BenQ W1070

Απάντηση: Re: Απάντηση: BenQ W1070

Πολύ θόρυβο κάνει βρε παιδιά το ρημάδι. τοχω σταθερά συνδεδεμένο [βαράει 12ωρα ανοιχτό] με το imac σε ρύθμιση high altitude και δε μπορώ να απολαύσω χαμηλόφωνα καμια ταινία.
Ο φακός ήδη σκονίστηκε. Πώς να τον καθαρίσω; Να το ρουφήξω με ηλεκτρική; και το καπάκι που υποτίθετε τον προφυλάσει πολύ σπαστικό, κάθε φορά που το βάζω και το βγάζω χαλάει το φοκους.
ups είναι απαραίτητο; είναι ακριβά τα άτιμα.

κατ'αρχην οπως σου ειπαν και οι αλλοι,δεν υπαρχει λογος να τον εχεις ρυθμισει για μεγαλο υψομετρο.
Εγω τον εχω αναμεσα στα ποδια μου,μες στη μουρη σχεδον και δεν ακουω κατι ενοχλητικο.
Δευτερον,σκουπα απαγορευεται δια ροπαλου στο φακο.
Ξεκινας με μια φουσκα που φυσαει αερα και τη βρισκεις στα φωτογραφικα και στη περιπτωση που δεν καθαριζει γιατι εχει πιασει μακα,οπως σου ειπε ο Γιαννης,μ'ενα καθαρο μαλακο πανακι και εισαι μια χαρα.

Απάντηση: Re: BenQ W1070

Ακριβώς αυτο ρώτησα στην αρχή.
Στις 180-190" δεν νομίζω να είναι ποιοτική η εικόνα, και δεν ξέρω αν θα βρω και τόσο μεγάλο κομμάτι μελαμινης για να φτιάξω οθόνη 180-190". Οπότε με αυτα τα δεδομένα πόσες ιντσες θεωρείς ότι ανοιγει ο 1070;

Αν έψαχνα για σχετική ισορροπία, δεν θα ξεπερνούσα τις 140.

Ακριβώς αυτο ρώτησα στην αρχή.
Στις 180-190" δεν νομίζω να είναι ποιοτική η εικόνα, και δεν ξέρω αν θα βρω και τόσο μεγάλο κομμάτι μελαμινης για να φτιάξω οθόνη 180-190". Οπότε με αυτα τα δεδομένα πόσες ιντσες θεωρείς ότι ανοιγει ο 1070;
Μελαμίνη ματ 8 χιλιοστων(ιδανική) max διαστάσεις 366x168 =150"+ μία χαρά για ποιοτική εικόνα με κινηματογραφική αίσθηση.
Χρώμα ματ λευκό θα σου πει καλύτερα Γιάννης αν και υπάρχει αντίστοιχο νήμα για να πάρεις ιδέα:http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/100539-Βαψιμο-τοιχου-για-οθονη

Re: Απάντηση: BenQ W1070

Μια χαρά είναι. 62.κάτι μοίρες θέασης έχεις όσο έχω εγώ στην 42άρα όταν βλέπω από 80-90 πόντους.

Εγκεκριμένη κατα THX...:Banane0:

Αν έψαχνα για σχετική ισορροπία, δεν θα ξεπερνούσα τις 140.
εκει λεω να κινηθω και εγω, αν τελικα το αποφασισουμε.. 140-150''

Μελαμίνη ματ 8 χιλιοστων(ιδανική) max διαστάσεις 366x168 =150"+ μία χαρά για ποιοτική εικόνα με κινηματογραφική αίσθηση.
Χρώμα ματ λευκό θα σου πει καλύτερα Γιάννης αν και υπάρχει αντίστοιχο νήμα για να πάρεις ιδέα:http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/100539-Βαψιμο-τοιχου-για-οθονη
thanks θα το τσεκαρω, βρηκα και βελουτε χαρτια για το border..

max διαστάσεις 366x168 =150"
πρεπει να υπολογισω +10cm για το border..
Μπορείς να εκμεταλευτείς όλη την λευκή επιφάνεια και να κανεις απο έξω το border ή να θυσιασεις 5+5εκ χάνοντας κάποιες ιντσες..
Μία άλλη κινηματογραφική λύση είναι να γίνουν με μαύρες βελουδινες κουρτίνες πλάγια και πάνω κάτω σταθερό βελούδο.

Re: Απάντηση: BenQ W1070

δε μου λες,αυτα τα νουμερα με το χαλασμενο τα βγαλες;
Δεν φταίει που είναι χαλασμένο η ματζεντα φταίει...:flipout::flipout: (καλα,σταματαω :) )

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: BenQ W1070

δε μου λες,αυτα τα νουμερα με το χαλασμενο τα βγαλες;

Ναι!!:laugh:

Ουδετερότατη...perfect!!!thanks John :a0210:

ΥΓ στις επιλογές σου δεν είδα τον Franky :)

Franky σε 150''???

Θα βλέπει 3D και θα νομίζει ότι ξέχασε να ανάψει τον προβολέα!!-bye-

Μία άλλη διαπίστωση αν και την είχα αναφέρει στο αρχικό μου post εντυπώσεων είναι πως χάνει πολυ στο pause για τα screenshots..
Το είχα ψιλοαντιληφθεί και από ξένα reviews αλλά και με τα ματάκια μου :)
Επίσης να κάνετε συχνό καθαρισμό στον φακό με μαλακό πανάκι από σετ φωτογραφικών μηχανών και να αποφεύγετε ηλεκτρικές σκούπες,φυσηματα (έχουν αναφερθεί μέχρι και ραγισματα φακων)..βοηθάει στα της ευκρίνειας και κοντραστάτης εικόνας.

καλησπερα και απο εμενα
Χθες παρέλαβα και εγω τον 1070
ευτυχώς απο ελληνικό μαγαζί γιατί οταν τον τοποθέτησα διαπίστωσα οτι τα πανελ του δεν είχαν καλη σύγκλιση με αποτέλεσμα η μιση οθονη να δείχνει θολά. Ευτυχώς εγινε άμεση αντικατάσταση με ενα καινούργιο.
Εχω ομως μια απορία.
Ενω στον προηγούμενο 3Δ που ειχα (εναν acer και εναν benq 703) μπορούσα να ενεργοποιήσω το 3d απο το μενου σε αυτον δεν μπορώ με τιποτα.
Μήπως πρέπει να λάβει σήμα πρώτα απο τα γυαλια για να ενεργοποιηθεί? γυαλιά δεν εχω παραλάβει ακομα οπότε αν εχει κάποιο ελάττωμα να το προλάβω. Στους άλλους 2 που ειχα, ανεξάρτητα απο το αν είχες η οχι γυαλιά, ενεργοποιούσες απο το μενου το 3D
Ευχαριστώ.

Καλορίζικος!Μια διόρθωση αν μου επιτρέπεις:Δεν ήταν θέμα σύγκλισης πάνελ μια και ο προβολέας είναι μονότσιπος.Για το 3d περίμενε να σου πούν τα παιδιά,εγω δεν έχω πάρει γυαλιά.

Καλορίζικος!Μια διόρθωση αν μου επιτρέπεις:Δεν ήταν θέμα σύγκλισης πάνελ μια και ο προβολέας είναι μονότσιπος.Για το 3d περίμενε να σου πούν τα παιδιά,εγω δεν έχω πάρει γυαλιά.

χαχαχαχαχαχαχαχα
Σωστός!!!!
Εσένα το μενου για το 3D λειτουργεί?