BenQ W1070

αν δεν κανω λαθος ας με διορθωση καποιος αλλα νομιζω πως δεν θα κανει δουλεια αυτο,το μονο που θες ειναι ενα bd πλειερ με δυο εξοδους hdmi η μια στον BENQ W1070 για εικονα και η αλλη στον ενισχυτη για τον ηχο,το ιδιο εχω κανει και εγω με το οππο 93

Το Oppo ή το Pioneer bdp-450, ας πούμε, που έχουν 2ΧHDMI out κάνουν πολλά λεφτά ενώ ένα splitter (που απ' όσο ξέρω κάνει για αυτή ακριβώς τη δουλειά) κάνει 30-40 ευρώ. Μετά από το προβόλι και την οθόνη έχω μείνει πανί με πανί...
Το θέμα είναι αν το HDMI 1.3b παίζει 3d από τέτοιες πηγές ή μόνο από PC. Μπλέξιμο. Πάω να τυλιχτώ με τα καλώδια. Με βλέπω να τα σκάω τα 280 για το Pioneer...

Το Oppo ή το Pioneer bdp-450, ας πούμε, που έχουν 2ΧHDMI out κάνουν πολλά λεφτά ενώ ένα splitter (που απ' όσο ξέρω κάνει για αυτή ακριβώς τη δουλειά) κάνει 30-40 ευρώ. Μετά από το προβόλι και την οθόνη έχω μείνει πανί με πανί...
Το θέμα είναι αν το HDMI 1.3b παίζει 3d από τέτοιες πηγές ή μόνο από PC. Μπλέξιμο. Πάω να τυλιχτώ με τα καλώδια. Με βλέπω να τα σκάω τα 280 για το Pioneer...

Το δοκίμασες φίλε μου ?
Για δες , γιατί έχω κι εγώ αναλογο πρόβλημα και ψάχνομαι σε αυτή την κατεύθυνση...

μιλαμε παντα για 3D απο Bluray player και η απαντηση ειναι οχι,αν βρεις και κανα PANASONIC DMP-BDT300 στα μεταχειρισμενα παρτο με κλειστα ματια

Last edited:
ήρθε και η οθονούλα http://www.ebay.co.uk/itm/New-120-E..._Vision_Projector_Screens&hash=item27ca6ad00e [ακόμα τη στήνω]
επειδή είμαι ντιπ άσχετος, τι ρυθμίσεις να βάλω στο προβόλι;
απόσταση θέασης 3μ
Καλα την πηρε της οθονη 1000 λιρες!!??Εμεις την ιδια απο τον ιδιο προμηθευτη την βρισκαμε στις 120!Απο την αλλη και γω τη χαλβαδιαζα και τελικα,πραγμα που μετανιωσα,πηρα την 100αρα..

Καλα την πηρε της οθονη 1000 λιρες!!??Εμεις την ιδια απο τον ιδιο προμηθευτη την βρισκαμε στις 120!Απο την αλλη και γω τη χαλβαδιαζα και τελικα,πραγμα που μετανιωσα,πηρα την 100αρα..

χαχαχαχαχαχαχαχαχα
οχι ρε τρελός είσαι!!??
£114.99 + £39.95 την πήρα.
γιατί την ανέβασε τόσο; αλλη πήρα; δε νομίζω. θα ρωτήσω.

χαχαχαχαχαχαχαχαχα
οχι ρε τρελός είσαι!!??
£114.99 + £39.95 την πήρα.
γιατί την ανέβασε τόσο; αλλη πήρα; δε νομίζω. θα ρωτήσω.

Ατιμε μαλλον πηρες το τελευταιο κομματι και τορα βαραει οσο θελει!Σκεφτικα μηπως παρω αυτην πριν την περασω οριστικα και σπρωξω την 100αρα,αλλα οταν ειδα την τιμη ολιγον εως πολυ θολωσα!:2in1:

Έχεις κάνει κάποιο ανάλογο τεστ?

Ε, όλο και κάποιο τεστ θα έχω κάνει κι εγώ, αλλά αυτού του είδους τα τεστ είναι πεταμένος χρόνος, για τους ακόλουθους λόγους:

1) Δεν διαθέτει κανένας στην Ελλάδα τα κατάλληλα όργανα (HDMI analyzer), ώστε να επιτελεστούν σωστά.
2) Τα έχουν κάνει στο εξωτερικό πιο ειδικοί από εμάς (μέλη των ITU, EBU, κτλ.) με τον σωστό εξοπλισμό.
3) Ο τρόπος με τον οποίο είναι σχεδιασμένο και λειτουργεί το πρωτόκολλο σύνδεσης HDMI, είναι απαγορευτικός στην εμφάνιση τέτοιων φαινομένων. Ή θα κλειδώσει σωστά, ή δεν θα κλειδώσει σωστά (χοντρά προβλήματα), ή δεν θα κλειδώσει καθόλου.

