει διορθωθει τοσα χρονια ?
Μα εαν ενα επαγγελματικο προγραμμα μετρα λαθος το gamma δεν ειναι σοβαρο λαθος ?
Εσεις ειπατε οτι το προβλημα ειναι σε ολες του τις εκδοσεις .
Σιγουρα θα ξερετε να μου απαντησετε απο τα τρια λογισμικα που ανεβηκαν σχεδιαγραμματα τα δυο συμφωνουν και το calman οχι ?
Η αναφορα στις ξανθιες γινεται για να χαμογελασουμε λιγο μιας και ανεβηκαν πολυ οι τονοι αλλωστε τα δικα μου ξανθα δεν ειναι φυσικα .
Πολλες τετοστερονες σε εξαρση βρε παιδια .
το calman εχει θεμα.....
μπορουν να ανεβουν οι οποιες διαφορες αλλα ειναι ενα θεμα το οποιο δεν συμφερει καποιους......
.....αν ηταν για να τα χωσουν σε καποιον αλλο θα ειχαν ανεβει...
εγω βαριεμαι να κανω τετοια δουλεια....και δεν με ενδιαφερει....σημασια εχει το υπαρχει λαθος και για μενα εκει τελειωνει το θεμα.
......και ουτε με ενδιαφερει γιατι υπαρχει λαθος....
ας βρουν την οποια διαφορα αλλοι .....στα τρια λογισμικα.
το calman εχει θεμα.....
μπορουν να ανεβουν οι οποιες διαφορες αλλα ειναι ενα θεμα το οποιο δεν συμφερει καποιους......
.....αν ηταν για να τα χωσουν σε καποιον αλλο θα ειχαν ανεβει...
εγω βαριεμαι να κανω τετοια δουλεια....και δεν με ενδιαφερει....σημασια εχει το υπαρχει λαθος και για μενα εκει τελειωνει το θεμα.
......και ουτε με ενδιαφερει γιατι υπαρχει λαθος....
ας βρουν την οποια διαφορα αλλοι .....στα τρια λογισμικα.
Μια ερώτηση - το reference στο διάγραμμα του chromapure είναι δικό σου ή το έχει βάλει η εταιρία????
Αρα τα δυο επαγγελματικα προγραμματα το calman και το chromapure συμφωνουν και το hcfr δεν αναγραφει καθολου το gamma .
Και πως προκυπτει οτι εχετε δικιο και εφαρμαζετε τον σωστο τυπο ?
και το hcfr αναγραφει το gamma
Αρα τα δυο επαγγελματικα προγραμματα το calman και το chromapure συμφωνουν και το hcfr δεν αναγραφει καθολου το gamma .
Και πως προκυπτει οτι εχετε δικιο και εφαρμαζετε τον σωστο τυπο ?
Στο διαγραμμα που εχετε ανεβασει δεν φαινεται ...
Να υποθεσω οτι η μετρηση του διαφωνει με το calman και το chromapure και επαληθευει το τυπο του κυριου Χατζηγεωριου ετσι ?
Δεν μου απαντησατε το calman υπολογιζει οντως λαθος το gamma ?
@ ΧατζηγεωργιουΜαζι γραφαμε μαλλον.
Οταν το γκουκλαρω δεν βγαζει καμμια αναφορα σε λαθος του gamma με το calman .
Δεν εχει αναφερθει μεχρι σημερα απο κανεναν αλλον ? απιστευτο μου φαινεται .
Μαζι γραφαμε μαλλον.
Οταν το γκουκλαρω δεν βγαζει καμμια αναφορα σε λαθος του gamma με το calman .
Δεν εχει αναφερθει μεχρι σημερα απο κανεναν αλλον ? απιστευτο μου φαινεται .
Ευχαριστώ πολύ καλή μου κυρία για την πατρότητα του τύπου του γκάμα!!:Banane0:
Αύριο, κάνω αίτηση για το copyright!!![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.