Λάκης
AVClub Fanatic
Απάντηση: Re: Απάντηση: BenQ W1070
κατ'αρχην οπως σου ειπαν και οι αλλοι,δεν υπαρχει λογος να τον εχεις ρυθμισει για μεγαλο υψομετρο.
Εγω τον εχω αναμεσα στα ποδια μου,μες στη μουρη σχεδον και δεν ακουω κατι ενοχλητικο.
Δευτερον,σκουπα απαγορευεται δια ροπαλου στο φακο.
Ξεκινας με μια φουσκα που φυσαει αερα και τη βρισκεις στα φωτογραφικα και στη περιπτωση που δεν καθαριζει γιατι εχει πιασει μακα,οπως σου ειπε ο Γιαννης,μ'ενα καθαρο μαλακο πανακι και εισαι μια χαρα.
Πολύ θόρυβο κάνει βρε παιδιά το ρημάδι. τοχω σταθερά συνδεδεμένο [βαράει 12ωρα ανοιχτό] με το imac σε ρύθμιση high altitude και δε μπορώ να απολαύσω χαμηλόφωνα καμια ταινία.
Ο φακός ήδη σκονίστηκε. Πώς να τον καθαρίσω; Να το ρουφήξω με ηλεκτρική; και το καπάκι που υποτίθετε τον προφυλάσει πολύ σπαστικό, κάθε φορά που το βάζω και το βγάζω χαλάει το φοκους.
ups είναι απαραίτητο; είναι ακριβά τα άτιμα.
κατ'αρχην οπως σου ειπαν και οι αλλοι,δεν υπαρχει λογος να τον εχεις ρυθμισει για μεγαλο υψομετρο.
Εγω τον εχω αναμεσα στα ποδια μου,μες στη μουρη σχεδον και δεν ακουω κατι ενοχλητικο.
Δευτερον,σκουπα απαγορευεται δια ροπαλου στο φακο.
Ξεκινας με μια φουσκα που φυσαει αερα και τη βρισκεις στα φωτογραφικα και στη περιπτωση που δεν καθαριζει γιατι εχει πιασει μακα,οπως σου ειπε ο Γιαννης,μ'ενα καθαρο μαλακο πανακι και εισαι μια χαρα.