είχα δοκιμάσει κάτι σχετικό επειδή έχω/είχα δύο προβολικά μέσα (προβολέα και τηλεόραση) και το player μου έχει μόνο μια έξοδο (ο ενισχυτής δεν έχει καν hdmi) και ενώ στην τηλεόραση ήταν όλα καλά και ουσιαστική διαφορά δεν έβρισκες μετά την τοποθέτηση του, με τον προβολέα το είχα το θεματάκι. Το hdmi που χρησιμοποιούσα για να φτάσω στον προβολέα ήταν ή δεκάμετρο ή οκτάμετρο. Το μαραφέτι που έβαλα μάλλον σε συνδυασμό με τη μεγάλη απόσταση ήρθε και έκατσε βαρύ? Πάντως είχα πιο σπασμένη κίνηση.

Το έχεις ακόμα σε λειτουργία αυτό το setup Θανάση;

Ε, όλο και κάποιο τεστ θα έχω κάνει κι εγώ, αλλά αυτού του είδους τα τεστ είναι πεταμένος χρόνος, για τους ακόλουθους λόγους:

1) Δεν διαθέτει κανένας στην Ελλάδα τα κατάλληλα όργανα (HDMI analyzer), ώστε να επιτελεστούν σωστά.
2) Τα έχουν κάνει στο εξωτερικό πιο ειδικοί από εμάς (μέλη των ITU, EBU, κτλ.) με τον σωστό εξοπλισμό.
3) Ο τρόπος με τον οποίο είναι σχεδιασμένο και λειτουργεί το πρωτόκολλο σύνδεσης HDMI, είναι απαγορευτικός στην εμφάνιση τέτοιων φαινομένων. Ή θα κλειδώσει σωστά, ή δεν θα κλειδώσει σωστά (χοντρά προβλήματα), ή δεν θα κλειδώσει καθόλου.

Γιάννη να επιμείνω λίγο..θεωρείς και απο αυτα που έχεις διαβάσει πως είναι μόνο θέμα κλειδωματος και όχι ποιότητας;

τα μηχανήματα υπάρχουν στην κατοχή μου και είναι λειτουργικά αλλά όχι. Έχω αλλάξει διαρρύθμιση και με την παρούσα ο προβολέας δεν πολυχωράει. Άσε που είναι 720p, η λάμπα αργοπεθαίνει κλπ κλπ και δεν ξέρω αν αξίζει να τον ξαναστήσω. Σκέφτομαι να αλλάξω για πολλωστή φορά τη διαρρύθμιση αλλά θα δούμε...

Γιάννη να επιμείνω λίγο..θεωρείς και απο αυτα που έχεις διαβάσει πως είναι μόνο θέμα κλειδωματος και όχι ποιότητας;

Ναι. Αν δύο καλώδια HDMI κλειδώσουν σωστά στην ίδια ανάλυση, ίδια συχνότητα, ίδιο βάθος χρώματος, ίδιο colorspace, με τις ίδιες πηγές/προβολικά μέσα σε transparent λειτουργία, δεν πρόκειται να δεις/μετρήσεις διαφορές που να οφείλονται στα καλώδια. Ο τρόπος με τον οποίο πιθανώς να πάρεις καλύτερο αποτέλεσμα από ένα καλύτερης ποιότητας καλώδιο σε σχέση με ένα χειρότερης ποιότητας, είναι ότι ενδεχομένως το πρώτο να μπορεί να κλειδώσει σε υψηλότερη ανάλυση/συχνότητα/βάθος χρώματος/colorspace.

τα μηχανήματα υπάρχουν στην κατοχή μου και είναι λειτουργικά αλλά όχι. Έχω αλλάξει διαρρύθμιση και με την παρούσα ο προβολέας δεν πολυχωράει. Άσε που είναι 720p, η λάμπα αργοπεθαίνει κλπ κλπ και δεν ξέρω αν αξίζει να τον ξαναστήσω. Σκέφτομαι να αλλάξω για πολλωστή φορά τη διαρρύθμιση αλλά θα δούμε...

Καλώς. Όταν ευκαιρήσουμε για καμμιά ακρόαση, μπορεί να σε βάλω να ξεπακετάρεις και προβολέα/splitter... :p :ADFADF1:

Ναι. Αν δύο καλώδια HDMI κλειδώσουν σωστά στην ίδια ανάλυση, ίδια συχνότητα, ίδιο βάθος χρώματος, ίδιο colorspace, με τις ίδιες πηγές/προβολικά μέσα σε transparent λειτουργία, δεν πρόκειται να δεις/μετρήσεις διαφορές που να οφείλονται στα καλώδια. Ο τρόπος με τον οποίο πιθανώς να πάρεις καλύτερο αποτέλεσμα από ένα καλύτερης ποιότητας καλώδιο σε σχέση με ένα χειρότερης ποιότητας, είναι ότι ενδεχομένως το πρώτο να μπορεί να κλειδώσει σε υψηλότερη ανάλυση/συχνότητα/βάθος χρώματος/colorspace.

Καλώς. Όταν ευκαιρήσουμε για καμμιά ακρόαση, μπορεί να σε βάλω να ξεπακετάρεις και προβολέα/splitter... :p :ADFADF1:

Ευχαριστώ Γιάννη..-bye-

Άν έχει δοκιμάσει κάποιος hdmi splitter με επιτυχία, ας ενημερώσει. Ένα από τα καλύτερα που είχα πάρει (neet) δε δούλεψε καλά μεταξύ του onkyo tx-nr 609 και του benq w6000 που είχα. Στη μέση της ταινίας πετούσε χιόνια και ήθελε επανεκκίνηση για να στρώσει.

Ατιμε μαλλον πηρες το τελευταιο κομματι και τορα βαραει οσο θελει!Σκεφτικα μηπως παρω αυτην πριν την περασω οριστικα και σπρωξω την 100αρα,αλλα οταν ειδα την τιμη ολιγον εως πολυ θολωσα!:2in1:

τους αδοιάσαμε τους ανθρώπους, τους κάναμε καλό σεφτέ!!

Dear salonicafan1,

Hello,
Sorry we are currently out of stock on this item, this is why the price is so high. We will be getting this item back in stock in a few weeks.

Many Thanks,

Emma

- platinum147

τους αδοιάσαμε τους ανθρώπους, τους κάναμε καλό σεφτέ!!

Dear salonicafan1,

Hello,
Sorry we are currently out of stock on this item, this is why the price is so high. We will be getting this item back in stock in a few weeks.

Many Thanks,

Emma

- platinum147

Δε σου ειπα οτι τους εμεινε ενα μονο κομματι και το βαρανε?Ακομη ενα powerbuy να κανει το av club και θα ανοιξουν παραρτημα και εδω!

Αν είναι έυκολο ας μου πει κάποιος πόση ώρα μένει ανοιχτός ο ανεμιστήρας (και αν παίζει ρόλο το πόση ώρα αναβε ο προβολέας πριν) . Επίσης όταν ο προβολέας είναι κλειστός αλλα στην πρίζα(αναμένο δηλαδή το πορτοκαλι φωτάκι) ακούγεται ενα σφυργιμάτικι - γρύλισμα πάρα πολύ σιγάνο , το παρατήρησα μόνο σήμερα το πρωι στην απόλυτη ησυχία και μάλιστα δεν μπορούσα να προσδιορίσω ότι ακούγεται από εκει αλλά τελικά από εκει είναι και συγκεκριμένα από την δεξια πλευρά όπως τον κοιτάς. Μόλις το έβγαλα από την πρίζα σταμάτησε.. Μπορέι να το τσεκάρει κάποιος και αυτό ; (έτσι για να μου φέυγουν όλες οι αμφιβολίες..)
κουοτάρω τον εαυτό μου.:stupid:.τελικά παρατήρησε κάποιος αυτά τα 2; Να ξέρω αν έχω κάποιο πρόβλημα

Και εγω σαν τον Γιωργο δεν ακουω τιποτα περαν του ενος λεπτου,αφου εχω δει ολοκληρη ταινια..-bye-

εμένα σε κάποιες περιπτώσεις σβήνει στο μισό λεπτό και σε κάποιες σε 1,5 - 2 λεπτά και λέω μήπως έχει να κάνει με την θερμοκρασία της λάμπας , δεν είναι ο ίδιος χρόνος κάθε φορά. Για τον θόρυβο πρέπει να έχει πολύ ησυχία και να πας κοντά στο μηχάνημα, ακούγεται σαν σφυριγματάκι. Πιθανολογώ ότι προέρχεται από το πορτοκαλί λαμπάκι..Αν όντως δεν ακούγεται σε εσάς να το θεωρήσω πρόβλημα ; Η απλά να τον βγάζω από την πρίζα όταν δεν δουλέυει καλού κακού ;